eşimin tavrı canımı sıkıyor

hadi bakalım hayırlısı hakkımızda bayram sabahını bekliyom zaten kahvaltıya çıkıyoz dicekmi ben direk evimde edicem dicem çünkü burasıda ev dicem ailemin benim evim sen kızımla olan biz aileyiz ya dicem

Böyle birden yaparsan özelliklede bayram günü senin için iyi olmaz.
Bunu uygulamakta geç kalmışsın,ipleri eline vermişsin çoktan.
Bence adım adım,yavaş yavaş uygula uzaklaşma işini,sonra sen üzülürsün.

meg cnm ben zaten ne olursa olsun o gitsede gitmesede çıkıp el öpüp incem ama kalmıcam ilk günüm orda geçi,yodu yardım ediyodum gelen giden çok oluyodu annesine ama mbusefer yapmıcam nekaybettiklerini onlar görsün çünkü ben kaynanamın bayramlarda eli ayagıyım hep söyler 4kızım 2gelinim var bi senmi allahın sevdigi kulusun yardım eden sensin tek die heryere el atarım bebegim küçük oldugu halde eşi,m kızar hadi okadar kadın var sanamı kaldı bulaşık die erinmem bişi yaparken yani ama busefer olmıcak işte

işte bak kadın demek,vicdan demek zaten..sağduyu demek..
eh madem ööle diyosun,öp ellerini in hemen evet..
bi daha da kocanın aklı başına gelene kadar,anca öbür bayramda uğrarsın 5 dakikalığına..

ya arkadaşım sen hergün yukarı çıkmak zorunda değilsinki niye çıkıyorsun napalım yani üstümüzde kaynanamız oturuyorsa normalde komşuya hergün gidiyormuyuz hayır ee kaynanada komşu olmuyormu yani?

ben zatne kızlar küs kalamıyom kimseye vicdanım el vermiyo ama eşim ramazanda bile benle çok küsmüştür sebepsiz bunklarda bi küslük varki evlerden uzak annesi kızlarına bi küser senelerce gitmez evlerine hop konuşurkende hiç gitmez diyomya 4damadıda gelmez 3.5 senelik gelinim tanımıyom enişteleri görmedim hiç eşimide aynısı yapmaya çalışıyolar işte ama ben buna izin vermicem yukarı çıkıcam saygımdan ötürü ellerini öpcem inicem eşim aramasın sormasın isterse o ne kaybettigini çok sonra anlıcak ama geçmiş ola benim ailemin yaptıgını ailesinden görmedi o kendi öz babasının sofrasına 4sene oturmamış küslüge bakın bekarken anla m veremiyom degişik bi aile yapıları var

ya arkadaşım sen hergün yukarı çıkmak zorunda değilsinki niye çıkıyorsun napalım yani üstümüzde kaynanamız oturuyorsa normalde komşuya hergün gidiyormuyuz hayır ee kaynanada komşu olmuyormu yani?

bunu işte benim kocamın beyni basmıyo ben kendi öz annemlede her hafta telde konuşmuyom ne konuşcamki sürekli dedim bide annesi kızlar evden dışarı çıkmaz anne çarşıya gidelim yok
alışveriş merkezine gidelim yok komşularıda hiçyok
benimde yok bunlardan kaynaklı ee ne konuşcam bütün gün ben evde oturan tv bile izlemeyen annesiyleee diyom hatalı bn oluyom gurursuz eşim oluyo annesi gurursuzsun sen diyo eşini zorla yolluyon sanki ona kaldık der gibi diyo benim için

eşin anlamazsa anlamazsın kendi bilir sen otur evinde hem çocuğun var senin onlarla muhabbet edecek vaktinde olmaz ki zaten pek konuşkan bi tip değiller galiba

yok cnm nbr sorusuna iyiyim die cvp veren tipler ötesiyok zaten tv izler kayınpeder kıla oynar bende öyle otururum işte soru sorarsam cvp verirler

musyascım,avatarındaki kızın sanırım..
Allah bağışlasın çok tatlı maşallahhh..:nazar:
ama istersen kızının resmini kaldır avatardan,uyduruk başka bişey koy..
kocan falan kurcalar bakarsa,bu yazdıklarını görür falan..
risk alma dimi ya..:6:

valalhi kendime vaktim yok ama anlıyanda yok kızım huysuz yürüyo yeniyeni durmuyo yemegiyle ugraşıyom temizlik faturalar alışveriş derken aynaya bakmayı unuttugum çok oluyo enson ne zaman kuaföre gittin diye sorun hatırlamıyom bile

kocam nikimide biliyo kuşumda çıkış yapıyom cnm göremez yazılarımı keşek bana bunları yazdırmasaydı hiç eşim kim isterki eşini yermek bu tarz konuları konuşmak ama dilime düşürüyo işte keşke benle konuşsa adam akıllıda sebepler sunsa tartışabilsek iki medeni insan gibi kızım cnm evet o allah razı olsun

sen keşke nickini söylemeseydin canım yaa çıkış yapsanda okur girer dert bölümüne görebilir konunu.

hamileyken oda giriyodu benle bebek hakında bilgi alıyodum nikimide hatta o buldu yok cnm pcden pek anlamıyo allahtan girmez vaktide yok şükür

kocam nikimide biliyo kuşumda çıkış yapıyom cnm göremez yazılarımı keşek bana bunları yazdırmasaydı hiç eşim kim isterki eşini yermek bu tarz konuları konuşmak ama dilime düşürüyo işte keşke benle konuşsa adam akıllıda sebepler sunsa tartışabilsek iki medeni insan gibi kızım cnm evet o allah razı olsun

hepimiz paylaşıyoruz problemlerimizi burda..
o değil konu,paylaşıcaksın tabii.. burası sadece geyik yeri deil ki.. paylaşım olucak,iyi de olucak..
ama işte iz bırakmamak için dedimdi ben,sen bilirsin canım..
Allah sendende razı olsun..

