Eski eşim bana çocuk göstermeme konusunda hapis cezası aldırdı

Emremir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
935
-254
96
40
Arkadaşlar iyi geceler .şu anda çok büyük bir psikolojik baskı altındayım eski maalesef eşim tarafından.icra gönderdiği zaman evde değildim.farklı şehirlerde olduğumuz için duruşmaya da gidemedim.mahkeme bana 6 ay tazyik hapsi vermiş.itiraz ettim ama sonuç ne olur bilmem.ne yapmam gerek bu durumu yaşayan var mı daha önce?bir de ben bu cezadan korkarken dün bana mesaj atmış “şu an İzmir deyim sizin ordan geçicem çocukları göster yoksa ceza alırsın”yazmış .ben de bir an panikle çocukları verdim ona ama gizlilik kararım vardı benim .foto filan çekt çocuklarla .benle görüşüyor diyecek muhtemelen .ne yapmam gerekir arkadaşlar lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!ne olur.çok kötü çıkmazdayım.adamla barıştım olmadı gizlilik kararı alıp şehir değiştirdim olmadı.ne olur .şu an çok kötüyüm .oğlum bizi ona verme diyor ben onu gidişine hazırladıkça

Arkadaşlar iyi geceler .şu anda çok büyük bir psikolojik baskı altındayım eski maalesef eşim tarafından.icra gönderdiği zaman evde değildim.farklı şehirlerde olduğumuz için duruşmaya da gidemedim.mahkeme bana 6 ay tazyik hapsi vermiş.itiraz ettim ama sonuç ne olur bilmem.ne yapmam gerek bu durumu yaşayan var mı daha önce?bir de ben bu cezadan korkarken dün bana mesaj atmış “şu an İzmir deyim sizin ordan geçicem çocukları göster yoksa ceza alırsın”yazmış .ben de bir an panikle çocukları verdim ona ama gizlilik kararım vardı benim .foto filan çekt çocuklarla .benle görüşüyor diyecek muhtemelen .ne yapmam gerekir arkadaşlar lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!ne olur.çok kötü çıkmazdayım.adamla barıştım olmadı gizlilik kararı alıp şehir değiştirdim olmadı.ne olur .şu an çok kötüyüm .oğlum bizi ona verme diyor ben onu gidişine hazırladıkça

Önceki konularınızı biliyorum. Ayrılmanıza sevindim. Adamın derdi çocuk değil sizin huzurunzu kaçırmak. Görüş günlerinde mümkün olduğunca babalarına verin çocukları. Yapacak bir şey yok çünkü elindeki tek koz çocuklar kalmış

Babanın da görmek yasal hakkı.
2 senenin altındaki hapis cezalarını yatmıyorsun diye biliyorum. Paraya çevriliyor.

Avukat icrayla verdiğin an cezan düşer dedi ama bana mesaj atıyor icrayla almıcam o cezayı yatacaksın diyor

Önceki konularınızı biliyorum. Ayrılmanıza sevindim. Adamın derdi çocuk değil sizin huzurunzu kaçırmak. Görüş günlerinde mümkün olduğunca babalarına verin çocukları. Yapacak bir şey yok çünkü elindeki tek koz çocuklar kalmış
Şehir değiştirdim artık kendinden uzak olmak için.bir şekilde burayı buldu şimdi tekrar değiştireceğim yeter ki bizden uzak olsun

Ona bir şey olmuyor olan bana oluyor sürekli .duyduğuma göre hep adliyedeymiş.hep bu işlerle ilgileniyor adam.avukat icra gelince ver diyor ama cezan düşmesin diye icrayla almayacağım çocukları sen ayağıma benim yaşadığım şehire getireceksin çocukları diyor .şu an tayinimin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum gizlilik kararı olduğu için mecburiyetim de kalkacak sanıyorum

Allah belasini versin.Hem hayatlarımızı çalıp türlü rezilliklerinden dolayi bosanip tek başımıza çocuklarla hayat mücadelesi veriyoruz.
Hem de tek intikam araclari olarak çocuklarimizi kullanıp canımızı yakmaya çalışıyorlar.
Yasal prosedürünü çok bilmiyorum.Ama ben de yeni bosandim 2 ay oldu.Kizim gitmek istemiyor ve vermiyorum babaya.Avukat size hapis cezasi aldırabilene kadar gider ve malesef eski eşinizin bunu da yapar dedi.Ben de bekliyorum nasil ilerleyecek sürec diye.
Bu ülkede adam öldürenler , hırsızlar, dolandırıcılar hapis yatmıyor.Bu kararı uygulayacak sizi çocuklarina tek başına bakan bir anneyi cezaevine göndereceklerini sanmiyorum.Hakimler de insiyatifle davaranabiliyor galiba.
Avukatiniz sizi ihmal etmesin.Konuyu sallamadın.Gerekirse siz eski esinize velayetle ilgili dava açın.Kisisel psikolojik durumu nedeniyle çocuklarla yatılı temasi olmasin vs gibi.
Konuyu uzatin belki geri adim atar.Benim avukatim böyle önermisti.
Allah yardımcınız olsun

Avukat icrayla verdiğin an cezan düşer dedi ama bana mesaj atıyor icrayla almıcam o cezayı yatacaksın diyor
Siz icra baslatamiyormusunjz gelsin alsin diye kendisi. şuradan alsin .gizlilik karariniz neden cikti.ya avikt arkadslar görür yazar umarim

Babalık yapmıyor içip içip anneniz kimle konuşuyor annen o..pu ananen deden ka.pe tarzında konuşuyor .eviniz nerde diyor sürekli çocuğa psikolojik baskı yapıyor
Bu konismalari icin pedagog raporu cikarsaniz mahkeme acsaniz cocugu mahvediyor psikolojisi kötü etkileniyor diye babaya dava acin

Mahkemelik olmuşsunuz, itiraz etmişsiniz bu durumlar yaşanırken avukatiniza danissaydinız keşke yapmadan önce. Avukatları boşuna tutmuyorsunuz.

Eski eşiniz sizin yerinizi nasıl eliyle koymuş gibi bulabiliyor çocuklar mı söylemiş yada akrabalarınızdan mı öğrenmiş bu çok kötü olmuş güvenle yaşayabileceğiniz bir yer olması için bulunduğunuz şehri kimseye söylemeyin bundan sonra taşınacaksanız eğer.

Back
X