Her istediği zaman ayağına götüremedim ondan sinirlendiÇocuğu göstermiyor muydun ki? İcra aracı ile aldı çocuğu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her istediği zaman ayağına götüremedim ondan sinirlendiÇocuğu göstermiyor muydun ki? İcra aracı ile aldı çocuğu?
Neden evladınıza bu muameleyi yaşaması için yol açtınız ki? Ne yaparsa yapsın size karşı ne kadar kötü olursa olsun farketmez o adam o çocuğun babası. Zora koşmamalıydınız. Baba haklı olmasa devlet eliyle zorla alınmazdı.Demek siz suçlusunuz devlet nezdinde.Üstelik o babayı seçen çocukta değil , sizsiniz. Ama ne yazık ki sorunu yaşayan o çocuk .Çok çok üzüldüm çocuk için.Okulda iki sene önce yaşadık bu durumu .Okulun giriş saati bahçede sıra olmuş öğrenciler.Bir adam geldi mudur beye kagıdı gösterdi.Adam çocuğu aldı çocuk diretti kendini yerlere atıyor, yeminle adam çocuğu sırtladı çocuk feryat figan tüm okulun gözü önünde götürüldü.Yaşadığı travmayı hayal edebilir musunuz? Amacım sizi üzmek değil lütfen çocuğunuzun gözünden bakın olaya,kendi duygularınızla değil.Merhaba arkadaşlar .cumartesi günü babam beni aradı.memurlar Emre’yi soruyor alacaklar dedi.yeni taşındığım eve kadar götürmüş memurları .bilmiyorum yerini diyememiş.neyse bugün öğrendim ki çocuğu İstanbul’a götürmüş.eski eltime.söyleme demiş aslında ama eski eltim söyledi gizli şekilde .çocuk şimdi alışkın olmadığı bir ortamda .utangaç zaten .çok üzgünüm ama bir yandan babası olacakla birebir yalnız kalmadığı için de çok mutluyum.avukata gittim bugün 1 haftalık yatılı kararı kalksın diye sonuçlanması 1 seneyi bulur dedi.çok geç bu süre.ben okullar başlayana kadar bu kararı iptal ettirmek istiyorum. Ne yapmalıyım
Babasının çocukla işi yok çünkü.istanbula götürüp eltime bırakıp çocuğumu kendisi de gitmiş internetten bulduğu kadının yanında kalıyor .birebir kalsalar içip içip annen şöyle böyle diyor o yüzden istemiyorum yatılı kalmasınıNeden evladınıza bu muameleyi yaşaması için yol açtınız ki? Ne yaparsa yapsın size karşı ne kadar kötü olursa olsun farketmez o adam o çocuğun babası. Zora koşmamalıydınız. Baba haklı olmasa devlet eliyle zorla alınmazdı.Demek siz suçlusunuz devlet nezdinde.Üstelik o babayı seçen çocukta değil , sizsiniz. Ama ne yazık ki sorunu yaşayan o çocuk .Çok çok üzüldüm çocuk için.Okulda iki sene önce yaşadık bu durumu .Okulun giriş saati bahçede sıra olmuş öğrenciler.Bir adam geldi mudur beye kagıdı gösterdi.Adam çocuğu aldı çocuk diretti kendini yerlere atıyor, yeminle adam çocuğu sırtladı çocuk feryat figan tüm okulun gözü önünde götürüldü.Yaşadığı travmayı hayal edebilir musunuz? Amacım sizi üzmek değil lütfen çocuğunuzun gözünden bakın olaya,kendi duygularınızla değil.
İşin kötüsü avukata sorduğumda kararın iptal davası en erken 1 senede sonuçlanır dedi çok kötüyümDevlet neden almıyor bu çocuğu böyle bir babaya nasıl veriyor![]()
Ben normal bir baba olsa seve seve vereceğim ama normal değilBence iki tarafta acayip sorumsuz davraniyor. Olan cocuga olacak haberiniz yok
Ben normal bir baba olsa seve seve vereceğim ama normal değil
Ben ayrı eve çıktım .hayatımı artık düzene sokmak istedim ama eski eş yine rahat vermedi .Sizin davranislariniz da ondan dengeli degil gibi ama eski konulara bakarsak. Dedigim gibi: ikinizde o cocugua ne kadar zarar verdiginizi ilerde anlayacaksiniz, ama cok gec olacak. Benim bir kuzenim böyle ego savaslari yüzünden ne annesi nede babasi ile görüsüyor. Kardesi ile bile görüsmeyi kesti artik. Kardesinin bir günahi yok, ama anne baba konusunda son derece hakli
Belli bir yaşa kadar her şey çok geç olabilirSiz normal bir baba değil diyorsunuz ama bunun ispatı şartı. Duygusal davranıyorsunuz lakin hukuk duygulara bakmaz. Siz sevmeseniz bile çocuğu göstermeliydiniz. Dediğiniz kadar kötü bir baba ise zaten çocuk belli bir yaştan sonra gitmek istemez.
Ben ayrı eve çıktım .hayatımı artık düzene sokmak istedim ama eski eş yine rahat vermedi .
Korkacak bir şey yok ta üzücü ve yorucu psikoloji bitirici olaylar ...Allahım bazen burayı okuyunca korkuyorum , çocuğu icra ile almalar, kacirmalar vs Aman Allahimmm sen koru![]()
Yanlış anlamayın bu arada,babanın çocukla görüşmesinde sakınca yoksa eğer ihtar kağıdı gitse icra ile almaktan iyi olurdu çocuk açısındanGeçenlerde çalıştığım okulda bir kız çocuğunu polis arabasıyla gelip okuldan almış babası,arabayı giderken gördüm kime geldi bilmiyordum.Ogrencim sordu öğretmenim o kızı niye polisler götürdü ?
Çok üzücü ya icra ile alma olayı yasak olsa,onun yerine kadınının kapısına ihtar kağıdı gitse mahkemeden
Çocuğu vermemişsiniz ki icra ile almış. Ne suç bulalım şimdi biz babada?