- 20 Ocak 2021
- 1.992
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Evet aynen.kisiligim bağımlıYorumum sadece Pamuk için değil, sitede benzer kişiler olduğu için genel yazıyorum, bazı insanlar vardır gerekli psikolojik desteği alsa bile hiçbir şeyi yoluna koyamaz çünkü yardım aldığı uzmanın yanından çıktığı gibi başa sarar, kendine gelmek biraz da insanın içinden gelecek, işte öyle insanlar profesyonel yardım aldıklarında ben ne yaptım ne yapıyorum diye kendini sorgular, ki bazı insanlar da karakteri gereği bağımlı kişiliktir.
Bu aynı kötü bir fiziksel hastalığa düştüğümüzdeki duruma benziyor, doktora gidersiniz ilaç tedavisine başlarsınız doktor size moral de önemli der, karamsar oldukça hastalıkla mücadeleniz içinden çıkılmaz hal alır, kendinizi mutlu ettikçe tedavinize olumlu yansır ya hani aynı öyle işte.
Pamukpamuk’un ya karakteri bu veya sorunlu halleri karakteri olmuş artık, bu halini terk etmek istemediği sürece veya tedavisine yanıt vermek adına bu durumdan kendisi çıkmak istemediği müddetçe kimse bir şey yapamaz.
Valla adam hayatının en doğru kararıni verdi konulari okudukça adamın başka türlü kurtulamicanı o yüzden boyle bir yola baş vurduğunu düşunüyorumEski eş istemiyor Pamuk'u. Zaten boşanırken kadını kandırdı tekrar evleniriz diye. Ne nafaka ne tazminat verdi.
Yorum yazarken içimdekileri dürüstçe dile getireceğim, sizin trollemek için üye olduğunuzu düşünenler bile var çünkü konularınız aşırı bağımlı ve inanılmaz ötesi tuhaf bir kadın profili çiziyor, troll diye şikayet edilmediğiniz müddetçe ben işin o kısmıyla ilgilenmiyorum ama sosyal yaşamda gerçekten sizin gibi bağımlı kişiliği olan kadınlar olduğuna da bizzat şahit oldum.Evet aynen.kisiligim bağımlı
Yorum yazarken içimdekileri dürüstçe dile getireceğim, sizin trollemek için üye olduğunuzu düşünenler bile var çünkü konularınız aşırı bağımlı ve inanılmaz ötesi tuhaf bir kadın profili çiziyor, troll diye şikayet edilmediğiniz müddetçe ben işin o kısmıyla ilgilenmiyorum ama sosyal yaşamda gerçekten sizin gibi bağımlı kişiliği olan kadınlar olduğuna da bizzat şahit oldum.
Mesajın başında dürüstçe yazacağım dedim, aynı dürüstlüğü sizden de bekleyerek bir şey soracağım, yaşadığınız olumsuzluklara mı bağımlılık geliştiriyorsunuz yoksa olumsuzlukları yaşatan kişilere mi?
Daha açık sorayım geçmişi geride bırakıp kimseye ihtiyaç duymayan, ayakları üzerinde durabilen bir kadın olmaktan korktuğunuz için mi bağımlı kişiliğinizi devam ettirmek istiyorsunuz?
Yorumum sadece Pamuk için değil, sitede benzer kişiler olduğu için genel yazıyorum, bazı insanlar vardır gerekli psikolojik desteği alsa bile hiçbir şeyi yoluna koyamaz çünkü yardım aldığı uzmanın yanından çıktığı gibi başa sarar, kendine gelmek biraz da insanın içinden gelecek, işte öyle insanlar profesyonel yardım aldıklarında ben ne yaptım ne yapıyorum diye kendini sorgular, ki bazı insanlar da karakteri gereği bağımlı kişiliktir.
Bu aynı kötü bir fiziksel hastalığa düştüğümüzdeki duruma benziyor, doktora gidersiniz ilaç tedavisine başlarsınız doktor size moral de önemli der, karamsar oldukça hastalıkla mücadeleniz içinden çıkılmaz hal alır, kendinizi mutlu ettikçe tedavinize olumlu yansır ya hani aynı öyle işte.
