Eski Eş ve hala sevmek....

zamanında anneme kayınpederi el kaldırmış,evdede kimse yokmuş.annemde yakalarından tutup yapışmış,sonuç olarak kayınpeder bu gelin bizi döver hanım diyerek köşeye çekilmiş :) ezdirme kendini hayat devam ediyor o kocadan da aileden de hayır gelmez.

aşkta gurur olmaz sen ona hala bir şeyler hissediyorsan o da tam unutamamış demektir niteim sevgi her şey değil . ister guru bırak ara istersen de ondan bir adım bekle . ondan bekle derim ben çünkü sen adım atarsan ağırlıgın kalmaz sen geldin sen barıştın barışmasaydın olur durum bu defa. brakın bıraz hatalarıyla başbaşa kalsın teyzesiyle konusurken barışmaya dair sinyaller verin tam unutamayım falan deyin ama bu sorunları yaşamamak adına ondan adım bekleyin derim ben .

aşkta gurur olmaz sen ona hala bir şeyler hissediyorsan o da tam unutamamış demektir niteim sevgi her şey değil . ister guru bırak ara istersen de ondan bir adım bekle . ondan bekle derim ben çünkü sen adım atarsan ağırlıgın kalmaz sen geldin sen barıştın barışmasaydın olur durum bu defa. brakın bıraz hatalarıyla başbaşa kalsın teyzesiyle konusurken barışmaya dair sinyaller verin tam unutamayım falan deyin ama bu sorunları yaşamamak adına ondan adım bekleyin derim ben .
Ben zaten adim atmiyorum.sadece bekliyorum. Teyzeside laf tasimiyor sadece bidurum oldu 7ay sonra anlatti.kaldiki ben duyayim.diye bisey yapmiyor.alenen ben.suradaydim sunlaydim diye haber verdigi zamanlarda oldu.... gururu birakip cok kirildim evliyken,belkide.gururum kaldiramadigi icin bosanmaya.gittim.. simdi adim atmicam,sadece onun beni gercekten sevip sevmedigine ve bana gercekten guven.verip vermeyecegine bakicAm...evet sevgi hersey degil evlilik icin sevgi yetmiyor,insan yalnizda yasayabiliyor.......sanirim.kafam.bundan.karisik.... tesekkurler dusunceleriniz icin.

zamanında anneme kayınpederi el kaldırmış,evdede kimse yokmuş.annemde yakalarından tutup yapışmış,sonuç olarak kayınpeder bu gelin bizi döver hanım diyerek köşeye çekilmiş :) ezdirme kendini hayat devam ediyor o kocadan da aileden de hayır gelmez.
Zaten.ezdirmedigim icin dusman oldu kadin bana....o bana bu dunyada basit bir tokat atti ben ne eksildim be cogaldim...bunun ote tarafida var orda atilacak tokat daha onemli.benim vicdanim cok.rahat kaynana.konusunda.da es konusunda da elimden gelenin fazlasini yaptim

Yine aynı yerde oturacaksanız isterseniz aşkınızdan ölün yine de barışmayın derim..
Açıkçası ben düzelebileceğini düşünmüyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun.

Mrb kızlar....öncelikle karman çorman bi kafadayım ve ne yapmam gerek yol gösterilmesine ihtiyacım var....eşimle 1,5yıllık evliliğimizi bitirdik.boşandık.... Sebep ailesiydi ve eşimin ailesine hayır demeyi bilmemesiydi..... Aynı evde oturuyorduk.kayınvalide ve kayınpederle. O yetmedi alt kat satılığa çıkınca görümcede Eşiyle Orayı Aldı alt katımıza geldi....ev Cümbüş yeri gibi......kayınvalidem çok saygısız ve yabancıydı....en sonunda Köydeki eski evini yeniledi oraya gitti.... Bugün geldiğinde benim eşyalarımı nasıl kaldırısın burası benim evim diye kavgayı başlattı ve o arada bana tokat Attı....zaten daha Öncesinde bizi evden 5kere kovmuştu.....Ama düğünü biz eşimle yaptıgımız için borcumuz vardı ve kiraya çıkamadık bir türlü.......oğlunu benden kıskandı...oğulda anne sen anneliğini bil sende karılığını bil diyemedi.......sonuççç....çok çok cokkk severek evlendikkk ama 1,5yılda bitti.....boşanmadan 6ay geçti....bu süreçte çok kavga ettik birbirimizi suçladık.hatalarını kabul etmedi ve hep beni suçladı sen susmalıydın derdi bana hep...sabredemedin idare edemedin dedi.kendi ve ailesi haklıydı.....görüşmeyi kestim,çünkü hep iftira ve yalanlarla gelmeye başladı bu kez. Yok tatillerde geziyomuşum yok içiyomusum erkeklerle gibi......birgün bana seninle bu denli kavga etmemizin nedeni ve şüphelerle birbirimize laf sokmamızın nedeni ikimizinde birbirimizi çok sevmesi,hiç birşey yaşamadan biten ilişki,ve birbirimizden başkasıyla düşünemediğimiz için bu kadar saldırganız ve kalp kırıyoruz dedi...... Ben onu seviyorum.nasıl lanet bir hisse mantıken olmazlar oluyor zaman zaman beynimde.......şimdi......başına gelince insan inanıyormuş...ya da kendine avuntu oluyormuş....kayınvalide namzetii,kıskançlığından bizi ayırmak için kötü seyler yapmış..kafam karıştı.....çünkü ne olursa olsun kopamıyoruz biz...sövsekte,saysakta yine seviyorum....... Onun durumuda iyi değilmiş.teyzesiyle aram iyi o Anlattı. Annesini eve almıyormuş artık.görüşmüyormuş.......ne hali varsa Görsün Demişti hatta banada..... Bayramda çok kötü oldum,herkes eşi çoluk çocuğu ile ben yapayalnız......... Konuşsam mi konuşmasam mı bilmiyorum.. O Konuşmak istiyordu çünkü....bana akıl verin. Napmalıyım......
Çok uzun oldu ama:)))
Bu konuyu actigim icin pin pismanim.hatta bu kadar mal oldugum.icin bin pismanim......evliligim boyunca kandirildigimin ve bosanmadan 4ay once aldatildigimin,bosandiktan snraki 6aylik surecte de benimle dalga gecmesine izin verdigim icin bin pimanim....... swarm uygulamasini kullaniyordum sonra silmistim.dun arkadasimla gorusup kahve icerken senide etiketleyeyim.deyince gece beni seytan durttu.tekrar uygulamayi yukledim. Bir de ne goreyim,benim eski adam-cik ocak ayinda bana istek gondermis.merak ettim.resimlerine baktim. Artiz pozlar tarz degistirmeler falan.arkadaslarina baktim kendine ikinci bir hesap daha acmis ona.tikladim......aman allahimmm....ben evlilim yildonumumuz ve biz.ayriyiz diye aglarken adam kirik ayakla bodrumda cluplerde kadinlarla kizlarla alemlerde....bana hep tatildesin iyisin hayatuni yasa tabi gibi sacma sapan msj atardi megersem adam kendi yapacagina zemin hazirliyomus.sonra fotolara dewam ettim bosanmadan 4ay once ben formasyonun finallerine calisirken o Fabrika arkadaslriyla ,ki bunlarda evli ve ailecek gorusuyoruz,alemlerdeymis.kizin biriyle boy boy cafede resimleri var.sarmas dolas.......evliligide sonraki 6ayida bana.zehir etti.....sukurki rabbime tam.benim kafami karistirmaya basladigi anda karsima cikti bunlar..........o cok sevdigimi sandigim.insan bozuntusunun bes para etmez oldugunu gormek beni iyilestirdi. Bu sabah icimde ruhumda.huzurlu uyandim............ondan.nefret bile etmiyorum.nazimin dedigi gibi"biz senle dusman bile degiliz......." tek sinirim kendime,mal yerine koymasina.izin verdimm,kendimi affetmicem........ benim icin 1,5 yil yasanmadi oyle biri hayatima girmedi.....benden digi tek sey 2damla kan oldu...............sukurler olsun.herseyde hayir varmis......

