Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadaşım hapiste şu an. “Yatacak yer yok” diyor. Geçen tv gördüm. Küçükçekmece plajında cankurtarana bıçakla saldıran adamı serbest bırakmışlar. Songül Karlı’nın eski kocası Songül Karlı’yı dolandırdı. Yeterince delil yok diye beraat etmiş. Bu ülkede adalet yok. Sizin meseleniz bunların yanında çerez kalıyor.Tazyik hapsi farklıymış .yatacaksın diyor bana sürekli
Arkadaşlar iyi geceler .şu anda çok büyük bir psikolojik baskı altındayım eski maalesef eşim tarafından.icra gönderdiği zaman evde değildim.farklı şehirlerde olduğumuz için duruşmaya da gidemedim.mahkeme bana 6 ay tazyik hapsi vermiş.itiraz ettim ama sonuç ne olur bilmem.ne yapmam gerek bu durumu yaşayan var mı daha önce?bir de ben bu cezadan korkarken dün bana mesaj atmış “şu an İzmir deyim sizin ordan geçicem çocukları göster yoksa ceza alırsın”yazmış .ben de bir an panikle çocukları verdim ona ama gizlilik kararım vardı benim .foto filan çekt çocuklarla .benle görüşüyor diyecek muhtemelen .ne yapmam gerekir arkadaşlar lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!ne olur.çok kötü çıkmazdayım.adamla barıştım olmadı gizlilik kararı alıp şehir değiştirdim olmadı.ne olur .şu an çok kötüyüm .oğlum bizi ona verme diyor ben onu gidişine hazırladıkça
E ozman neden cvp verdınız?Biri 9 biri 3 yaşında.büyük olanla çok kötü konuşuyor içip içip o yüzden böyle şehir şehir geziyorum önlü etkilemesin diye.gizlilik kararı aldırdıysan hiçbir şekilde görüşmemen gerekiyor yoksa suç işlemiş oluyorsun
Valla uğraşacak .benim ona şikayetim için uzlaştırmacı aradı uzlaşacak mısın diye ben de o beni şikayetinden vazgeçerse uzlaşırım dedim .uzlaştırmacı ona ulaşıp tekrar beni aradı şikayetinden vazgeçmiyor dedi.eski eş de az önce aradı o cezayı yatacaksın diyor yneE ozman neden cvp verdınız?
Engelleyın ulasamasın sıze.Gorus gunlerınde goturun sadece ?Yasal surecı bılmıyorm ama ben olsam ,barodan avukat ısteyebılıyorsam ısterdım.Kendım tutamıyorsam.Adam bellıkı ugrasacak sızınle![]()
Hasta.Valla uğraşacak .benim ona şikayetim için uzlaştırmacı aradı uzlaşacak mısın diye ben de o beni şikayetinden vazgeçerse uzlaşırım dedim .uzlaştırmacı ona ulaşıp tekrar beni aradı şikayetinden vazgeçmiyor dedi.eski eş de az önce aradı o cezayı yatacaksın diyor yne
Öyle yapacağım başka yol kalmadı.klasik hep söylenir ama tecavüzcüler ,hırsızlar ,katiller hep dışarıda üst üste kaç cezası var umurlarında değil en başta benim eski eş bir sürü cezası var bekleyen ama benim kadar umrunda değil.söylediğine göre benimki tazyik hapsi olduğu için o cezayı yatacakmışım öyle diyorHasta.
Napıp edın bı avukatla ılerleyın:.
Allah yardımcınız olsun![]()
Yurtdışı sınavları oluyor ama kazanmak zormuş .mülakatta eleniyormuş çoğuNe insanlar varya Allahım tez vakitte kurtarsın sizi. Keşke bir imkan olsada yurtdışına gidebilseniz cocuklarinizla.
Aslında bir arkadasim sağlık çalışanı. Almanyaya başvurdu orda sağlık alanında çalışmak için dil öğreniyor. Onun sınavına girecek bir araştırabilirsiniz.Yurtdışı sınavları oluyor ama kazanmak zormuş .mülakatta eleniyormuş çoğu
Yurt disina cocuklarla cikamaz bildigim babanin izni olması lazim.turkiyede her yere gidellbilir velayet kimde ise görüş digerini ilgilendirir nasil gorecegi ama yurt disi yasak cikmasiAslında bir arkadasim sağlık çalışanı. Almanyaya başvurdu orda sağlık alanında çalışmak için dil öğreniyor. Onun sınavına girecek bir araştırabilirsiniz.
Babasinda mi kaldiBen de ona üzülüyorum sürekli konuşma yapıyorum.9 yaşı bitecek .çabuk büyü diyorum içimden büyü de kurtul bu adamdan
Hanımefendi avukatınız icrayla gelmezse çocuğu gösterme demiş, size icra geldi mi? Bu işin prosedürü öyle hemen hapis cezası almaya müsait değil. E devlette cezanız mahkemeniz görünüyor mu, sizin koruma kararınız var bu adama ne çocuk vermesi ne hapis yatması ya, icraya rağmen çocuğu göstermez polise direnirseniz olur o işler. Bu adam sizi kandırıyor bence. Ayrıca mahkemeniz varken ve bunu biliyorken şehir dışında ne işiniz vardı. Neden o zaman bir avukatla görüşmediniz. Öyle bir celsede hapis cezası mı gelir.Öyle yapacağım başka yol kalmadı.klasik hep söylenir ama tecavüzcüler ,hırsızlar ,katiller hep dışarıda üst üste kaç cezası var umurlarında değil en başta benim eski eş bir sürü cezası var bekleyen ama benim kadar umrunda değil.söylediğine göre benimki tazyik hapsi olduğu için o cezayı yatacakmışım öyle diyor
E icrayla verseydiniz siz de madem niye dinlemedinizAvukat icrayla verdiğin an cezan düşer dedi ama bana mesaj atıyor icrayla almıcam o cezayı yatacaksın diyor
İcrayla gelen olmamış anladığım kadarıyla, adam direk dava açmışE icrayla verseydiniz siz de madem niye dinlemediniz
Babasinda mi kaldi
İcrayla al diyorum hayır gelmicem o cezayı yatacaksın diyor .E icrayla verseydiniz siz de madem niye dinlemediniz
Bu adam 2 kere bana icra gönderdi ikisinde de evde yokmuş fiğini yaptım .adresi de benden öğrenmeye çalışıyor icra memurları benim gizlilik kararım olduğu için.mahkeme açtı.ben 12 saat uzağımda olduğu için gidemedim görüntülü de katılmak için dilekçe yazdım cevap gelmedi.mahkemeden 6 ay tazyik hapsi cezası çıktıHanımefendi avukatınız icrayla gelmezse çocuğu gösterme demiş, size icra geldi mi? Bu işin prosedürü öyle hemen hapis cezası almaya müsait değil. E devlette cezanız mahkemeniz görünüyor mu, sizin koruma kararınız var bu adama ne çocuk vermesi ne hapis yatması ya, icraya rağmen çocuğu göstermez polise direnirseniz olur o işler. Bu adam sizi kandırıyor bence. Ayrıca mahkemeniz varken ve bunu biliyorken şehir dışında ne işiniz vardı. Neden o zaman bir avukatla görüşmediniz. Öyle bir celsede hapis cezası mı gelir.
Babasında değil ama onu görme olayı bitsin kurtulsun bu işlerdenBabasinda mi kaldi