- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
Rica ederim, kusura bakmam, stres atmak için de boşa yazmam. Stresimi sohbet ederek atmayı tercih ederim. Sanal ego kabarması yaşamak ihtiyacında değilim bahsettiğin şekilde çarpıtarak. Çünkü burada kimsenin beni vicdanen yüceltmesine gerek yok. Kendimin ve eşimin ailesi, iş ve sosyal çevrem tarafımdan değerimi korurum. Pohpohlanmayı düşünmüyorum. Bir konu canımı sıkmış, kendi ailem ve arkadaş çevremle paylaşmayı tercih etmeyip, kendi dünyamda kalması için buraya yazmışım.
Belki sen belki ben çocuğum henüz yaşı değilken ayrılmam ama bunu tercih edenler olabilir. Pat diye mi mat diye mi ayrılınır, yaşanmadan bilinmez. Neyin ne olduğunu da yaşayanlar bilir. "adamı karısının elinden mi aldın sen" diye de vasıfsız bir cümle kurulmaz, en azından ben kurmam, şayet insanın kendisine en azından saygısı varsa; kaliteli kelimeler seçer sözlük dağarcığından.
adam neden boşanmış sen onu bi desen üstüne kimse gelmeyecek ama sen geçiştiriyorsun burada vasıfsız şimdi ben mi oldum haha herkes aklından geçirir ama belki bi kişi bunu sana söyler sende ona tutar vasıfsız dersin
sen şu boşanma işini açıklasan gerçekten vasıf meselesini aydınlatmış olursun
çok gördük biz burada böyle konu...
Son düzenleme: