• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim çocuğumu icrayla aldı

Evet bunların ceremesini çekiyorum farkındayım .hatta az önce okula giderken dolmuşta bir daraldım .maskemi filan çıkardım.kontrolü kaybedecek gibi hissettim .psikolojim bitmiş.
Psikolojik olarak bitmeye suan için hakkın yok.
Diril kendine gel.
Ailenden güzelce özür dile ve bu adama bir daha artık asla ama asla geri dönme, ne b... yerse yesin.
Yalnız üstesinden gelemezsin.
Ailenle konuş.

Psikolojik olarak bitmeye suan için hakkın yok.
Diril kendine gel.
Ailenden güzelce özür dile ve bu adama bir daha artık asla ama asla geri dönme, ne b... yerse yesin.
Yalnız üstesinden gelemezsin.
Ailenle konuş.
Onlar bana destek her zaman.sadece teyzemler soğuk.yalnız hissettiriyorlar.o adamla hiç görüşmemek için çocukları istediğinde getirmedim yanına sonuç:icrayla çocuk aldı.ben bu adamı görmek istemiyorum artık ama mümkün görünmüyor .her karşılaştığımızda beni psikolojikmen mahvedecek sözler söyleyecek.denetimim bitsin sizle o zaman hesaplaşacağız diyor sürekli bu tarz kelimeler .kurtuluş yok bundan

Onlar bana destek her zaman.sadece teyzemler soğuk.yalnız hissettiriyorlar.o adamla hiç görüşmemek için çocukları istediğinde getirmedim yanına sonuç:icrayla çocuk aldı.ben bu adamı görmek istemiyorum artık ama mümkün görünmüyor .her karşılaştığımızda beni psikolojikmen mahvedecek sözler söyleyecek.denetimim bitsin sizle o zaman hesaplaşacağız diyor sürekli bu tarz kelimeler .kurtuluş yok bundan
Ailenden bi güzel özür dile, inandır kendini. Tedavi ol. Üzgünüm ama 2 çocuk yaptığın adamı ömrünce görmeyeceksin diye bir şey yok. Unut onu. Tedavi ol ve bu duruma alış. İtiraf etmiyorsun ama hala o adamın başka kadına gitmesini dert ediyorsun, kendini zor tutuyorsun. Adam gel dese yine aynısı olacak, ki diyecek de. Paran lazım çünkü ona. Sana bir kredi takmadan rahat etmeyecek. Seni kovduğuna pişman olmadan evvel lütfen bu dediklerimi yapmaya bak.

Back
X