- 13 Ocak 2019
- 629
- 1.024
- 33
- 27
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Merak etme birden güm diye geberirler.Işte çocuğu manipüle ediyor. Bu adamı tanıyorum. Böyle kötülere neden birşey olmaz ya
Işte çocuğu manipüle ediyor. Bu adamı tanıyorum. Böyle kötülere neden birşey olmaz ya
Avukata danisacamAblacim cocugu gostermiceksiniz o kadar. Elinizde her turlu hak var, Avrupa'dasiniz. Cocugun psikolojisiyle oynuyor adam, Avrupa'nin degerlerine uymayan seyleri kafasina sokuyor, potansiyel olarak kizi okula gondermeme ve resit olmayan yasta akraba evliligi yaptirma durumu da var. Eeee bakin kac madde yazdim, bir avukat bunlari dilekceye yazsa kesinlike tam velayet davasi kazanirsiniz. Arkanizda yasalar var, asla aciz degilsiniz. Her seyi Allah'tan beklemeyin mahkemeye basvurun, once de karakola gidip uzaklastirma karari cikartin. Bir avukatinzi yok mu? Neden bu kadar pasifsiniz?
ne demek duadan baska secenegim yok. azicik evladin icin cesaretli ol ya annesin sen. tehditlerinden korkup pismissin. evladinin gelecegiyle nasil oynarsin?
Sizden muvakatname almadan çocuğu çıkaramaz . Yurtdışı veya Türkiye farketmez. Anne onayı olmadan ya da baba çocuk dışarı çıkamaz . Yurtdışında gerekirse polise başvurun durumu anlatın çocuğunuzla birlikte koruma talep edin . Kadın sığınma evine yerleşin . Ki yurtdışında yeri kesinlikle bulamaz. Kanıt biriktirip . Mesaj yoluyla konuşun telefonları açmayın elinizde delil olsun . Kesinlikle cevap vermeyin siz . Suçlu duruma düşmeyin hakaret etmeyin . Çocuğu almak için neden olarak sunar. Ayrıca gerekirse yaşadığı ortam ve çevresini ispat için yurtdışında kabul gören bir durum . Dedektif tütün . Deliller toplayıp mahkemeye şunun. Babayla ilişiği sıfıra indirmeye çalışın. Kaçırır diye korkmayın . Polis gözetiminde görüş talep edin. Polise teslim edeceksiniz görüş olduğunda oda polise Telsim edecek . Saatleri şaşma veya kaçırma ihtimali yok. Kendiniz ve çocuğunuz vatandaş ise ; yabancı hukuku değil oranın hukuku a göre hareket edin. Acilen bir avukat ile görüşün durumunuzu anlatın . Babanın yaşam koşulları ve zihniyetini kanitliyacak deliller toparlayın. Durumu iyiolmasi aile kurması çocugu alması için gerekçe değil. Hiç bir devlet hukukunda bu durumu öne almaz. Çocuğun iyiliğine göre karar verir. Ve en önemlisi bir pedogoga götürmeye başlayın çocuğunuzu. Sizin soylediklerinizi inkar edebilir. Ama şahit olarak çocukla iletişim kuran pedegog u gösterebilir veya bir bilirkişi tayin edersiniz. Cocugu kendi safına çekip aklını celse bile pedogoga beyanı ve çocuğun yararına olmayacagina inanmasi mahkemenin yeterlidir .Benim eski paylasimlari belki bilen bilir. Yurtdisinda yasiyorum. Ogretmenim bura dogumluyum. Eski es nisanlanmis cocugumu elimden alacakmis. Er yada gec cocugu alacam diyor. En kisa zamanda evlenip cocugu alacam diyor. Okumus egitimliyim ama bu konuda nedense zayifim. Hakimi var herseyi var biliyorum ama bu adam gervekten pis biri. Kollarinia jilet atan kadinlar hastalik bulasimi vs. Dogulu ve cocugumu onlar gibi okutmayacakmis ve erk3n yasta amca veya kuzenl3 evlendirecekmis. Ilerisi icin cok endiseleniyorum. Polis veya avukata basvursam yine tehdit edecek. Dua etmekten baska carem kalmadi. Beddua etsem tuttacagini bilsem. Allah alsa onu rahat edec3m. Cok acizim
Cocugumun gozunu boyuyor. Oda yapmis ona. Oyuncaklar kiyagetler. Kizim senin kardesin olacak demiş. Nisanlis8nin resmini gösterip kızım guzel mi bu abla demiş. Kızım doğacağında millt erkek doğuruyor sen erkek doğuramadın diyen biri. Sezeryanla doğum yaptım diy3 anne sayilmazmisim.
Siringayla mi yapiyorlar acabaDag basinda yasamiyorsunuz, okumus etmis kadinsiniz.
Madem elinizde bu mesajlar var, hemen yarin savciliga gidin, mesajlari gosterin. Kizinizi eve kapatmakla, akraba evliligi yaptirmakla, egitim hakkini elinden almakla tehdit ediyor bu adam sizi. Tam velayet icin, cocugu gostermemek icin dava acin ve tehditten de sikayetci olun. Cocugu sakin gondermeyin daha, bu adam kafadan kontak resmen. Sinirdisi edilmesini de isteyin koysunlar tekmeyi. Ona buna tehdit santaj yapan bir herifi neden ulkelerinde tutsunlar? Bu herif size sebep mi oturma izni aldi??
G.tunden kan alirlar Avrupa'da bir kadinin ozgurlugunu elinden almak mesajda, lafta da olsa dahi buyuk suc.
Kendisi turkiyedeki turkiyeye gitmeyin hakkı yok bulunduğunuz ülke vatandaşıysanız çocukta o ülke vatandaşı çocuk hakkında ülke çıkış yasağı koyduğun çocuk ve senin halkların varken nasil korkabilirsin
ne plani olursa olsun kardesim. ne kadar korkarsan okadar uzerine gelir. duani et ama once tedbirini al ondan sonra duani et.bu adam oyle planci biri ki. Bugun biraz daha iyiyim. Bunun avukatida kendi akrabasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?