Mrb kızlar....öncelikle karman çorman bi kafadayım ve ne yapmam gerek yol gösterilmesine ihtiyacım var....eşimle 1,5yıllık evliliğimizi bitirdik.boşandık.... Sebep ailesiydi ve eşimin ailesine hayır demeyi bilmemesiydi..... Aynı evde oturuyorduk.kayınvalide ve kayınpederle. O yetmedi alt kat satılığa çıkınca görümcede Eşiyle Orayı Aldı alt katımıza geldi....ev Cümbüş yeri gibi......kayınvalidem çok saygısız ve yabancıydı....en sonunda Köydeki eski evini yeniledi oraya gitti.... Bugün geldiğinde benim eşyalarımı nasıl kaldırısın burası benim evim diye kavgayı başlattı ve o arada bana tokat Attı....zaten daha Öncesinde bizi evden 5kere kovmuştu.....Ama düğünü biz eşimle yaptıgımız için borcumuz vardı ve kiraya çıkamadık bir türlü.......oğlunu benden kıskandı...oğulda anne sen anneliğini bil sende karılığını bil diyemedi.......sonuççç....çok çok cokkk severek evlendikkk ama 1,5yılda bitti.....boşanmadan 6ay geçti....bu süreçte çok kavga ettik birbirimizi suçladık.hatalarını kabul etmedi ve hep beni suçladı sen susmalıydın derdi bana hep...sabredemedin idare edemedin dedi.kendi ve ailesi haklıydı.....görüşmeyi kestim,çünkü hep iftira ve yalanlarla gelmeye başladı bu kez. Yok tatillerde geziyomuşum yok içiyomusum erkeklerle gibi......birgün bana seninle bu denli kavga etmemizin nedeni ve şüphelerle birbirimize laf sokmamızın nedeni ikimizinde birbirimizi çok sevmesi,hiç birşey yaşamadan biten ilişki,ve birbirimizden başkasıyla düşünemediğimiz için bu kadar saldırganız ve kalp kırıyoruz dedi...... Ben onu seviyorum.nasıl lanet bir hisse mantıken olmazlar oluyor zaman zaman beynimde.......şimdi......başına gelince insan inanıyormuş...ya da kendine avuntu oluyormuş....kayınvalide namzetii,kıskançlığından bizi ayırmak için kötü seyler yapmış..kafam karıştı.....çünkü ne olursa olsun kopamıyoruz biz...sövsekte,saysakta yine seviyorum....... Onun durumuda iyi değilmiş.teyzesiyle aram iyi o Anlattı. Annesini eve almıyormuş artık.görüşmüyormuş.......ne hali varsa Görsün Demişti hatta banada..... Bayramda çok kötü oldum,herkes eşi çoluk çocuğu ile ben yapayalnız......... Konuşsam mi konuşmasam mı bilmiyorum.. O Konuşmak istiyordu çünkü....bana akıl verin. Napmalıyım......
Çok uzun oldu ama:)))