eşimin tavrı canımı sıkıyor

Ay çok zor bir durum ama her ailede yaşanıyor ne yazıkki benim sana tavsiyem bayramda git ellerinide öp ama sakın neden bana tavır aldınız gibi konulara girme.Rahat ol selamını ver almıyosa kendi bilir zaten bir müddet sonra senin tınlamadığını anlayınca tavırlarından vazgeçerler .Konuşan konuşur konuşmayanın canı sağ olsun.

yok cnm geçmez dün annem aradı selam söyledi selamı vare diyom almıyo bile önceden alır sende selam söyle anneme derdi haklısın çenebaz aslında diyomya her acıdan düşündügümden ortada kaldım kısasa kısas gidersemde benide yollamıcak bunuda çok iyi biliyom çok inat aslan burcu bide tam dik asla kendinden taviz vermeyen bi tip dicen çokmu aradın bu adamı bikere evlenmiş oldum inadı hariç herşeyi iyi biri ama işte oda herşeye degiyo bedel

evet zatenkonuyu hiç açmıyom sabırsızlıkla bayramı bekliyom ne olcak die her bayram çünkü eziyet gibi 7de kaldırıyo bebegimle beni hadi hayatım yukarı kahvaltı etmeye anneme yardım et sende azcık diyo sanki bura ev değilya burda kahvaltı edilmiyo ya kızıda uykudan kaldırıyo

işte onuda düşünüyom inatım zaten akrebim ama her zamanda yapıcı olmaya özen gösteriyom bianlıkkızgınlıkla onun oyununa gelmiyim diyom üst katta gitme gelme elbet karşılaşıyoz bebegi seviyolar eşim alıyo kızı çıkıyo yukarı sormuyo karnını doyurdunmu getirde diyemiyom sorun oluyo küsken

asıl kızgınlıgımsa kızım 10gün çok hastaydı kustu saatte bir acillik oldudabiri yukardan gelip kızım ihtiyacın varmı bana demedi biyandan halı siliyodum tek sobalı odam var digerleri buzhane biyandna kızımı susturuyodum biyandan üst degişiyodum 10gün dile kolay kapı eşigindenmi sorulur torun kızdımı musyas kızdı oluyo

valalhi açıkcası sanmıyom ben ablalartına kızıyom kocalarınız yokmu her bayram tek geliyonuzdie aynısı bende oldu şimdi hiç güzel bi durum degil bunun ölümü var dügünü var hep tekmi gidicem aileme bekar gibi kızla bi başıma canımı sıkıyo çok konuşmayada gelmiyo adam daha yeni düzeldik adam gibi alıp karşına oturup konuşcagın bi, tip degilki bagırıyo çagırıyo bastırmaya çalışıyo kaçıyo hemen

Pardon ama bayramda benim anne-babamın eli öpülmeyecekse ben de kimsenin elini öpmem,
Onun anne-babası can da benimkiler patlıcan mı, ne üstünlükleri var ki, neden kendi ailemi ezdireyim ?
Biz de ağaç kavuğunda yetişmedik, onların da benim üstünde hakkı var...
Önce güzellikle söylerim, oraya gitme nedenimden annemlerin haberi bile yoktu, onlar seni evlat biliyor diye.
Eğer güzellikten anlamazsa kısasa kısas derim, hiç kimse kusura bakmasın.

Ben böyle düşüneceğini kesinlikle düşünmüyorum açıkcası...
Ne düşünecek biliyor musun?
Demek ki ne kadar geri gidersem o kadar ileri gelecek, kendinden ailesinden her türlü ödün vermesini bekleyebilirim demek ki...
Ve sonra bir daha senin baba evinin kapısı açılmayacak, ama kendi ailesi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmaman beklenecek.
Çifte standartın sınırları her geçen gün genişleyecek...

aynen böyle düşünüyorum bende çenebaz..

musyas,
o sınırlarını,seninkileri daraltarak genişletme çabasına girmiş belli ki..
yok ööleeee:20:
psikolojik savaşsa,psikolojik savaş..
sağlam ol,he deme..
anormallik onun istek ve beklentisinde ve inadında..
sende hata hiiiç yok kiii:70:üzülme canımm..

Son düzenleme:
ay iyiki konu açmışım kızlar gerçekten nekadar tıkandıgımı saglıklı düşünemedigimi farkettim iyiki varsınızzz

Bu ne cüret yahu !
O inatsa sen de inat ol güzel kardeşim, aman kızmasın aman bozulmasınla ömür geçer mi, sen de çek restini.
Benim karşıma çıkacak böylesi var ya, mum ederim, ama kimse bu cüreti kendi kendine bulmaz arkadaşım.
Ben senin yerinde olsam bu kadar yüz vermezdim.

ama bu işte kaynanamın payı büyük bana dedigi şu laf vardı ogluma dedimki hata sende ne gurursuzsun karını çıkçık die yönlendiriyon çıkmak istemiyosa çıkmasın deid kimse kimseye muhtaç degil dedi anne benim için böylemi düşünüyon gerçekten ben hergün sıkıştırılmaktan sıkıldım sadece çıkmıyommu sanki suratmı asıyom dedim çıkınca madem buraya çıkıyon die tartışıyonuz çıkma ozaman sende dedi ben gidincede ogluna iyi gaz verdi sende gitme tavrını koy die eşim çünkü sen aileme tavır aldın bende gitmicem istanbul meselasi bitti dedi te kgidip gelirsin dedi

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen böyle düşünüyorum bende çenebaz..

musyas,
o sınırlarını,seninkileri daraltarak genişletme çabasına girmiş belli ki..
yok ööleeee:20:
psikolojik savaşsa,psikolojik savaş..
sağlam ol,he deme..
anormallik onun istek ve beklentisinde ve inadında..
sende hata hiiiç yok kiii:70:üzülme canımm..

