eski eşim,boşandıktan sonraki evlenmek üzereyken beni bırakan sevgilim ikisi de geçen yıl

Olaganustuhal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
624
356
18
aynı zamanlarda yaklaşık evlenmişler.esimle iyi ki boşandim zaten onu geciyorum.eski sevgilimle de tam istemeye geleceklerken ailesi bosanmis gelin istemeyince ayrildik.ikisi de evlenmis.benim birakin evlenmeyi duzenli giden bir iliskim bile yok onu da geciyorum bir turlu duzene girmeyen bir hayatim var..hic oh bugun de cok guzel gecti diyemedim.hep aksiyon be..sanirim bunalimdayim.
hayir aldatqn eski es ,mutlu olan o.evlenecekken bosandim diye istemeyen kayinvalide adayi yuzunden ayrilinan ben, mutlu olan o
ben bu dunyaya mutsuz olmaya mi geldimmm yeter ya.hani adalet

dert etsin demek istedin sanirim ama terk etsin cuk oturdu ya bunaldim hep kosturmacadayim.benim bi gezecej eglenecek vaktim yok.simdi de haril haril ders calisiyom yarin sinavim var.aöf:) ve kalicam hic calisamasimnkosturmaktan

Bence sana hayırli şeyler olmuş.
Bosanma sebebin neydi bilmiyorum ama iyi gitseydi bosanmazdin bu yuzden Kurtulmuşun.
Ayrica evlenmeden o kv yuzunu gormusun evlensen yine sıkıntı yasardin.
Bence artık bırak kendi hayatina bak çalışmiyorsan çalış okul oku yada baska seyler yap gez toz kendine bak.
Ummadığin anda gelir kismetin.
Zaten zorlama ile olmaz.

kismetinde de degilim hayatim bi duzene otursun yetecek.hiç işi bitmez mi bi insanın

Bazen insanın kaldıramayacağı kadar ağır şeyler üst üste gelir sizin durumunuzda böyle olur.
Sevgilinizden de eşinizden de ayrılma sebeplerinizi net olarak bilmediğim için bu konuda yorum yapamam.
Ama umarım 3-4 yıl sonra bu konuları size unutturacak iyi insanlar çıkar karşınıza...

dert etsin demek istedin sanirim ama terk etsin cuk oturdu ya bunaldim hep kosturmacadayim.benim bi gezecej eglenecek vaktim yok.simdi de haril haril ders calisiyom yarin sinavim var.aöf:) ve kalicam hic calisamasimnkosturmaktan

Yanlış olmuş dert etsinler olacaktı.

İnsan istese vcde de çalışır yolda da hadi kapat şc mi tel mi nerden yazıyosan otur çalış.

insallah sagolun guzel dilekleriniz icin.ama ben bu hayati surdurursem cok zor bu.bi off diyemiyorum

Ne işi mesela ac biraz konuyu o zaman sadecr iliskilerinden anlatmisin ben ona göre yazdim.
is yerinin isleri sadecebiste bitmiyor.ek is yapiyorum yok paraya neredeyse hafta ici hafta sonu.ustune bu aof sinavlari.hic bisiy olmadi annem cagiriyor git onun islerini yap.bi oh diyemedim ya cooook bunaldim coook

Evlenmek marifet olsaydi su an mutsuz olmazdin. Sen zamaninda evlenmissin de ne olmus bosanmissin. Marifet evlenmelerinde degil. Iyi bi iliskileri var mi yok mu bilemezsin

Ilk esinize birsey diyemeyecegim ama hala ona takili kalip , benden ayrilmis simdi cok mutluymus falan bunlari asin artik.
Sevgiliye gelince tam istemeye geleceklerken annesi bosanmis oldugumu ogrendi vazgecti lafinizda bana tuhaf geldi, sevgilim evlenecegim adam diyorsun, adam annesi dedi diye senden vazgeciyor, demekki kendi kararini alamayacak kadar karaktersiz bir adammiz diyecegim, hadi iyi evlat olmaya calisti annesi yaygara kopardi desem, tam istemeye geleceklerken demissiniz nasil anne babasi sizi tanimadan istemeye geloyorlardi, bosanmis oldugunuzu sakladinizda son dakikada mi ortaya cikmisti bosanmis oldugunuz ? Bana kalirsa o eski sevgilide zaten dogru kisi degilmis...

Bana kalirsa iki yanlis kisi girmis hayatiniza bundan sonra daha mantikli ve dikkatli adimlar atin hayatinizda, iliskinin basinda kartlari acik oynayin ona gore evlilik yoluna girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…