ESKİ EŞİ ÖZLEMEK..

Kendime haksızlık etmiş gibi hissediyorum ben ya evet yanlış konuşmalarım oldu ama terk edilmeyi hak etmemiştim bazen o kadar kızıyorum ki ona bize yaşattıkları için bazen de o kadar özlüyorum ki sanki gelse eskisi gibi olurmuş gibi
Çok dua etmemiz gerekiyor sanırım
bende çok dua ediyorum özellikle vedud duası sende başla ve tefriciye

ben 32 yaşındayım. ailesinin ağzına fazlasıyla bakıyordu buda bizi bitrdi aslında genel sebepte buydu.son zamanlarda bakmamaya başlamıştı.. ama herşeyimizi gene anlatıyordu yalan değil..
Bu çok önemli bir nokta. İlişkiniz tekrar başlasa da bence uzun ömürlü olmaz. Böyle bir insanla çıldırmamak mümkün değil. Yaşınız çok değil. Yeni bir hayat kurabilirsiniz. Bence geçmişi kurcalamayın.

Bu çok önemli bir nokta. Tekrar başlasa da ilişkiniz bence uzun ömürlü olmaz. Böyle bir insanla çıldırmamak mümkün değil. Yaşınız çok değil. Yeni bir hayat kurabilirsiniz. Bence geçmişi kurcalamayın.
aslında bitmeside ondan diyebilirim ben kovdum annesi oğlum napıyorsun boşanma demese boşamazdı eminim ama tam tersi oldu.yok bişi yapmıyorum aslında sadece içimde zihnimde yoksa ona daha iletişim kurmam bişi yapmam

Geri gelmesi belki de ileride bu günlerinden daha mutsuz edicek eğer hakkında hayırlı olucaksa dönsün olmuycaksa da Rabbim çok daha iyisini çıkarsın karşına
canım benim nasıl güzel bir kalbin var ciddi çok teşekkür ederim evet duanında yanlışı kötü dediğin gibi gelmesi belkide daha kötü olcak

canım benim nasıl güzel bir kalbin var ciddi çok teşekkür ederim evet duanında yanlışı kötü dediğin gibi gelmesi belkide daha kötü olcak
Kendim için ne istiyorsam burdaki herkes için istiyorum en kötü günlerimde iyi yada kötü yorumlarınızla bazen benden daha çok ona kızarak sinirlenerek yanımda oldunuz o yüzden hepiniz çok iyi olun istiyorum
Evet bazen dualarımızın sonucu kötü olabiliyor ve bu sonuçları bilenden hayırlısını istersek o bizim istediğimizden daha iyisine yönlendirir bizi

aslında bitmeside ondan diyebilirim ben kovdum annesi oğlum napıyorsun boşanma demese boşamazdı eminim ama tam tersi oldu.yok bişi yapmıyorum aslında sadece içimde zihnimde yoksa ona daha iletişim kurmam bişi yapmam
Bir çoğumuzun kv si oğlu boşanma kararı verince oğlum eşinden boşanma demez. Gelinler pek sevilmez. Böyle bir beklentide olmak ta yanlış.

Kendim için ne istiyorsam burdaki herkes için istiyorum en kötü günlerimde iyi yada kötü yorumlarınızla bazen benden daha çok ona kızarak sinirlenerek yanımda oldunuz o yüzden hepiniz çok iyi olun istiyorum
Evet bazen dualarımızın sonucu kötü olabiliyor ve bu sonuçları bilenden hayırlısını istersek o bizim istediğimizden daha iyisine yönlendirir bizi
gerçekten öle kimseye anlatamadığımız derdimizi hep beraber çözmeye çalışıyoruz herkes mutlu hekes hayırlı yerlerde olsun inş:) evet ben hiç dua ederken öle düşünürek etmedim yalan değil direk gelsin diye ama hayırlısı ise

Bir çoğumuzun kv si oğlu boşanma kararı verince oğlum eşinden boşanma demez. Gelinler pek sevilmez. Böyle bir beklentide olmak ta yanlış.
aynen sevmez ama ikimizide karşısına alsaydı banada kızsaydı napıyorsun oğlunada aynı şekilde bundan yuva bozulmaz bi deseydi farklı olurdu bence bunuda vicdan sahibi insanlar yapıyor kesinlikle böle

niye zor olsun.. ortada kan davası yok mesela diyorum gelse derim ona hadi tut elimden aileler zorluk çıkarcak çünkü onları ikna edelim.. sonra bir nikah böle bandolu istiyorum bu sefer al işte istese olur katipcim:))
İstemiyor ki şu an.

Eski bir tane konunuzu okudum. Kendiniz yazdığınız halde sizi haksız bulmuştum. Ki kendi yazan insanlar biraz yanlı yazdığı için genelde haksız bulunmaz düşünün. Burda ise çok sorun yoktu vs diyorsunuz. Sorun yolmuş ama siz yaratmış olabilir misiniz? Bir de annesine vicdansız diyorsunuz .

Bazı kadınlarda bitmez tükenmez bir enerji var, hayret ediyorum. Nasıl katlanıyorlar böyle heriflere? Boşanmış kurtulmuş hala yola bakıyor gelse de az daha uğraşsam diye. Offff.
katipcim ama şöyle en son ben kovdum saçma şeylerden tartışma çıktı ya o yüzden suçluyorum kendimi :((

Eski bir tane konunuzu okudum. Kendiniz yazdığınız halde sizi haksız bulmuştum. Ki kendi yazan insanlar biraz yanlı yazdığı için genelde haksız bulunmaz düşünün. Burda ise çok sorun yoktu vs diyorsunuz. Sorun yolmuş ama siz yaratmış olabilir misiniz? Bir de annesine vicdansız diyorsunuz .
evet hala diyorum annesi gerçekten vicdansız bilmiyorum boşanmak bu kadar kolay olmamalı ortada aldatma şiddet vs yoksa evet yaptığımıda hiçbir zaman evet haklıyım demedim.ama anne olarak birgünde gelip kızabilirdi ya haklı bulmasına gerek yok bunun için boşanılmaz dese gene düzelirdi

Back
X