Harfi harfine katılıyorum.
Oh ne ala memleket yahu, bana da birileri böyle ödün verse de krallığımı ilan etsem...
Gerçi bana ödün verilse bile haddimi bilirim, erkek işte :2:

ama bu işte kaynanamın payı büyük bana dedigi şu laf vardı ogluma dedimki hata sende ne gurursuzsun karını çıkçık die yönlendiriyon çıkmak istemiyosa çıkmasın deid kimse kimseye muhtaç degil dedi anne benim için böylemi düşünüyon gerçekten ben hergün sıkıştırılmaktan sıkıldım sadece çıkmıyommu sanki suratmı asıyom dedim çıkınca madem buraya çıkıyon die tartışıyonuz çıkma ozaman sende dedi ben gidincede ogluna iyi gaz verdi sende gitme tavrını koy die eşim çünkü sen aileme tavır aldın bende gitmicem istanbul meselasi bitti dedi te kgidip gelirsin dedi

Allaaaa sinir oldumm bennn:47:

gitmezse gitmesin kardeşim..
annenler senin gül yüzünü görmek ister esas zaten ve torunlarının..
şart deil kocanın gitmesi..

amaa sen de gitmiceksin onunkilere!!!
aklı başına gelsin bi bakalım.. yutma şu oyunu musyasım..
gör bak bi iki sesi yükselir ama yola gelecek,emin ol..

hadi bakalım hayırlısı hakkımızda bayram sabahını bekliyom zaten kahvaltıya çıkıyoz dicekmi ben direk evimde edicem dicem çünkü burasıda ev dicem ailemin benim evim sen kızımla olan biz aileyiz ya dicem

hadi bakalım hayırlısı hakkımızda bayram sabahını bekliyom zaten kahvaltıya çıkıyoz dicekmi ben direk evimde edicem dicem çünkü burasıda ev dicem ailemin benim evim sen kızımla olan biz aileyiz ya dicem

ek olarak,
''tüm büyüklerin elleri öpülmeli..
sadece seninkilerin deil..
karar ver bakalım şimdi'' deee

meg cnm ben zaten ne olursa olsun o gitsede gitmesede çıkıp el öpüp incem ama kalmıcam ilk günüm orda geçi,yodu yardım ediyodum gelen giden çok oluyodu annesine ama mbusefer yapmıcam nekaybettiklerini onlar görsün çünkü ben kaynanamın bayramlarda eli ayagıyım hep söyler 4kızım 2gelinim var bi senmi allahın sevdigi kulusun yardım eden sensin tek die heryere el atarım bebegim küçük oldugu halde eşi,m kızar hadi okadar kadın var sanamı kaldı bulaşık die erinmem bişi yaparken yani ama busefer olmıcak işte

Bak işte ne güzel, sen gidersin demiş.
Madem sen tek gidiyorsun o da tek gitsin,
Hem dediğin gibi kendi kaybeder, eşiyle kızıyla huzurla bayram geçirmek varken bütün gün annesinin dırdırını dinler durur.

bunu kızlar annesi öyle bi yetiştirmişki kızdan farkı yok onların gözünde ama eşim yoksa gayet erkek yani her işi halleder yapar gider getirir ama onlar kabullenemiyo birazda hastalıkla büyümüş bişi yapılcak desem aa oglum yapamaz o çalıştı yorgun baban yapar der annesi mantı yapar ogluma getirdim der ben hamileyken çok yaptı bunu eşim anladı sende çata l al gel dedi yemedim sana geldi o dedim özel yani dipdibe olmamız hata ama eşim çıkmamakta kararlı bebegimizin saglıgı için rutubet yasakmış dedim şu kışı bi atlatsak diyo demiyoda kiraya çıksak ailesinin evinde oturuyoz altta görümcem üstte kaynanam var anladımki annesi beni kabullenemedi istanbul kızı olmamdan dolayı ve açık olmamdan dolayı hep laf vurdurdu bigelinim bile kapalı çıkmadı kapanmadı die bende k ızların kapalımıki bizden bekliyon allahla aramıza girme dedim sadece açıkcası beni sindiremedi içine sanırsamki babamdan ev kızınındır die istediler beni baba mhiç bişi istemedi onlardan şimdilerde kaynanam 20tl olsa 2tl olsa at kenara ev alın diyo devir 2tl ile ev alma devri sanki bir bebek tek maaş ve sorunlu büyüyen bebek hastalıklarla büyüyen bebek ev alcakmışız kredi vermiyo bankalar az gösteriliyo die maaşı off dert çok neyse derinlere girmiyim canım sıkılıyo girdikçe

Back
X