ESKİ EŞ

Arkadaşlarım mrb;öncelikle açtığım konuları bilenler bilir ama yinede kısa bir özet geçeyim:1 sene önce eşimden boşandım şiddetli geçimsizlik diyelim sürekli kavga bağırmalar derken biranda o kızgınlıkla boşandık.fakat ben unutamadım şimdi burda herkes yok kendine uğraş bul yok terapiye git,lütfen böle yorumlar yapmaz iseniz sevinirim.bir sene sonra eşimle bir şekilde görüşmeye başladık ama hep dışarda kahveler içtik yürüyüşler yaptık böyle görüşmelerdi.kendisi hep senin gibi birini bulamam gibi cümleler söyledi sadece özledim diyordu bana seni çok özlüyorum ama tekrar sevgili olalım yada evlilik gibi bir düşüncem yok diyordu çok netti.bende kendisine defalarca evliliğin hemen olmayacağı ama en azından sevgili olabilrizi tarzında konuştum.oda bana "ben çok netim istemiyorum ne evlilik ne sevgililik ben senle değil kimseyle istemiyorum dedi ama bu süre zarfında her aradığımda aradı her yazdığımda yazdı.artık bende kendim için karar aldım böyle ikilimde yaşanmaz diyerek kendisine dedim beni heryerden engelle engelleki gün gelsin sana ulaşamayım çünkü her özlediğimde yazıyordum , beni engellemek istemedi önce bayağa diretti bende artık böle bir yaşam istemediğimi eğer benim ile birliktelik düşünmüyorsa arkadaş olarak bile kalmak istemediğimi söledim net karamı bildirdim zorla engellettirdim kendimi.ama arkadaşlarım gel görünki kendimi böle kötü hissediyorum nasıl sevgisi bitcek bilmiyorum evet herşey zaman ama bilmiyorum bu adamın sonradan fikri değişirmi sizce
Bence ciddi dusunmeseniz bile başkalarıyla görüşün unutursunuz inşallah olmayınca bin kezde denesen olmuyor

Back
X