yaa işte canım Allah büyük.. böyle çıkarır karşına. o yüzden herşeyde hayır var gerçekten bu böyle.
mutlu olursun inş bundan sonra
bu evliliği hiç yaşanmamış say

canım bende daha 1 yıllık olmadan 10 günde boşandım malesef ailesi ve eşim öyle bir acele etti ki.. bende daha yeniyim ayrılıkta yazdıklarını okudum bende bir umut diyordum. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. görmüşsün bir şeyleri. belki de benim de bilmediğim neler var umarım bende yakın zamanda sogurudum böyle. bundan sonra tüm güzellikler seninle olsun

canım bende daha 1 yıllık olmadan 10 günde boşandım malesef ailesi ve eşim öyle bir acele etti ki.. bende daha yeniyim ayrılıkta yazdıklarını okudum bende bir umut diyordum. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. görmüşsün bir şeyleri. belki de benim de bilmediğim neler var umarım bende yakın zamanda sogurudum böyle. bundan sonra tüm güzellikler seninle olsun
Amin canim.insallahh rabbim yardimcim oldu.....seninde olacaktir.....seven adam asla birakmaz bahane uretmez.yoluna bak asla geriye bakma ve pisman olma....unutma kanun bile erkege hemen evlen derken kadina 300gun veriyor:KK45::KK45::KK45: sende biseyi gorup soguyacaksin ve benm gibi kafani taslara vurmadan don arkani.....hakkinda hayirlisi olsun insallah cok mutlu olacaksin:KK73:

Amin canim.insallahh rabbim yardimcim oldu.....seninde olacaktir.....seven adam asla birakmaz bahane uretmez.yoluna bak asla geriye bakma ve pisman olma....unutma kanun bile erkege hemen evlen derken kadina 300gun veriyor:KK45::KK45::KK45: sende biseyi gorup soguyacaksin ve benm gibi kafani taslara vurmadan don arkani.....hakkinda hayirlisi olsun insallah cok mutlu olacaksin:KK73:
aminn inşaAllah bende atlatır soğurum yoksa bir umut deyip yıllarca beklemekten korkuyorum :(

aminn inşaAllah bende atlatır soğurum yoksa bir umut deyip yıllarca beklemekten korkuyorum :KK43:
Biliyoorum bos avuntu gibi geliyor bunlar ama seven adam asla bunu yapmaz...senin hayatin herkesten onemli.bir erkek icin degmez,adam olamamis erkege hic degmez...... hakkinda hayilisi buymus oyle dusun...beljide basina daha kotu seyler gelecekti rabbim korudu seni....... onu sil heryerden..... kalbini degil mantigini dinle...guclu ol....... rabbim seninle unutma.her gecenin.sabahi vardir.

Biliyoorum bos avuntu gibi geliyor bunlar ama seven adam asla bunu yapmaz...senin hayatin herkesten onemli.bir erkek icin degmez,adam olamamis erkege hic degmez...... hakkinda hayilisi buymus oyle dusun...beljide basina daha kotu seyler gelecekti rabbim korudu seni....... onu sil heryerden..... kalbini degil mantigini dinle...guclu ol....... rabbim seninle unutma.her gecenin.sabahi vardir.
Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin. sağolasın arkadaşım tavsiyelerine elimden geldiğince uyacağım :KK76:

Back
X