Eski es

Evet aynen.kisiligim bağımlı

Yorum yazarken içimdekileri dürüstçe dile getireceğim, sizin trollemek için üye olduğunuzu düşünenler bile var çünkü konularınız aşırı bağımlı ve inanılmaz ötesi tuhaf bir kadın profili çiziyor, troll diye şikayet edilmediğiniz müddetçe ben işin o kısmıyla ilgilenmiyorum ama sosyal yaşamda gerçekten sizin gibi bağımlı kişiliği olan kadınlar olduğuna da bizzat şahit oldum.

Mesajın başında dürüstçe yazacağım dedim, aynı dürüstlüğü sizden de bekleyerek bir şey soracağım, yaşadığınız olumsuzluklara mı bağımlılık geliştiriyorsunuz yoksa olumsuzlukları yaşatan kişilere mi?

Daha açık sorayım geçmişi geride bırakıp kimseye ihtiyaç duymayan, ayakları üzerinde durabilen bir kadın olmaktan korktuğunuz için mi bağımlı kişiliğinizi devam ettirmek istiyorsunuz?

Trol değil böyle trol olmaz zaten. Bit yerde patlardı. Kişiliği bu olduğu için konuları da hep tutarlı. Ben gerçek olduğuna inanıyorum

Mune abla pamuğun cevabı bu olmuş sizin yoruma yani pamuktan umut yok

Hastalık ne olursa olsun en ağır hastalık dahi olsa hep ennkuvvetli ilaç moral derler ta kendi doktorun ol derler ya o olmadığı zaman gökyüzünden ilahi ilaçta gelse iyi olmaz insan

Pamuğun kişiliğine karakterine işlemiş bu halleri davranışları zor bir hayat ve daha da zorlaştırıyor

Ve bu hayat içinde olan o çocuğa oluyor yukarda yazdım böyle bir ortam da büyüyor anne 6boyke baba böyle büyükler yok çocuğa sahip çikan yok

Çocuğun geleceği psikolojisi berbat kendini kurtarırsa ne alâ kurtarmazsa vah ki vah

Troll falan değilim.keske hepsi yalan olsa.hickimsem.yok.9 yıldır sadece onu tanıdım.durumum çok zor.dusun bit kadin kimsesi yok.herkes birine tutunmaya çalışır.aslında kişilikle ilgisi de yok

Trol değil böyle trol olmaz zaten. Bit yerde patlardı. Kişiliği bu olduğu için konuları da hep tutarlı. Ben gerçek olduğuna inanıyorum
Ben de aynı kanaatteyim, troll Cavidandı mesela, sitede pamukpamuk44’le benzer takıntıları olanların gerçek olduğunu düşünüyorum, biz psikolog değiliz tanı koyamayız ama tecrübelerimiz az çok fikir sahibi olmamıza katkı sağlıyor, pamuk gibi kadınlar var etrafımda sürekli geçmişinde yaşadığı acılara tutunup taze tutan, 10 yıl önce yaşanmış olay için bugün dahi sanki yeni olmuş gibi gözyaşı döken.

Bazen fazla konu açıyorlar diye bunalıyorsunuz, söylenenler bir kulaklarından girip diğerinden çıkıyor:))
Bu davranışlarının da ilgi isteğinden olduğunu sanıyorum bilemiyorum, böyle kadınlara bir yanım üzülüyor bir yanım kızıyor.

Son düzenleme:
Troll falan değilim.keske hepsi yalan olsa.hickimsem.yok.9 yıldır sadece onu tanıdım.durumum çok zor.dusun bit kadin kimsesi yok.herkes birine tutunmaya çalışır.aslında kişilikle ilgisi de yok
Neden hep bir erkeğe tutmuyorsun peki
Is bul çalış kendi paranı kazan başka insanlar başka hayatlar görürsün daha kötü hayatlar şükür sebebin olur daha iyi hayatlar hırs edinirsin kendi paranı kazandıkça çocuğa destek olursun

Kafan dağılır kendi dünyandan biraz uzaklasirsin

Neden iş bulup çalışmıyorsun?

Canım parem zaten devlet memuru

Memur kendisi

Ama yapayalniz kalmanizin sebebi de yine kendi davranislariniz. Bunu neden goremiyorsunuz anlayamiyorum.

Tamam ama peki neden bu halinizden kurtulmak için adamakıllı tedavi olmuyorsunuz?
Eski eşiniz sizi istemiyor, içinizdeki boşluk hissi yüzünden de olur olmadık adamlardan ilgi beklediğiniz için yanlış şeyler yapıyorsunuz, mesela geçen gün oğlunuzun okulunda öğrenci olan bir çocuğun babasıyla olan olay gibi.

Üstelik 39 yaşındasınız, artık büyümeli ve olgun davranmalısınız, burada size defalarca verilen tavsiyeler olduğuna eminim ama siz devamlı yerinizde sayıyorsunuz, ki hayatta tek başına kalan tek insan siz değilsiniz, tamam başkaları yalnızlığı kaldırıyordur siz yapamıyorsunuzdur onu da anlarım ama attığınız her yanlış adım sizi zor durumda bırakıyor.

Ben sizin konularınız gibi bir kısım üyenin inandığı, bir kısmının inanmadığı konulara direkt tavsiye niteliğinde yorumlar yazarım, ki konuyu açan okuyup geçse de benzer durumda olan belki kendine pay çıkarır diye.