En ayar olduğum şey de bu.
"Benim annemle dip dibe yaşayacaksın, hergün muhakkak gideceksin, yardımcı olacaksın, orda yiyeceksin, içeceksin şunu bunu yapacaksın, amaaaa senin ailene yılda 2 kez bayram için yarım saat bile gitmeyeceğim.Onları istemiyorum, gelmesinler, biz de gitmeyelim."
Oldu başka?
Hayatta herşey karşılıklıdır.Benim ailemle bayram/seyranda görüşmeyi bile istemeyecek ama ben onun ailesiyle bir ömür yaşayacağım ? Oldu başka ? Bir de yemek yaparken amuda kalkayım tam olsun.
Bazen değil çoğu zaman şu erkek zihniyetini anlayamıyorum, sanırım pek de dişe dokunur bir zihniyetleri de yok !
Tek çözüm konuşmak.
Artık ne kadar anlayabilirlerse...

En ayar olduğum şey de bu.
"Benim annemle dip dibe yaşayacaksın, hergün muhakkak gideceksin, yardımcı olacaksın, orda yiyeceksin, içeceksin şunu bunu yapacaksın, amaaaa senin ailene yılda 2 kez bayram için yarım saat bile gitmeyeceğim.Onları istemiyorum, gelmesinler, biz de gitmeyelim."
Oldu başka?
Hayatta herşey karşılıklıdır.Benim ailemle bayram/seyranda görüşmeyi bile istemeyecek ama ben onun ailesiyle bir ömür yaşayacağım ? Oldu başka ? Bir de yemek yaparken amuda kalkayım tam olsun.
Bazen değil çoğu zaman şu erkek zihniyetini anlayamıyorum, sanırım pek de dişe dokunur bir zihniyetleri de yok !
Tek çözüm konuşmak.
Artık ne kadar anlayabilirlerse...

duygulara tercüman olmuşsun arkadaşım,sağollll:71:

çok haklısın cnm onun için arkadaşlarıma hep diyom anneme bil hassa oglun var diyom abim için 29yaşında yarın bigün evlencek sakın anne müdehale etme üstüne düşme sana yemegemi geld ihadi bakıyım evine eşinin yanına deki mutlu olsun sen bizlerin yaptıgı gibi hor görülme kaynanalık yapma sakın gelinine ona kızın gibi davran ben sen gibi olmasada anne kadar yakın olur sandım eşimin annesini ama beceremedi dedim kızına anneligini tam yapmıyoki bana yapabilsin bana öyle laflar ettiki gülüyom şimdi oan çok kızmıştım şimdi gülüyom olgunlaşmışım biraz demekki dediki kayınvalidem bana: oturuyoz bizde sen oglumu benden çaldın oglum dedi yapıştı öptü yanaklarından nasıl koydu bana dedi anne dedim oglun bikat aşagıda istedigin zaman görüyn ya annem napsın bitane kızını ele verdi bayramdan bayrama görüyo oda bika çsaat yapma gözünü seveyim şakası hoş degil dedim eşimde sen beni ona vermedin anne ben onu aldım saçmalama dedi sus hayatım alıştımben dedim şakayla karışık laf yemeye

Bu konular ne kadar kurcalasan o kadar karışır konular.
Sadece şunda net ol derim, uzaktan bakan bir arkadaşın olarak...
Bu devirde azla kanaat eden çoğu bulamıyor, azla kanaat eden daha azıyla kanaat etmek zorunda kalıyor.
Sen sen ol, uyanık ol, hakkını anne-babanın hakkını kolla.
Ben senin yerinde olsam el öpmek için bile eşimin de el öpmesini şart koşardım, ama herkesin kendi hayatı tabi...

Bu konular ne kadar kurcalasan o kadar karışır konular.
Sadece şunda net ol derim, uzaktan bakan bir arkadaşın olarak...
Bu devirde azla kanaat eden çoğu bulamıyor, azla kanaat eden daha azıyla kanaat etmek zorunda kalıyor.
Sen sen ol, uyanık ol, hakkını anne-babanın hakkını kolla.
Ben senin yerinde olsam el öpmek için bile eşimin de el öpmesini şart koşardım, ama herkesin kendi hayatı tabi...

aslında bende ööle yapardım:6:dooruya dooru yani..

Ben olsam bayramlaşmak için bile gitmezdim...Başka türlü kendini ifade edemezsin.. Çok mu katıyım bilmiyorum ama... Bunu yapmıştım.... İyi ki yapmışım hiç pişman olmadım vicdanım da bu konuda hiç rahatsız olmamıştı....

Yine yeri gelmişken söyleyeyim..."deli deliyi görünce sopasını saklarmış"

Back
X