- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna nerden baktınız,ben bulamadımEvet tekrar evlenip ayrılmış.ben tekrar evlenmedim çocuğum da yok
E devlet nüfus kayıt örneği eksi soyadınızın olduğu kapalı kaydı seçin seçenekler vukuatlı eski eş listele olanları seçinBuna nerden baktınız,ben bulamadım
Baktım ama yine de çıkmadıE devlet nüfus kayıt örneği eksi soyadınızın olduğu kapalı kaydı seçin seçenekler vukuatlı eski eş listele olanları seçin
Yaziyor evlenme zamanını bende çıkmıştı geberesicenin boşandım ama hala boyle yerlerde çıkmasıni engeleyemedimEski eşi evlenen arkadaşlar şimdi edevlet te nüfus kayıt örneğinde hani kapalı kayıt var ya orada eski eşi evli gösteriyor mu yani boşanmadan önceki kütüğünüzde eski eşin medeni durumu evli mi görünüyor boşanmış mi. Bilenler yazabilir mi ya da bakabilir mi
Siz evlendiniz mi pekiYaziyor evlenme zamanını bende çıkmıştı geberesicenin boşandım ama hala boyle yerlerde çıkmasıni engeleyemedim
Ewet evlendimSiz evlendiniz mi peki
Aaa nereden baktınız? Nasıl gördünüzBen baktım geçen tekrar evlenip boşanmış görünüyor yani
siz vukuatlı nufus örneğine bakıyorsunuz orda herşey cıkar.Ben baktım çıkıyor evlenme boşanma tarihi gerekçeli karar mahkeme filan detaylı
Merak edenler de oraya baksın diyorumsiz vukuatlı nufus örneğine bakıyorsunuz orda herşey cıkar.
çıkıyo benimki benden sonra da 1. kere evlenip boşanmışEski eşi evlenen arkadaşlar şimdi edevlet te nüfus kayıt örneğinde hani kapalı kayıt var ya orada eski eşi evli gösteriyor mu yani boşanmadan önceki kütüğünüzde eski eşin medeni durumu evli mi görünüyor boşanmış mi. Bilenler yazabilir mi ya da bakabilir mi
Bi ben bulamadim galiba nasıl bakıldığınıçıkıyo benimki benden sonra da 1. kere evlenip boşanmış![]()
yok. yavrum boşandıysa o da çıkıyor aile kısmını seç vukuatlıyı seç eski soyismi kısmını seç çıkıyor nasıl bulamadın kızBi ben bulamadim galiba nasıl bakıldığınıya da tekrar boşandığı icin mi görüyorsunuz acaba,benimki boşanmadı çünkü evli
valla hepsini yaptım ama çıkmadıyok. yavrum boşandıysa o da çıkıyor aile kısmını seç vukuatlıyı seç eski soyismi kısmını seç çıkıyor nasıl bulamadın kız![]()
Insallah yarın yapabilirim ben deyarın tekrar denersin ben ilk tekte yaptım oldu![]()