- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.965
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Mune ablacığımAblacım yapmaz, huyu olmuş bu davranışlar, özellikle girip girip okumadım ama bdvde denk geldiğim bazılarına da yorum yazdığım konuları var, pamuk doğru bir noktaya temas edilince kaçıyor, hiçbir sorununu çözüme ulaştırmıyor öylece bırakıp başka bir sorunu ortaya atıyor.
Geçen başka bir bölümde bir üyenin konusuna yazmıştım, bu yaştaki insanlara akıl veriyoruz ya, bende dahil hata ediyoruz aslında, 35-40 yaşındaki insana tavsiye verilmez tavsiye alınır, olgunluk çağındaki biri sorunlarını çözemiyorsa oturup bir düşünecek ama onu da yapmıyorlar.
Pamuk yapma etme hep bahanelere sığınıyorsunn. Gayet kişilikle alakası var. Annem bundan 37 yıl önce yapayalnız kaldı bir çocukla. Boşandı işine sarıldı bana sarıldı . Tek kuruş nafaka almadan ,manevi baba desteği de almadan ayakları üstünde durdu. İşyerinde de sevildi çevresinde de. Hem de boşanmış kadınlara farklı gözle bakılan devirlerde yaptı hepsini. Sense negatiflik saçıyorsun herkese başta evladına. Bak çocuğun büyüyünce o da senden uzaklaşır değişmezsen. Herkes burada yıllardır yazıyor sana, bir arpa boyu yol katetmedin. Bir silkin artık yeter.Troll falan değilim.keske hepsi yalan olsa.hickimsem.yok.9 yıldır sadece onu tanıdım.durumum çok zor.dusun bit kadin kimsesi yok.herkes birine tutunmaya çalışır.aslında kişilikle ilgisi de yok
Ya Pamuk konuşmıyım diyorum da, bir adam gelsin seni toparlasın, korusun, kollasın, finanse etsin, yalnızlığını gidersin falan istiyorsun da düşündün mü ben bunları hak edecek durumda mıyım diye? Bunları yapacak bir eşe ne verebilirsin? Yıllardır vajinismussun, daha onun tedavisini bile olmamışsın. Gelişmeye, değişmeye, düzelmeye bütün hücrelerinle karşısın, hayalindeki o adam sana niye gelsin? Hele onca eziyetini gördüğün eski kocanın şu saatten sonra dünyanın en harika erkeğine dönüşeceğini düşündüren nedir sana? Senin için damacana taşımayan adam şu saatten sonra saçının teline nasıl kurban olsun?Troll falan değilim.keske hepsi yalan olsa.hickimsem.yok.9 yıldır sadece onu tanıdım.durumum çok zor.dusun bit kadin kimsesi yok.herkes birine tutunmaya çalışır.aslında kişilikle ilgisi de yok
Şampuan topiği ne oluyor kiNeyine üzülüyorsunuz Allah aşkına, kadın şampuan topiclerinde geziyor habire
Valla bilmem kozmetik konularında falan geziyordu en son kendisiŞampuan topiği ne oluyor ki
Hiç güleceğim yoktuNeyine üzülüyorsunuz Allah aşkına, kadın şampuan topiclerinde geziyor habire
Adam senden mantıklı. Açıkça söylüyor herşeyi. Sen sadece yalnız olmamak için yanında erkek istiyorsun. Tedavi ol ciddi psikolojik sorunların var.Çocuğumun kalp muayenesi için istanbuldaydim.o kadar yalnızdım ki belki evleniriz diyordum.eski eşimi arayıp evlenelim dedim.cunku artık tek başıma olmuyordu.sali gunubgelecekti.gelmedi.ben tavır yapınca carsamba geldi iki saatlik yoldan.onlayken sanki bunaldigimi bir beden küçük gömlek giymek gibiydi.bu arada sana geliyoruz dedim.pek sevinmedi.iki kez sordu e şimdi nereye geleceksiniz .diye.sana geliyoruz dedim.sevinmedi.oyle olunca da bırak beni feribota ben gidicem dedim.tamam dedi.yolda düşündüm gece yolculuğu nasıl olacak üstelik oğlumla.seferler de iptal olmuş.gece 10 da binip gece ikide gemiden inmem lazım.ben fikir degistirdim.hadi yolun üzeri sana gidelim dedim.ekstra yolu degistirmemistik.olmaz dedi.madem gidicem dedin.surekli fıkır değiştiriyorsun.gideceksin.seni arabamda istemiyorum.polisi de arayamazsın.bu benim özgür iradem.bmu akşam gidiyorsunuz.oglum baba senle kalmak istiyorum.lutfen evine gotur diyor.simdi seni alsam geri nasıl götüreceğim.aralikta gelecem.seni orda görürüm.gecenin onunda gemiye bindik.gece iki buçuk gibi evdeydik.bana diyor ki evleneceksen hayatımda ol.evlenmeyeceksen evime gelme.iyi de o burda hep benim evimde kaldı.ben hep evimi açtım ona.boyle mi olması gerekiyordu
Eski eşin doğrusunu yapmış. Sonuçta aranızda çocuk harici bir hukuk kalmamış, bekar kadını niye alsın evine. Asıl senin evine almaman gerekiyordu.iyi de o burda hep benim evimde kaldı.ben hep evimi açtım ona.boyle mi olması gerekiyordu
Başkasıyla evleneceksen hayatımda ol demek istemis bence yoksa pamuk zaten evlenmek istiyor adam istese evlenirdi kadırarak boşarmıydıEski eşin doğrusunu yapmış. Sonuçta aranızda çocuk harici bir hukuk kalmamış, bekar kadını niye alsın evine. Asıl senin evine almaman gerekiyordu.
Bu arada evleneceksen kal demiş. O da evlenmeyi istiyor mu yoksa yine ne istediğini bilmediğin için mesafeli mi yaklaşıyor?
Başkasıyla evlenecekse niye adamın hayatında olsun ki. Delirmiş bunlarBaşkasıyla evleneceksen hayatımda ol demek istemis bence yoksa pamuk zaten evlenmek istiyor adam istese evlenirdi kadırarak boşarmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?