- 19 Mayıs 2020
- 47.393
- 212.901
- 598
Konu sahibinin içinde olduğu durum çok zor. Bu adama bağımlı idi, yeni yeni kurtuluyor. Ailesini bıktırmış bu adam yüzünden, şimdi yalnız yaşamak zorunda. Korkuyor, hem de böyle bir eski eş faktörü var. Kendini unutturmamak için bunu yapıyor adam, çocuklar hiç umrunda olmadı. Biz konu sahibine çok kızdık, gitme dedik zamanında, sırf hırs uğruna gitti. Ne oldu, yalın ayak kovuldu bu sefer. O da masum değil, uzun hikaye. Ben bu konuda konu sahibini anlıyorum, adam özellikle benden değil, kız gibi diye itip kaktığı çocuğu aldı. Büyük kızı var bir de, onu seviyordu güya ama onu almadı icra ile.Yanlıs okumadıysam ben 1 haftalık alınma süresi icin demis avukat icra ile alınma olayına gerek var mıyı soruyorum bu adam her halükarda alacaksa cocuk odaklı olmalıyız cünkü bende yasadım bunu hic bizim oturduğumuz yerden konusmamız gibi olmuyor yaşarken cok gözyası döktüm o noktada baba ciddi bir sorun yasatmamıssa icra memurlar ile alıp vermek cook sorun yaşatıyor o cocugun ic dünyasında hemde çok.
Konu sahibi çok hata yaptı, ama şu an bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor. Ve çok yalnız.