Eski Eş ve hala sevmek....

kelebekleagac

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
278
247
18
Mrb kızlar....öncelikle karman çorman bi kafadayım ve ne yapmam gerek yol gösterilmesine ihtiyacım var....eşimle 1,5yıllık evliliğimizi bitirdik.boşandık.... Sebep ailesiydi ve eşimin ailesine hayır demeyi bilmemesiydi..... Aynı evde oturuyorduk.kayınvalide ve kayınpederle. O yetmedi alt kat satılığa çıkınca görümcede Eşiyle Orayı Aldı alt katımıza geldi....ev Cümbüş yeri gibi......kayınvalidem çok saygısız ve yabancıydı....en sonunda Köydeki eski evini yeniledi oraya gitti.... Bugün geldiğinde benim eşyalarımı nasıl kaldırısın burası benim evim diye kavgayı başlattı ve o arada bana tokat Attı....zaten daha Öncesinde bizi evden 5kere kovmuştu.....Ama düğünü biz eşimle yaptıgımız için borcumuz vardı ve kiraya çıkamadık bir türlü.......oğlunu benden kıskandı...oğulda anne sen anneliğini bil sende karılığını bil diyemedi.......sonuççç....çok çok cokkk severek evlendikkk ama 1,5yılda bitti.....boşanmadan 6ay geçti....bu süreçte çok kavga ettik birbirimizi suçladık.hatalarını kabul etmedi ve hep beni suçladı sen susmalıydın derdi bana hep...sabredemedin idare edemedin dedi.kendi ve ailesi haklıydı.....görüşmeyi kestim,çünkü hep iftira ve yalanlarla gelmeye başladı bu kez. Yok tatillerde geziyomuşum yok içiyomusum erkeklerle gibi......birgün bana seninle bu denli kavga etmemizin nedeni ve şüphelerle birbirimize laf sokmamızın nedeni ikimizinde birbirimizi çok sevmesi,hiç birşey yaşamadan biten ilişki,ve birbirimizden başkasıyla düşünemediğimiz için bu kadar saldırganız ve kalp kırıyoruz dedi...... Ben onu seviyorum.nasıl lanet bir hisse mantıken olmazlar oluyor zaman zaman beynimde.......şimdi......başına gelince insan inanıyormuş...ya da kendine avuntu oluyormuş....kayınvalide namzetii,kıskançlığından bizi ayırmak için kötü seyler yapmış..kafam karıştı.....çünkü ne olursa olsun kopamıyoruz biz...sövsekte,saysakta yine seviyorum....... Onun durumuda iyi değilmiş.teyzesiyle aram iyi o Anlattı. Annesini eve almıyormuş artık.görüşmüyormuş.......ne hali varsa Görsün Demişti hatta banada..... Bayramda çok kötü oldum,herkes eşi çoluk çocuğu ile ben yapayalnız......... Konuşsam mi konuşmasam mı bilmiyorum.. O Konuşmak istiyordu çünkü....bana akıl verin. Napmalıyım......
Çok uzun oldu ama:)))

Son düzenleme:
Ya bende senin gibi diyordum....inanki hala öyle diyorum... Zaten mevzu o değil olursa olur nasipse devam ederiz de. Tecrübeliler var aramızda.bu adamdan şüphem benim eskisi gibi devam edermi ailem diye....

• Ne büyüsü allah askina, gercekten buna inanarak istemeden bitti seviyordukta büyü vardi diyebiliyosunuz halla ..
  • Seni sevse , saysa annesine karsi biraz savunsa arkanda dursaydi evliligin bitmezdi.... biten bitmis sindi aklini karistiriyosun , yarin yine evlenseniz tekrsr tekrarayni seyleri yasiyacaksiniz ve yine bitecek..... benim kaynanam bana tokat atacak ve esimsusaydin dicek bintane tokat geri atarimm ne susmasi allah askina. Sanki gelin degilde evlatlil aliyorlar istedikleri gibi yön vermel istiyorlar...

Ben gerekli cevapları verdim. Eşimide Anlıyorum. Üç Kuruş yardım etmediler ona,o ben bu Dünya'da ahlarını almadan gideyim derdine bende harcadı.. Çok saf temiz bi insan aslında. Ama annesi..... Düşmanıma vermesin öyle biri..... Iki arada kaldı.ama kalmamalıydı... Bilmiyorum yaaaa.....offff........

