Çocuğu intikam aracı için kullanıyorlar çünkü.. O çocuğun psikolojisi umrunda bile değil, umrunda olduğu tek şey egoları....Konunuzu bilmiyorum neden icraya gerek duyuldu ki...
Sorumun cevabını aldım eski konularınıza bakarakNeden görüştürmüyorsunuz babasıyla?
Anacim her şeyden haberin var maşallahBu adam işsiz ve sabıkalı değil miydi? Nasıl aldı icra ile çocuğu anlamadım? Erkek çocuğu sevmiyordu, benden değil diyordu onu neden aldı?
Çocuğu intikam aracı için kullanıyorlar çünkü.. O çocuğun psikolojisi umrunda bile değil, umrunda olduğu tek şey egoları....
8 yaşında 1 hafta kalacak.gerçekten çok merhametli bir insandır .foto yolluyor sürekli bilgi veriyor sağolsunNe kadar süre kalacak? Çocuk kac yasında? Eski eltiye helal olsun demeden gecemeyecegim
Travma yarattı konu sahibi bende. Nasıl unuturum?Anacim her şeyden haberin var maşallahböyle aydınlanma isteyen noktalarda yetişiyorsun .
Yavrucum, erkek çocuğunu almış. Onu sevmiyordu, kız gibi diyordu. Benden değil bile dedi. Nasıl oluyor?8 yaşında 1 hafta kalacak.gerçekten çok merhametli bir insandır .foto yolluyor sürekli bilgi veriyor sağolsun
İçip içip saçmalayacak çocuğun dengesini bozacak çünkü .artı çocukla vakit bile geçirmiyor çocuğu aldığı gibi eltime bırakmış .bi kadın buldu onun yanında kalıyor büyük ihtimalNeden görüştürmüyorsunuz babasıyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?