Pamukpamuk’un ya karakteri bu veya sorunlu halleri karakteri olmuş artık, bu halini terk etmek istemediği sürece veya tedavisine yanıt vermek adına bu durumdan kendisi çıkmak istemediği müddetçe kimse bir şey yapamaz.
Evet aynen.kisiligim bağımlı
Troll falan değilim.keske hepsi yalan olsa.hickimsem.yok.9 yıldır sadece onu tanıdım.durumum çok zor.dusun bit kadin kimsesi yok.herkes birine tutunmaya çalışır.aslında kişilikle ilgisi de yokYorum yazarken içimdekileri dürüstçe dile getireceğim, sizin trollemek için üye olduğunuzu düşünenler bile var çünkü konularınız aşırı bağımlı ve inanılmaz ötesi tuhaf bir kadın profili çiziyor, troll diye şikayet edilmediğiniz müddetçe ben işin o kısmıyla ilgilenmiyorum ama sosyal yaşamda gerçekten sizin gibi bağımlı kişiliği olan kadınlar olduğuna da bizzat şahit oldum.
Mesajın başında dürüstçe yazacağım dedim, aynı dürüstlüğü sizden de bekleyerek bir şey soracağım, yaşadığınız olumsuzluklara mı bağımlılık geliştiriyorsunuz yoksa olumsuzlukları yaşatan kişilere mi?
Daha açık sorayım geçmişi geride bırakıp kimseye ihtiyaç duymayan, ayakları üzerinde durabilen bir kadın olmaktan korktuğunuz için mi bağımlı kişiliğinizi devam ettirmek istiyorsunuz?
Ben de aynı kanaatteyim, troll Cavidandı mesela, sitede pamukpamuk44’le benzer takıntıları olanların gerçek olduğunu düşünüyorum, biz psikolog değiliz tanı koyamayız ama tecrübelerimiz az çok fikir sahibi olmamıza katkı sağlıyor, pamuk gibi kadınlar var etrafımda sürekli geçmişinde yaşadığı acılara tutunup taze tutan, 10 yıl önce yaşanmış olay için bugün dahi sanki yeni olmuş gibi gözyaşı döken.Trol değil böyle trol olmaz zaten. Bit yerde patlardı. Kişiliği bu olduğu için konuları da hep tutarlı. Ben gerçek olduğuna inanıyorum
Neden hep bir erkeğe tutmuyorsun pekiTroll falan değilim.keske hepsi yalan olsa.hickimsem.yok.9 yıldır sadece onu tanıdım.durumum çok zor.dusun bit kadin kimsesi yok.herkes birine tutunmaya çalışır.aslında kişilikle ilgisi de yok
Canım parem zaten devlet memuruNeden hep bir erkeğe tutmuyorsun peki
Is bul çalış kendi paranı kazan başka insanlar başka hayatlar görürsün daha kötü hayatlar şükür sebebin olur daha iyi hayatlar hırs edinirsin kendi paranı kazandıkça çocuğa destek olursun
Kafan dağılır kendi dünyandan biraz uzaklasirsin
Neden iş bulup çalışmıyorsun?
Neden hep bir erkeğe tutmuyorsun peki
Is bul çalış kendi paranı kazan başka insanlar başka hayatlar görürsün daha kötü hayatlar şükür sebebin olur daha iyi hayatlar hırs edinirsin kendi paranı kazandıkça çocuğa destek olursun
Kafan dağılır kendi dünyandan biraz uzaklasirsin
Neden iş bulup çalışmıyorsun?
Troll falan değilim.keske hepsi yalan olsa.hickimsem.yok.9 yıldır sadece onu tanıdım.durumum çok zor.dusun bit kadin kimsesi yok.herkes birine tutunmaya çalışır.aslında kişilikle ilgisi de yok
Tamam ama peki neden bu halinizden kurtulmak için adamakıllı tedavi olmuyorsunuz?Troll falan değilim.keske hepsi yalan olsa.hickimsem.yok.9 yıldır sadece onu tanıdım.durumum çok zor.dusun bit kadin kimsesi yok.herkes birine tutunmaya çalışır.aslında kişilikle ilgisi de yok
Pamuk çalışıyor maddi olarak kendisine yetebilen biri, sorun hayatındaki boşluk hissini bir erkekle doldurmaya çalışması, sürekli ben neler çektim deyip kendine acıması, karakter olarak da kendi kendine yetebilecekken erkeklerden ilgi beklemesi.
