eski eşden gelen mesaj

hal hatır sorma bahane ,maksat muhabbet yoklamak .

fakat sevgılınız sıze bunu soyledı ıse,suphe duyulacak rahatsız

edılecek bır durum degıldır .

ancak şuda var ; bazı erkekler ılgı cekmek ıcın ozellıkle

eskı es/sevgılı benı arıyor soruyor der,paylasılamayan erkegı

oynayarak ılgını cekmeye calısmıs gıbı geldı bana .

sonucda daha 2aylık beraberlıgınız var,boyle bı mesaj gelse

bıle 2aylık sevgılısını yıtırmemek ıcın bunu sıze soylemeye

cekınır .

2 aylık bir ilişkide bana çok değer vermesini beklemiyorum belki ama dediğin gibi kaybetyi göze almasıda fazla duyarsızca ama ona sorsan o yazdıysa ben napiyim suç benim mi diyor sizce erkekler bu kadar rahatça ikiyüzlü davranabiliyorsa biz kime güveneceğiz olmasınlar daha iyi

benim bakıs acım da erkek arkadasınızınkıyle aynı...
anırmallık gormuyorum.. ınsan gercekten eski eşinin hal hatrını sormak ısteyebılıyor... özellikle dusmanca ayrılmadılarsa...tabıkı kıskanmakta haklısınız. ama ınanın gorusmek ıstese gorusur haberınız olmaz ıstese gerı de doner ona... sıze durustce soylemıs... ne kadar saygılı bı adam..

ona söylediğim de bu zaten neden sana ulaşmasına izin veriyorsun cevap kem küm kızdan bir yeşil ışık geldiği aşikar ortada
ama anlayamadığım sizce bunu bana neden söyledi çenesini tutamadığı için mi beni çok da sallamadığı için mi kıskandırmak desem ilişkimiz çok yeni buna neden gerek duysun bu arada 10 ay önce bitmiş bir evlilik

10 ay önce bitmiş derken,çok eskide kalmış mı demek istiyorsun ?

Bence henüz taze bir ayrılık bu.

Hele boşanma için henüz nekahat dönemi sayılabilir :)

Bence biraz ilişkinize zaman tanı, çok yenisiniz ve şu anda kafanı bulandıran soruların herhangibiri doğru olabilir, ama şu anda bunu net olarak belirlemek çok zor.
- adam bu tarz şeylere doğal bakıyor olabilir;
- boş bulunup, senin neler düşüneceğini çok tartmadan söyleyivermiş olabilir,
- seni kıskandırmak için özellikle söylemiş olabilir;
- hala aklı eski eşinde de kalmış olabilir,
olabilir, olabilir, bir çok şey olabilir, sen hepsine hazırlıklı ol, temkinli ol, kendini hemen kaptırma bence...
Bunların hangisi olduğunu ise ancak bir süre geçtikten sonra, onu tanıdıkça zaten anlamaya başlarsın.

anormallık gormuyorum.. ınsan gercekten eski eşinin hal hatrını sormak ısteyebılıyor... özellikle dusmanca ayrılmadılarsa...tabıkı kıskanmakta haklısınız. ama ınanın gorusmek ıstese gorusur haberınız olmaz ıstese gerı de doner ona... sıze durustce soylemıs... ne kadar saygılı bı adam.. taktıre şayan dogrusu... herkese yemez soyleyebılmek

(özür dilerim bir hata oldu iki kez gitmiş msj)

Son düzenleme:
Bence biraz ilişkinize zaman tanı, çok yenisiniz ve şu anda kafanı bulandıran soruların herhangibiri doğru olabilir, ama şu anda bunu net olarak belirlemek çok zor.
- adam bu tarz şeylere doğal bakıyor olabilir;
- boş bulunup, senin neler düşüneceğini çok tartmadan söyleyivermiş olabilir,
- seni kıskandırmak için özellikle söylemiş olabilir;
- hala aklı eski eşinde de kalmış olabilir,
olabilir, olabilir, bir çok şey olabilir, sen hepsine hazırlıklı ol, temkinli ol, kendini hemen kaptırma bence...
Bunların hangisi olduğunu ise ancak bir süre geçtikten sonra, onu tanıdıkça zaten anlamaya başlarsın.

daha sık aramaya başladı suçluluk duygusumudur nedir çok haklısın zaman zaman zaman ömür zamana bırakmayla geçiyor zaten

anırmallık gormuyorum.. ınsan gercekten eski eşinin hal hatrını sormak ısteyebılıyor... özellikle dusmanca ayrılmadılarsa...tabıkı kıskanmakta haklısınız. ama ınanın gorusmek ıstese gorusur haberınız olmaz ıstese gerı de doner ona... sıze durustce soylemıs... ne kadar saygılı bı adam..

