• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski es konusu

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
32
Arkadaşlar 1 senedir ayrıyız 6 aydın da resmî boşandık bi oğlumuz var 3 yaşında . Kreşe gidiyor babası başka şehirde ama 2 3 günde bir çocuk nasıl eğer hastaysa bana saydırıyor niye hasta bize ver bizde kalsın diyor ben çalışıyorum memurum çocuk hasta oldukça az da olsa izin alıp ilgileniyorum ama kreş bu sık hastalanıyor sürekli sen bakamıyorsun veya kreşe bugün niye gitmedi enabizfa hastaneye götürdüğümü görüyor niye hastaneye götürdün ne ilaç verdiler vs Ama normalde çok ilgili bi baba degil ayda bir görür . Sizin iletişiminiz nasıldı aynı durumda planlar . Bir de sevgilisi var ama bana çocukla ilgili baskı yapıyor beddua ediyor nefret ediyorum senden diyor hakaret ediyor ben napacahim konussam da olmuyor moralimi alt üst ediyor

Arkadaşlar 1 senedir ayrıyız 6 aydın da resmî boşandık bi oğlumuz var 3 yaşında . Kreşe gidiyor babası başka şehirde ama 2 3 günde bir çocuk nasıl eğer hastaysa bana saydırıyor niye hasta bize ver bizde kalsın diyor ben çalışıyorum memurum çocuk hasta oldukça az da olsa izin alıp ilgileniyorum ama kreş bu sık hastalanıyor sürekli sen bakamıyorsun veya kreşe bugün niye gitmedi enabizfa hastaneye götürdüğümü görüyor niye hastaneye götürdün ne ilaç verdiler vs Ama normalde çok ilgili bi baba degil ayda bir görür . Sizin iletişiminiz nasıldı aynı durumda planlar . Bir de sevgilisi var ama bana çocukla ilgili baskı yapıyor beddua ediyor nefret ediyorum senden diyor hakaret ediyor ben napacahim konussam da olmuyor moralimi alt üst ediyor
Siz niye kendinizi ezdiriyorsunuz??
Hayır annesisiniz kim sizden daha iyi bakabilir.
Belli ki boşanmak içine oturmuş hırsını çocuğu kullanarak almaya çalışıyor.
Lütfen sizde biraz diş gösterin o da haddini bilsin...

E nabız şifresini değiştirin bakamasın

Zaten ilgilenmiyorsa tüm bu bilgileri nasil aliyor?İ
Cevap verme sende
Oğlum iyi. İlaç verdi kreşte salgın var gibi kısa öz msjlarla cvpla diğer eleştirilerine cevap verme
Sanki kendisi pamuklara saracak hadsiz
Açıklama yapmaya çalışma
İlgilenmesi sadece bu bakıcıya ver diyor ama verdiği nafaka 1300 ben de ev aldım kredisini ödüyor bakıcıya gücüm yetmez bunu söyleyince sen para istiyorsun diyor ama yine bakıcı diye tutturuyor yoksa ver bana annem baksın diyor

artık her gün stresten sıkıntıdan basım agriyor bir de mesajına bir dakika geç cevap verdim üst üste arıyor cevap ver çocukmuş niye ateşi var diyor edepsiz kadın vs

Anladım, yalnız iş taciz boyutuna varmış, hakaret de var. Aramalar hesap sormalar normal değil. Velayet sizde değil mi? Bir avukatla görüşün bence. Bu arada sakın vermeyin çocuğu, neler duyuyoruz.
Velayet bende . Sevgilisi de var neyin derdinde anlamıyorum . Vermeyi düşünmüyorum zaten zaten söyledim bir daha mesaj atarsan uzaklaştırma kararı alacağım dedim

artık her gün stresten sıkıntıdan basım agriyor bir de mesajına bir dakika geç cevap verdim üst üste arıyor cevap ver çocukmuş niye ateşi var diyor edepsiz kadın vs
Siz bosanmissiniz herkes yoluna gitmis.Ona cevap vermek zorunda degilsiniz.Velayetin sizde olmasi babaya hesap vermeniz gerekmesin diye yapılıyor.
Daha fazla katlanmayin şu pisliğe adam olsa baba olsa zaten bosanmazdiniz diye düşünüyorum.Ev ve nafaka parasi için sesinizj çıkarmıyorsaniz yapmayın.Asla hayatiniz olmasina.izin vermez böyle alışırsa

Konuşmayın, cevap vermeyin. Görüş zamanlarında görsün gitsin. Bir de annesine baktiracakmis peh 🙄🙄 Şam babası ya

Evlilik bitmiş derdi bitmemiş. Bu kadar taviz vermeyin. Birinin sizinle böyle konuşabilmesi için ya saygısız olması gerek ya da taviz veriliyor demek. Iyi bir avukat bulun yaklasamasin yanınıza. Yazdıklarıni da aleyhinde delil olarak saklayın.

konuşmayalım diyorum benimle muhatap olmak zorundasın diyor çocuk hastaysa hesap vermek zorundasın diyor bela okuyor . Artık sabrım taştı çünkü kufur ediyor uzaklaştırma alacağım bi daha yaparsa .

Ben konuşmak zorunda değilim dimi . Sonuçta hasta da olsa hastanede çalışıyorum laborantim ilgileniyorum

Yapabileceği bisey yok ama yine de 2 günde bir soruyor . Madem çok merak ediyorsun 2 haftada bir gel gör git diyorum pedagog demis ki babaanne ve dedeYi de görmesi lazımmış babayı tek goremezmis

Back
X