Bizler sekmeyi kapatınca yaşamınızdan çıkan, kullanıcı adından ibaret kadınlarız, bizlik bir durum yok.
Hayat sizin hayatınız onu karartmak da toparlayıp yolunuza devam etmek de sizin elinizde, kendi hayatınızı bu şekilde savururken kendine yetemeyen anne modeli çiziyorsunuz, oğlunuz da etkileniyor.

Mesajlarınızdan birinde oğlunuzun “anne bana baba getir” dediğini yazmışsınız, siz bu cümlenin altındaki derinliği idrak edebiliyor musunuz?

Pamuk çalışıyor maddi olarak kendisine yetebilen biri, sorun hayatındaki boşluk hissini bir erkekle doldurmaya çalışması, sürekli ben neler çektim deyip kendine acıması, karakter olarak da kendi kendine yetebilecekken erkeklerden ilgi beklemesi.
Gidiyor olmadık adamlarla konuşuyor sonra yaptığından korkup ama başıma da bir erkek lazım diyerek eski eşine evlenelim diyor tanıdığım bildiğim biri en nihayetinde diye düşünüyor, eski eş tamam deyip evlense o boşluk hissi yine dolmayacak farkında değil.
Kendi kendine tek başına yaşanmaz kadının başında bir erkek lazım bağımlılığı geliştirmiş, bu yaşına gelmiş hayatta ne istediğini hala bilmiyor, devamlı başa sarıp duruyor.

Aynen valla kk dan çıkınca herkes burda kalıyor günlük telâşlar kapılıp gidiyoruz
Ama pamuk hep o hayatın için de kendine gelmeli
Cidden kızdım da memur maaşı var kimseye minnet edicek durum yok herkesin memur olmak istediği bunun için çabaladığı bir durumu yaşıyor maaşı var muhtacligi yok özgür
Ama cahilce hareketler ediyor
Bi erkek olmuş hayatin da kabusu olmuş daha temkinli olmasi gerekirken
Yaptığını ergenler yapmaz

Pamuk

Allah aşkına al maaşını çocuğunun geleceğine odaklan onla sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat sür
Hayatına aşk girecekse kendiliğinden gelsin çabayla değil pislik biriyle tanışıp hayatını dahada beter edebilirsin pamuk

Pamuk,
diğer yazdıklarıma ilave yapayım, dünyada milyonlarca insan hayatına yalnız devam ediyor, yalnızlık hissini illa bir erkek doldurur diye bir kural da yok, sevmenin sevilmenin farklı yolları da vardır.
Hani siz diyorsunuz ya kişilikle alakası yok diye maalesef var, size burada bile insanlar gerçekleri yazdıklarında o gerçeklerden kaçıyorsunuz, duymak istedikleriniz söylenmiyor çünkü.

Siz bile isteye kendinize acımayı seçiyorsunuz, durumum çok zor diyen birisi kendini toparlamak için ne istediğini bilmediği halde olmadık ilişkiler yaşamak yerine, ben ne yapıyorum neden hayatımı birilerine bağımlı geçirerek harcayayım ki deyip psikolojik destek alırdı, siz destek almışsınızdır muhakkak ama bu halinizden kurtulma ihtimaliniz korkuttuğu için devam etmek istememiş bile olabilirsiniz.

Velhasıl insan ne yaparsa kendine yapar, siz bugün bu konuyu yazdınız, bu derdinizi kendi içinizde sonuçlandırmadan yakın gelecekte başka bir konu açacaksınız, o da sonuca ulaşmadan başka bir konu, siz kendinize acımayı huy edinmişsiniz, istiyorsunuz ki herkes size acısın üzülsün, maalesef yok öyle bir dünya.

Umarım bir gün kendinize ne yaptığınızı görecek olgunluğa erişirsiniz ve umarım çocuğunuz sağlıklı bir birey olarak yetişir zira kendinize zarar verirken ona da zarar veriyorsunuz.

Son düzenleme:
Cocuk sorumluluğu istemiyor ki.uste para verir bende kalsın diye.sorun o değil.ustelik hayatımda birinin olmasını oğlum.da istiyor.bsns baba getir dedi
Ya Allah aşkına az akıllanın ya. Çocuk size nasıl baba getir bana diyebilir. Diyorsa bu normal mi geliyor size. Sizi okudukça trol bu diyorum. Umarım trol sünüzdür. Yoksa bu akılla başınıza bir iş gelecek. Çocuk da arada kaynayacak

Ablacım yapmaz, huyu olmuş bu davranışlar, özellikle girip girip okumadım ama bdvde denk geldiğim bazılarına da yorum yazdığım konuları var, pamuk doğru bir noktaya temas edilince kaçıyor, hiçbir sorununu çözüme ulaştırmıyor öylece bırakıp başka bir sorunu ortaya atıyor.

Geçen başka bir bölümde bir üyenin konusuna yazmıştım, bu yaştaki insanlara akıl veriyoruz ya, bende dahil hata ediyoruz aslında, 35-40 yaşındaki insana tavsiye verilmez tavsiye alınır, olgunluk çağındaki biri sorunlarını çözemiyorsa oturup bir düşünecek ama onu da yapmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…