Eski es cocugumu elimden alacakmis

Dag basinda yasamiyorsunuz, okumus etmis kadinsiniz.
Madem elinizde bu mesajlar var, hemen yarin savciliga gidin, mesajlari gosterin. Kizinizi eve kapatmakla, akraba evliligi yaptirmakla, egitim hakkini elinden almakla tehdit ediyor bu adam sizi. Tam velayet icin, cocugu gostermemek icin dava acin ve tehditten de sikayetci olun. Cocugu sakin gondermeyin daha, bu adam kafadan kontak resmen. Sinirdisi edilmesini de isteyin koysunlar tekmeyi. Ona buna tehdit santaj yapan bir herifi neden ulkelerinde tutsunlar? Bu herif size sebep mi oturma izni aldi??
G.tunden kan alirlar Avrupa'da bir kadinin ozgurlugunu elinden almak mesajda, lafta da olsa dahi buyuk suc.

Son düzenleme:
sen evlenecegi kadinin senin cocugunu yaninda isteyecegine inaniyomusun? konussun dursun bosver. yeni karisi asla istemez, alamazda eski es. ayrica okudum ve calisiyorum diyosun, ama acizim diyosun. neyin acizligi bu? bi silkelen kendine gel. hicbir avrupali hakim kolay kolay calisan evini cekip ceviren bir anne dururken cocugu babaya vermez.

Işte çocuğu manipüle ediyor. Bu adamı tanıyorum. Böyle kötülere neden birşey olmaz ya

Ablacim cocugu gostermiceksiniz o kadar. Elinizde her turlu hak var, Avrupa'dasiniz. Cocugun psikolojisiyle oynuyor adam, Avrupa'nin degerlerine uymayan seyleri kafasina sokuyor, potansiyel olarak kizi okula gondermeme ve resit olmayan yasta akraba evliligi yaptirma durumu da var. Eeee bakin kac madde yazdim, bir avukat bunlari dilekceye yazsa kesinlike tam velayet davasi kazanirsiniz. Arkanizda yasalar var, asla aciz degilsiniz. Her seyi Allah'tan beklemeyin mahkemeye basvurun, once de karakola gidip uzaklastirma karari cikartin. Bir avukatinzi yok mu? Neden bu kadar pasifsiniz?

Avukata danisacam

ya böyle durumlar için çok argo bi laf var küfür sevmem ama ".... başını alsın o."

hiçbişi yapamaz. sizi korkutuyor aklınca. kk hatunları ayrıntılı yazar zaten. öyle adam evlendi diye çocuk otomatikman ona geçmiyor.

Cocugu alip amcayla veya kuzenle evlendirecekmis vay cok bilmis sapigim vay. Ozellikle o mesajlari saklayin ve hatta simdiden sikayet edin. Yurt disinda boyle sacmalayanlara guzel ilgileniyorlar.

Ya gerçekten korkmayın, baba çocuktan ve sizden uzak kalmalı. Merak etmeyin, büyüyünce çocuk babamı neden benden uzaklaştırdın diye size kızmaz. Büyük ihtimalle bundan da korkuyorsunuzdur. Hiç, kızınızı riske atıp babası ile görüşsün de babasının nasıl biri olduğunu anlasın, beni seçsin diye düşünmeyin. Çocuğun hayatı tehlikede. Gerçekten tehlikede. Çok güzel bir hayat yaşama ihtimali varken cahil bırakılıp erkenden evlendirilme riski var. Siz hemen gidin nerelere başvurulması gerekiyorsa oralara başvurun. Korkmayın da. Benim yakın arkadaşım da babası ile büyümemiş, hiç görüşmemişler, pek net hatırlamadığı bir hatırası var, o kadar. Ama asla annesine de kızmıyor çünkü kimse bir çocuğu diğer ebeveyne göstermeme gibi bir hakkı yok. Ortada başka bir durum olmadıkça. Yani ortada bir durum var ki çocuk diğer ebeveynini göremeyecek. Belli bir yaştan sonra çocuk anlar bunu. Asla korkmayın, sinmeyin, dik durun. Adresinizi değiştirmeniz sizin yararınıza. Çocuğunuz kreşe gidiyorsa, onu değiştirme imkanınız ve hatta çalıştığınız yeri değiştirme imkanınız varsa mutlaka bunu yapın.

Sizden muvakatname almadan çocuğu çıkaramaz . Yurtdışı veya Türkiye farketmez. Anne onayı olmadan ya da baba çocuk dışarı çıkamaz . Yurtdışında gerekirse polise başvurun durumu anlatın çocuğunuzla birlikte koruma talep edin . Kadın sığınma evine yerleşin . Ki yurtdışında yeri kesinlikle bulamaz. Kanıt biriktirip . Mesaj yoluyla konuşun telefonları açmayın elinizde delil olsun . Kesinlikle cevap vermeyin siz . Suçlu duruma düşmeyin hakaret etmeyin . Çocuğu almak için neden olarak sunar. Ayrıca gerekirse yaşadığı ortam ve çevresini ispat için yurtdışında kabul gören bir durum . Dedektif tütün . Deliller toplayıp mahkemeye şunun. Babayla ilişiği sıfıra indirmeye çalışın. Kaçırır diye korkmayın . Polis gözetiminde görüş talep edin. Polise teslim edeceksiniz görüş olduğunda oda polise Telsim edecek . Saatleri şaşma veya kaçırma ihtimali yok. Kendiniz ve çocuğunuz vatandaş ise ; yabancı hukuku değil oranın hukuku a göre hareket edin. Acilen bir avukat ile görüşün durumunuzu anlatın . Babanın yaşam koşulları ve zihniyetini kanitliyacak deliller toparlayın. Durumu iyiolmasi aile kurması çocugu alması için gerekçe değil. Hiç bir devlet hukukunda bu durumu öne almaz. Çocuğun iyiliğine göre karar verir. Ve en önemlisi bir pedogoga götürmeye başlayın çocuğunuzu. Sizin soylediklerinizi inkar edebilir. Ama şahit olarak çocukla iletişim kuran pedegog u gösterebilir veya bir bilirkişi tayin edersiniz. Cocugu kendi safına çekip aklını celse bile pedogoga beyanı ve çocuğun yararına olmayacagina inanmasi mahkemenin yeterlidir .

Siringayla mi yapiyorlar acaba oyleyse uzun surmez mi

Nereye neyi alıyor ya?
Sizin gözünüzü korkutmak istemiş ve başarılı olmuş bence.
Kısa zamanda gidin bir avukata, oturun durumu anlatın ve haklarınızı öğrenin.
Bakın birşey yapın demiyorum, haklarınızı sonuna kadar öğrenin!

Bilgi herşeyin anahtarıdır.
Bir kenarda durup, acaba öyle yapabilir mi böyle yapabilir mi diye endişelenmektense, haklarınızı sonuna kadar bilmeniz, sizi güçlü yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…