eski eşim,boşandıktan sonraki evlenmek üzereyken beni bırakan sevgilim ikisi de geçen yıl

kendimi d
Alınma kırılma olmasın da hepimiz bayanız şurda ve cidden üzüldüm bu olaylarınıza size tek diyebileceğim biraz kendinizi dinleyin imkanınız varsa da yaza geldik bile güzel bi tatil size yarar doğrusu
kendimi dinliyorum dort senedir ben:)sıkıldım kendimden

Öff insanlarin dort duvar arasinda ne yasadigini nerden bileceksin. Kendini depresyona sokmak icin kurban rolu ustlenme. Biri aldatti bosadi biri bosandim diye istemedi herkes mutlu asil magdur olan mutsuz.. Boyle kotu enerjiyle mutlulugu da cekemezsin, psikolojini de saglam tutamazsin. Memlekette adam cok biri olmazsa biri olur keyfine bak hayati pozitif yasa iyi seyleri cekersin

sana sadece dun basima gelenleri anlatayim mi ya saka gibi.negatiflik negatifligi ceker katiliyorum buna ama be kardesim pozitif de olsam negatifi cekiyorum ben.hic bisiy olmadi hasta oluyorum veya basimi belaya sokuyorum

Bekle sabret canim bugun olmazsa yarin olmaz eburgun kisacasi koca bir SABIR, seni iyi anliyorum herkesin derdi sıkntısi kucuk veya buyuk farketmez insanogluyuz gucumuz sabrimiz azalabilir zmanla ama yetrki hic sabrin inancin bitmesin dua da bir ilac gibidir insana,dualarimiz bugun olmazsa yarin insalalh kabul olur buda sabrin sonunda gelir insaniz caresizlige duseriz bagzen, hic mutlu olamayiz hissetrriz bir an ama iste haytin kuralinda buda var bagzilarimiz fazla ceker bagzilarimiz mutlulugu erken bulur kisacasi kendini yipratma allah yardimcin olsun aradigin mutlulugu inalalah kavusursun inslalh

aminn cok sagol.dilerim sende cok mutlu ol.iyi geldi yazdiklarin.sagol

Uzuntuden olsa gerek
cok karisik yazilmis
ama anlasilan suki birakin giden gitsin
hayat devam ediyor
bakin bugun yagmur yagiyordu
sonra gunes acti
hayatta tam iste boyle

İsyan etmeyin hayırlısı buymuş demek ki şuan.doğru Zaman'da doğru insan karşınıza çıkar nasibinizde varsa.

Ben negatifliği yazıdan konuşmadan hareketlerden anlarım. 6 his diyelim burcumdan dolayı ve senin yazılarını okurken fenalık geldi. Eğer müslüman isen sana tavsiyem git güzel bir duş al, abdest al dini hikaye oku dua et azcık pozitif enerji al. Negatif enerjiyi su alır. Bide mümkünse çıplak ayakla toprağa bas

her gun dus aliyorum.sana tee ekrandan fenalik getirdim.ben bi de benimle yasiyom dusunsene

Üzüldüm sana hayatından geçmiş insanları affet ve unut sıyrıl ya giden gitti boşver. Bişey yapılmış bişeyin davası yapılmaz. Gelecegini ve bugününü boşa harcama bari
gecmise takildigim yok aslinda.sadece hayatim rayina oturmayinca artik yetisemeyince bakayim dedim napiyorlar.yoksa aklima.bile gelmezler zaten

Alakasız olacak ama ne okuyorsun benimde yarin sınavlar vat hıc çalışmadım vizeler iyiydi ona güveniyorum konuya gelecek olursa

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir..sen gideni değil giden seni kaybetmiştir

Sınavınızda başarılar öncellikle Dibe çöktüğümde hep kendime derim ki arkana bakarak koşarsan duvara çakılırsın. Bu yoğunluk bunaltmış sizi minicik boşluklarda alın kahvenizi kitabızı sahile çıkın hayvanlarla vakit geçirin inanın çok iyi geliyor. Bu kadar kötü şey üst üste geliyorsa mutluluk yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…