Seni arkalansaydı,bugün yanında olurdu..
Eşine duyduğun duygular önemli ama aileside önemli..
Her zaman onlarla muhatap olacaksın..yine aynı durumlarla karşı karşıya kalabilirsin..
Ailen ne diyor bu duruma?

Çok yüce bir sevgi olsaydı çabalardı diye düşündüm..
Sevgi bir yere kadar..
Seni saymıyor ve saydırmıyorsa..o insanla yine aynı hayat devam eder gibi..Çünkü karakter değişmiyor..
O kayınvalidenin yaptığınıda,Allah yanına bırakmasın onun.
Ailen istemiyorsa da,boş yere umut vermeyin birbirinize.
Büyükler ilerisini görür..

Seni gercekten cok sevseydi seni kimseye ezdirmezdi helede kvdenden tokat hop yani derdi annesi bile olsa bosanmissinizda.artik su an aliskanligin vermis oldugu bisey var aci çekmen normal ama sevgi oldugunu.sanmiyorum ileriye bak.bence kvdenle omur boyu bi daha gorusmeyeceksen baska o zaman bi dusunebilirsin

Ben gerekli cevapları verdim. Eşimide Anlıyorum. Üç Kuruş yardım etmediler ona,o ben bu Dünya'da ahlarını almadan gideyim derdine bende harcadı.. Çok saf temiz bi insan aslında. Ama annesi..... Düşmanıma vermesin öyle biri..... Iki arada kaldı.ama kalmamalıydı... Bilmiyorum yaaaa.....offff........

Hee cok saf ve temiz, o kadar kalbi temiz ki esi tokat yediginde sadece sustu, ha hatta esini sucladi. Tabiki esi agzini acmasaydi o tokat olmazdi...:KK14:

Ilk basta bosanmanin en büyük sorumlusu esin oldugunu kabul edeceksin. Adam gelmis kac yasina, hür iradesi yok mu? Zaten esin tavrini koymus olsaydi, annesi af edersin bir mok bile diyemezdi. Annesi biliyor oglu hep onun tarafini tutacagini. Yani kv'deyi suclama yerine, biraz ex esine bak derim ben.

Bu arada hic kimse ona dugun konusunda yardim etmek zorunda degildi. Ya parasini biriktirip dügün yapip ayri ev'e cikacakti. Yada ayagini yorganina denk alip, az sasali bir dügün ama en azindan ayri bir ev'in kirasini ödeseydi.

Adam baskasini bulamadigi icin teyzesi ile haber iletiyor. O tür adamlar hic ama hic degismezler. Yine evlensen, yine ayni seyleri yasarsin. Sana tavsiyem o teyze ile irtibati kes ve tammen unut o odunu (ki af edersin gercekten bir odun o). Hayatina devam et, yine insanlar ile tanis. Korkma, yine seversin, ve öyle seversin ki "ben o ex esim ile niye evlenip kendimi hirpladim? Bosuna zaman kaybi" diyeceksin.

sizinki kör ölünce badem gözlü olmuş.
Sevse sizi boşanmazdı.Saf ve temizmiş, kendinizi kandırmayın.Nihayetinde o da anasının oğlu,tokat atıp haksızlığa dur demiyorsa bi de üstüne üstlük çatır çatır boşamış sizi.
Yok daha ne yapacak? Başkasını bulamamıştır ondan size yem atıyor.Bulsun bak ,ne kadınlığınız kalır, ne başka şeyler.
Aklınızı başınıza toplayın, hazır kurtulmuşunuz,gereksiz duygusallık yapmayın,önünüze bakın,hayatınızı yaşayın.Az gururlu olun ya.

söz konusu aileyse biraz zor düzelmesi ailesi silinip atılmıyor maalesef.bence geri dönmeden önce ayrı bi ev tutması ve sizi ikna etmesi için sans verir körü körüne dönmeyin

seven adam karısına sahıp cıkar
bence h erkez yoluna gıtsın 6 ay olmus gerıye donup donup durmayın

