Eski es cocugumu elimden alacakmis

Öncelikle o soyledikleriniz doğulu olmakla alakalı değil cahil olmakla alakalı . Eğer size böyle söylemler yapıyorsa ses kaydı yapın mesajlar varsa kaydedin vs vs . sonra gidip şikayetçi olun öyle sinmeyin. Ayrıca bebeğin cinsiyetinin erkek olabilmesi için o genin eşinizden gelmesi gerekirdi bu tabirleri doğru bulmuyorum ama adam olsaymis da erkek çocuk yapabilseymis o manaya gelir . Ayrıca çocuk için babası tabiki oda yapacak her şeyi alacak fotoğraf gösterme durumu da neticede bundan sonraki süreçte o kadında hayatlarında olacak önceden bi göstermek istemiştir.

Bunlarda boşanma yok. Ben türk o zaza. Zazalarda boşanma ayıp ve olmaz. Yanı bu aile boyle

e ama sız bosanmıssınız netıcede demek kı bosanma olabılıyor
hıc bırsey yapamaz korkmayın mesajlarını saklayın

Ablacım, yurt dışında doğmuşsun, orada yaşıyorsun, öğretmensin. Bilmediğin bir yerde olsan şu endişelerine hak verebilirim de, bildiğin bir yerdesin yahu. Genelde böyle hak hukuk olaylarında Türkiye eleştirilir; çok eleştirilen Türkiye'de bile hiçbir boşanmış ebeveyn diğerinden izinsiz çocuğunu kafasına göre yurt dışına çıkaramaz. Arkadaşım boşanmış bir bekar anne, çocuğunu Kıbrıs'a tatile götürmek istedi ve eski eşinden izin alındı. Tatile götürecek bak, götürüp geri dönecekler ona rağmen. Sen alıp kaçırmaktan söz ediyorsun. Biraz hakkını hukukunu öğren; dişli ol. Ahlayıp vahlamayla kalırsan bu hayatta başına her şey gelir, kusura bakma. Eski eşinin de seni korkutup sindirmesine izin verme. Avukat tanıdığı olsa ne olacak, kanunu mu değiştirecekler?

Bunlarda boşanma yok. Ben türk o zaza. Zazalarda boşanma ayıp ve olmaz. Yanı bu aile boyle

Çok şükür Medeni Kanun'umuz Zazalara göre düzenlenmediği için o konuda da bir sorun yok. Onların adeti, töresi her neyse sizi ilgilendirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…