Eski es

Mune ablacığım
Hani diyoruz ya kk dan çıkınca hayat telaşına düşüyoruz diye evet öyle oluyor ama benim aklımda çocuklu konular kalıyor bazen
Çocuk benim hassas konum olayda cocuk varsa benim için konunun boyutu bambaşka oluyor
Ve bu tarz konular öyle yada böyle aklım da kalıyor

Mesela en yakın örnek Dilek konusu 12 yaşındaki kızın istenmemesi

Diğeri şuan nick aklima gelmedi yaşı küçüktü konu sahibinin 3 çocuklu adamla evlenmişti cok iyi bakıyorum anneleri bakmıyor demişti sonra ki konusu kendi hamile kalınca hepsiyle nasıl uğraşıcam diye konu açmıştı

Ve pamuk çocuğu var ve böyle bir anne baba yanında büyüyor o çocuğun geleceği sağlığı bir şekilde elinden alınıyor

Yazık böyle olunca aklımız da kalıyor iste çünkü unutamıyoruz

Aynen koca koca bireyler ne kadar kaçarsa kaçsın bu tarz insanlar hoşlarına gitmiyor ama gerçekler zordur acıdır belki yuzlesmek istemiyorlar kendileriyle

Troll falan değilim.keske hepsi yalan olsa.hickimsem.yok.9 yıldır sadece onu tanıdım.durumum çok zor.dusun bit kadin kimsesi yok.herkes birine tutunmaya çalışır.aslında kişilikle ilgisi de yok
Pamuk yapma etme hep bahanelere sığınıyorsunn. Gayet kişilikle alakası var. Annem bundan 37 yıl önce yapayalnız kaldı bir çocukla. Boşandı işine sarıldı bana sarıldı . Tek kuruş nafaka almadan ,manevi baba desteği de almadan ayakları üstünde durdu. İşyerinde de sevildi çevresinde de. Hem de boşanmış kadınlara farklı gözle bakılan devirlerde yaptı hepsini. Sense negatiflik saçıyorsun herkese başta evladına. Bak çocuğun büyüyünce o da senden uzaklaşır değişmezsen. Herkes burada yıllardır yazıyor sana, bir arpa boyu yol katetmedin. Bir silkin artık yeter.

Troll falan değilim.keske hepsi yalan olsa.hickimsem.yok.9 yıldır sadece onu tanıdım.durumum çok zor.dusun bit kadin kimsesi yok.herkes birine tutunmaya çalışır.aslında kişilikle ilgisi de yok
Ya Pamuk konuşmıyım diyorum da, bir adam gelsin seni toparlasın, korusun, kollasın, finanse etsin, yalnızlığını gidersin falan istiyorsun da düşündün mü ben bunları hak edecek durumda mıyım diye? Bunları yapacak bir eşe ne verebilirsin? Yıllardır vajinismussun, daha onun tedavisini bile olmamışsın. Gelişmeye, değişmeye, düzelmeye bütün hücrelerinle karşısın, hayalindeki o adam sana niye gelsin? Hele onca eziyetini gördüğün eski kocanın şu saatten sonra dünyanın en harika erkeğine dönüşeceğini düşündüren nedir sana? Senin için damacana taşımayan adam şu saatten sonra saçının teline nasıl kurban olsun?

Tedavi olmuyor, cebinde kalan paranla avunuyorsun, aç mobil bankacılığı oradaki rakamlara sarıl ona tutun artık, ne edelim?

Ben çok da acınacak bir şey göremiyorum açıkçası, memur kadın, maaşlı, maddi imkanları var, çocuğu var. Bazı insanlar bile bile yanlış yollara gidiyorsa ve yaşı da 40 olduysa kendi seçimi kendi iradesidir. Bu üyenin değişeceğini hiç mi hiç sanmıyorum.

Psikolojiyse konu, herkesin psikolojisi bozuk. Neredeyse hiçbirimiz güzel bir çocukluk geçirmedi, burada boşanmış hatta daha kötü şeyler yaşamış bir sürü kadın var. Ama kimse tutup konu sahibinin yaptığı şeyler yapmıyor. Bulmak isteyene bahane çok kısacası.

hayatımda bu kadar kendinden başka bir şey düşünmeyen ve buna rağmen her şeyin herkesin ona borçlu olduğunu sanan biri görmedim. Ne bir değer yargısı, ne bir duruş ne bir hedef, yalnızım, mağdurum. Dünyada sadece sen yalnızsın ya. Seni diğer insanlardan daha önemli, sürekli yardımına koşulacak, alttan alınacak, iyi hissettirilcek, diğerlerini piyon seni as oyuncu yapan ne?

İyi değilsiniz. Tedavi olmanız lazım.
Sizi istemeyen eski eşe evlilik teklifi neden,evine gitmek istemek neden? Yok muydu bir otel? Sabah uyanır temiz temiz dönerdiniz evinize. Neden kendinizi bu kadar küçültüyorsunuz?

Adam senden mantıklı. Açıkça söylüyor herşeyi. Sen sadece yalnız olmamak için yanında erkek istiyorsun. Tedavi ol ciddi psikolojik sorunların var.

kendine gel bir günde neler yaşıyorsun sen .çocuğuna odaklan. silkelen erkeksizde yaşanır.

iyi de o burda hep benim evimde kaldı.ben hep evimi açtım ona.boyle mi olması gerekiyordu
Eski eşin doğrusunu yapmış. Sonuçta aranızda çocuk harici bir hukuk kalmamış, bekar kadını niye alsın evine. Asıl senin evine almaman gerekiyordu.

Bu arada evleneceksen kal demiş. O da evlenmeyi istiyor mu yoksa yine ne istediğini bilmediğin için mesafeli mi yaklaşıyor?

Başkasıyla evleneceksen hayatımda ol demek istemis bence yoksa pamuk zaten evlenmek istiyor adam istese evlenirdi kadırarak boşarmıydı

Böyleleri anne oluyor da gül gibi kadınlar çocuk sahibi olmak için tüp bebek vs binbir eziyet çekiyor ona üzülüyorum gerçekten. Yazık o çocuğa nasıl bir ortam yaşatıyorsunuz utanın kendinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…