Mrb kızlar....öncelikle karman çorman bi kafadayım ve ne yapmam gerek yol gösterilmesine ihtiyacım var....eşimle 1,5yıllık evliliğimizi bitirdik.boşandık.... Sebep ailesiydi ve eşimin ailesine hayır demeyi bilmemesiydi..... Aynı evde oturuyorduk.kayınvalide ve kayınpederle. O yetmedi alt kat satılığa çıkınca görümcede Eşiyle Orayı Aldı alt katımıza geldi....ev Cümbüş yeri gibi......kayınvalidem çok saygısız ve yabancıydı....en sonunda Köydeki eski evini yeniledi oraya gitti.... Bugün geldiğinde benim eşyalarımı nasıl kaldırısın burası benim evim diye kavgayı başlattı ve o arada bana tokat Attı....zaten daha Öncesinde bizi evden 5kere kovmuştu.....Ama düğünü biz eşimle yaptıgımız için borcumuz vardı ve kiraya çıkamadık bir türlü.......oğlunu benden kıskandı...oğulda anne sen anneliğini bil sende karılığını bil diyemedi.......sonuççç....çok çok cokkk severek evlendikkk ama 1,5yılda bitti.....boşanmadan 6ay geçti....bu süreçte çok kavga ettik birbirimizi suçladık.hatalarını kabul etmedi ve hep beni suçladı sen susmalıydın derdi bana hep...sabredemedin idare edemedin dedi.kendi ve ailesi haklıydı.....görüşmeyi kestim,çünkü hep iftira ve yalanlarla gelmeye başladı bu kez. Yok tatillerde geziyomuşum yok içiyomusum erkeklerle gibi......birgün bana seninle bu denli kavga etmemizin nedeni ve şüphelerle birbirimize laf sokmamızın nedeni ikimizinde birbirimizi çok sevmesi,hiç birşey yaşamadan biten ilişki,ve birbirimizden başkasıyla düşünemediğimiz için bu kadar saldırganız ve kalp kırıyoruz dedi...... Ben onu seviyorum.nasıl lanet bir hisse mantıken olmazlar oluyor zaman zaman beynimde.......şimdi......başına gelince insan inanıyormuş...ya da kendine avuntu oluyormuş....kayınvalide namzetii,kıskançlığından bizi ayırmak için kötü seyler yapmış..kafam karıştı.....çünkü ne olursa olsun kopamıyoruz biz...sövsekte,saysakta yine seviyorum....... Onun durumuda iyi değilmiş.teyzesiyle aram iyi o Anlattı. Annesini eve almıyormuş artık.görüşmüyormuş.......ne hali varsa Görsün Demişti hatta banada..... Bayramda çok kötü oldum,herkes eşi çoluk çocuğu ile ben yapayalnız......... Konuşsam mi konuşmasam mı bilmiyorum.. O Konuşmak istiyordu çünkü....bana akıl verin. Napmalıyım......
Çok uzun oldu ama:)))
azıcık ya bak AZICIK akıl ve gurur please...

Annesi size tokat atıyor. Nasıl bu kadar ileri gidebilir? Siz onu bu hale getirecek ne söylemiş olabilirsiniz? Eski eşiniz buna nasıl seyirci kalabilir? Sizin namusunuzdan şüphe ediyor. Aklına bu tür şeyler gelmesi için siz ne yapıyorsunuz? Ya da ortada hiçbir şey yoksa o bunları neden düşünüyor? Tüm bu sıkıntılar varken sevgiden bahsetmektense daha mantıklı düşünmek gerekli bence.

büyü etkisi yüzünden ayrılıyorlar çogu kişi bunlara şahit oldum tabi...
geçen bayramda eşimin akrabasi geldi bize.. akrabalarindan biri bizim için şimdilik iyiler ilerde birbilerini yiyecekler demişler... büyü yapacagi yön veriliyordu bu. bu çok kişinin de başina gelmişler ben neleri duydum. birisinin evine bişey koymuş karı koca arasini açilsin diye. ne koyduğunu sölemediler. o anda ortaya çikmişlar. daha boşanmadan hocaya gitmişler okutmuş. şimdi araları iyi.. eşim bana hep derdi kimseden alip bişey yeme... haklı... seninki büyü etkisi geldi kim bilir ki kayınvaliden köye gitmiş orda ne yaptırdiysa sana kötülemiş. düşün eşin de çok saf. anne sözüyle seni korumamiş. suç eşinde bence sende degil. geri dönmek istiyorsan yine ayni şeyler yaşiycaksin belli de olmaz.

Back
X