kıymetini bil diyorsun evet en azından dürüst buna da şükür

çoluk yok çocuk yok demekki asgari düzeydede ilişkiye gerek yok, bence sevgilin face de onu engellemeli, face de yarın bi gün ilişkisi var yazılcak, yeni sevgililerle fotolar koncak, bence iki taraf içinde kışkırtıcı olabilir
aynı yerde oturmaları dezavantaj, işin zor

daha sık aramaya başladı suçluluk duygusumudur nedir çok haklısın zaman zaman zaman ömür zamana bırakmayla geçiyor zaten

Bence çok evhamlı bir yapın yoksa içgüdülerini de dinleyebilirsin, adamda bir terslik olup olmadığını anlayabilirsin. Erkekler bu konularda çok iyi oyuncu değiller genel olarak.

Tabi illa ki güvenmen için, sevmen için yıllar geçsin demiyorum ama işte bazen insan boş bulunup hele de zor bir dönemindeyse, boşluktaysa tutunuveriyor olmadık insanlara. Bu açıdan temkinli olup, hayatın sana getirdiği tüm güzel duyguları , deneyimleri de elinin tersiyle itmeden zamanında yaşa. Zaman öyle de geçiyor, böyle de geçiyor zaten...

Bence biraz abartı var. Sonuçta bi dönem hayatı paylaşmışlar hal hatır sormak normal kaldıki erkek arkadaşınız sizinle paylaşmış bi art niyet olsa anlatıcağını sanmıyorum o yüzden içiniz rahat olsun.

Bence çok evhamlı bir yapın yoksa içgüdülerini de dinleyebilirsin, adamda bir terslik olup olmadığını anlayabilirsin. Erkekler bu konularda çok iyi oyuncu değiller genel olarak.

Tabi illa ki güvenmen için, sevmen için yıllar geçsin demiyorum ama işte bazen insan boş bulunup hele de zor bir dönemindeyse, boşluktaysa tutunuveriyor olmadık insanlara. Bu açıdan temkinli olup, hayatın sana getirdiği tüm güzel duyguları , deneyimleri de elinin tersiyle itmeden zamanında yaşa. Zaman öyle de geçiyor, böyle de geçiyor zaten...

kendisi bilir artık ben bu duruma karşı belli bir tavır koydum nasıl yorumlarsa yorumlar kaybetmek istemiyorsa ona göre davranır

Bana çok normal geldi. Sonuçta bu adamın geçmişidir ve saygı duymanız gerekir. Eğer konuşma bu noktayla kaldıysa sıkıntı yok. Boşandılar diye kanlı bıçaklı düşman olacak değiller ya yaşanmışlıkları var ortada. Rahatsız olmaya devam ederseniz sevgilinizden rica edin eski eşine sizin rahatsız olduğunuzu söylesin..

ben senin yerinde olsam kadına ben xx in sevgilisiyim bidaha mesaj atmazsanız çok sevinirim diye msj atardım. sonrada engellerdim. face şifresini iste ve bunu yap mutlaka boşuna başın ağrımasın

Bana da sana anlatması ilginç geldi :ssz: Hal hatır sorulabilir, ama konu orda kapatılır, şimdiki sevgileye de söylemeye gerek duyulmaz.. durgun suyu bulandırmanın alemi yok bence.. dikkat çekmeye çalışmış, bak eski eşim hala bana bi yolunu bulup ulaşıyor, ona göre gibi bi msj da vermek istemiş olabilir.. bilemem.. dürüstlük gibi değil de işgüzarlık gibi geldi söylemesi.. Hani uzun süredir beraber olursunuz birbirinizin herşeyini bilirsiniz en ince ayrıntısına kadar, öyle bi durumda bilgisi olsun diye söylenir de 2 aylık bi ilişkide gereksiz geldi.. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.. allah güzel insanlarla karşılaştırsın hepimizi..

eski sevgiliden eşten dost olmaz bence.Önceden aşık olduğun birşeyler paylaştığın birine nasıl arkadaş gözüyle bakılır anlamıyorm çevremde görüyorum bazen böyle.O yüzden garip geldi bana yani..Bence çok müdahale etme izle bakalım sevgilinin tavrı ne olacak ona karşı hem daha iyi tanımış olursun.

Back
X