Aynen valla kk dan çıkınca herkes burda kalıyor günlük telâşlar kapılıp gidiyoruzTamam ama peki neden bu halinizden kurtulmak için adamakıllı tedavi olmuyorsunuz?
Eski eşiniz sizi istemiyor, içinizdeki boşluk hissi yüzünden de olur olmadık adamlardan ilgi beklediğiniz için yanlış şeyler yapıyorsunuz, mesela geçen gün oğlunuzun okulunda öğrenci olan bir çocuğun babasıyla olan olay gibi.
Üstelik 39 yaşındasınız, artık büyümeli ve olgun davranmalısınız, burada size defalarca verilen tavsiyeler olduğuna eminim ama siz devamlı yerinizde sayıyorsunuz, ki hayatta tek başına kalan tek insan siz değilsiniz, tamam başkaları yalnızlığı kaldırıyordur siz yapamıyorsunuzdur onu da anlarım ama attığınız her yanlış adım sizi zor durumda bırakıyor.
Ben sizin konularınız gibi bir kısım üyenin inandığı, bir kısmının inanmadığı konulara direkt tavsiye niteliğinde yorumlar yazarım, ki konuyu açan okuyup geçse de benzer durumda olan belki kendine pay çıkarır diye.
Bizler sekmeyi kapatınca yaşamınızdan çıkan, kullanıcı adından ibaret kadınlarız, bizlik bir durum yok.
Hayat sizin hayatınız onu karartmak da toparlayıp yolunuza devam etmek de sizin elinizde, kendi hayatınızı bu şekilde savururken kendine yetemeyen anne modeli çiziyorsunuz, oğlunuz da etkileniyor.
Mesajlarınızdan birinde oğlunuzun “anne bana baba getir” dediğini yazmışsınız, siz bu cümlenin altındaki derinliği idrak edebiliyor musunuz?
Pamuk,Troll falan değilim.keske hepsi yalan olsa.hickimsem.yok.9 yıldır sadece onu tanıdım.durumum çok zor.dusun bit kadin kimsesi yok.herkes birine tutunmaya çalışır.aslında kişilikle ilgisi de yok
Ya Allah aşkına az akıllanın ya. Çocuk size nasıl baba getir bana diyebilir. Diyorsa bu normal mi geliyor size. Sizi okudukça trol bu diyorum. Umarım trol sünüzdür. Yoksa bu akılla başınıza bir iş gelecek. Çocuk da arada kaynayacakCocuk sorumluluğu istemiyor ki.uste para verir bende kalsın diye.sorun o değil.ustelik hayatımda birinin olmasını oğlum.da istiyor.bsns baba getir dedi
Ablacım yapmaz, huyu olmuş bu davranışlar, özellikle girip girip okumadım ama bdvde denk geldiğim bazılarına da yorum yazdığım konuları var, pamuk doğru bir noktaya temas edilince kaçıyor, hiçbir sorununu çözüme ulaştırmıyor öylece bırakıp başka bir sorunu ortaya atıyor.Aynen valla kk dan çıkınca herkes burda kalıyor günlük telâşlar kapılıp gidiyoruz
Ama pamuk hep o hayatın için de kendine gelmeli
Cidden kızdım da memur maaşı var kimseye minnet edicek durum yok herkesin memur olmak istediği bunun için çabaladığı bir durumu yaşıyor maaşı var muhtacligi yok özgür
Ama cahilce hareketler ediyor
Bi erkek olmuş hayatin da kabusu olmuş daha temkinli olmasi gerekirken
Yaptığını ergenler yapmaz
Pamuk
Allah aşkına al maaşını çocuğunun geleceğine odaklan onla sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat sür
Hayatına aşk girecekse kendiliğinden gelsin çabayla değil pislik biriyle tanışıp hayatını dahada beter edebilirsin pamuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?