• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim çocuğumu icrayla aldı

Ah ah o aile tayfası zaten benim evliliğimi bu hale getirdi malesef,eş kisisinde de suç var ama çok dolduruşa geldi...bana karşı da dolduracaklar kızımı ben farkındayım ama bi yaştan sonra kızım da anlayacaktır 🤷‍♀️ zaten kızım belli bir yaşa gelene kadar sabretmem gerek sonrasında çok daha rahat olacak hersye insallah

İnşallah ikimiz içinde dua ediyorum konuştuğumuzdan beri
Kızlarımız bizi anlasın o da yeter onların dolduruşuna gelip bizden uzaklaşmasınlar inşallah

Teeee Emre'ye hamileyken, 2019'da açtığınız konuda şunu demişsiniz;

Adam çocuğu 7 gün görebilmek için anlaşmalı boşanmaya razı olmuş..ne oldu da caydiniz? Mahkemeye sunduğunuz anlaşmalı boşanma dilekçesinde imzaladığınız zaten bu değil miydi?
"Adam şerefsiz, vermek istemiyorum" diyosaniz eğer, Adam siz Emre'ye hamileyken şerefsiz değil miydi? Teyzenize ve yegeninize hakaretten içeriye girip çıkmıyor muydu? Zaten bosanmamis miydiniz? 'geldin geldin,gelmedin başka kadın çağırıyorum' dedi diye evine gidip Emre'ye hamiel kalmadınız mi???
Bütün bunlar olurken o adamı baba yapmaya layık gördünüz de şimdi derdiniz ne?
Konudaki Emre'ye çok üzüldüm çünkü ne anne anne, ne baba baba...
Keşke çocuğu hazirlasaydiniz birkaç ayda bir bazen babaya gideceğine. Yazık, şok olmuştur gariban :KK43:(
Konu sahibi bunu inkar ediyor, çocuğuma kardeş istediğim için yaptım yazmıştı ama yalan. Görümcesi kocasına başka birini bulacaktı konu sahibiyle ayıracaktı konu sahibi de o duyguyla gidip hamile kaldı. Kendi böyle anlatmıştı konusunda.

Çocuklar umurunda değil konu sahibinin. Derdi boşandığı ama sonrasında beraber yaşadığı eski kocasının sevgilisiyle bir arada olmasını hazmedememesi.
Büyük çocuğunu annesi büyütmüştü zaten. Küçüğünü ben büyüteyim bu olmadı demişti. Kimsenin anneliğini sorgulamak bana düşmez ama bu zihniyette bir anne olmamalı
Bir de annesinin büyüttüğü çocuğa mı laf etti?
Oturup kendisi büyütseydi o zaman hayırsız koca peşinde dolaşacağına.
Doğurmakla anne olunmuyor gerçekten.

Bir de annesinin büyüttüğü çocuğa mı laf etti?
Oturup kendisi büyütseydi o zaman hayırsız koca peşinde dolaşacağına.
Doğurmakla anne olunmuyor gerçekten.
İyi geceler hanımlar.sizlerden sorum için öneri bekliyorum.oğlumu 2015 te atandığımda annemlerde bırakmak zorunda kaldım.1 yaşındaydı.maalesef ki çok el bebek Gül bebek büyütmüşler ben yokum diye.kendi işini kendi yapmaz , hassastır.en ufak şeye ağlar.çok narin yani erkek olmasına rağmen.şimdi 1.5 yaşında bir kızım var.onu güçlü bir birey olarak yetiştirmek için ne yapmam gerekiyor?önerilernizi bekliyorum.bir de önceki konumla alakalı bir yorum istemedim .gidin Başka yerlerden çıkarın hırsınızı
böyle demişti

Tüm yorumlarını okumadım ama
1. Çocuğum icra ile alınırken korkmuş mudur?
2. Çocuğum orada ne yiyor ne içiyor?
3. Onu çok özledim, aklım onda
4. Acaba babası kötü davranır mı?
5. Acaba 1 haftanın sonunda teslim eder mi? Yoksa kaçırır mı?

Gibi gibi kaygılar içeren bir yorum yaptı mı? Ben son yorumlarını okudum. Tek endişesi babanın internetten bulduğu kadınla yaşıyor olması
Aslında çocuğu için başta endişelenmiş, ama çocuğu abisinin karısına bırakmış adam. Çocuk konusunda rahat şimdi.

İnşallah ikimiz içinde dua ediyorum konuştuğumuzdan beri
Kızlarımız bizi anlasın o da yeter onların dolduruşuna gelip bizden uzaklaşmasınlar inşallah
Çok teşekkür ederim 🙏 sizi biliyorum zaten aklimdasiniz ben de sizin için dua ederim 🙏 çok çok zor zamanlar Allah en hayirli şekilde cikabilmeyi nasip etsin....

Yapılan bazı yorumları anlayamıyorum gerçekten konu açan üyeye saldırmak moda mı oldu nedir arkadaş ..

Kadın, adam çocuğu sevmiyor yazmış, adamın zaten çocuğun yüzüne baktığı yok eltinin başına atıyor, üstüne sabıkalı, hala yazmıslar ki çocuğu neden göstermiyorsun? Neden göstersin bu kadın, çocuk babaya diye çıkıyor hangi evde olduğu belli değil adam götürüp atıyor. Bir de sabıkalı olması babalık yapmasına engel mi yazılmış, arkadaş CSI NY dizisi mi bu adam pisliğin teki modern olucaz diye b.kunu çıkardı yorum yazan üyeler artık

E Emremir siz mahkemeye ivedilikle basvurun pes etmeyin tam velayeti isteyin.
Şükür anlayan biri çıktı beni .ego savaşı vs demişler onla alakası yok.çocuğum birebir bu adamla kalmasını istemiyorum.avukata hemen gittim ama adli tatil de işin içine girince mahkemenin sonuçlanması 1 seneyi bulabilir dedi.çıkış yolu yok.ne yapacağım bilmiyorum

Tüm yorumlarını okumadım ama
1. Çocuğum icra ile alınırken korkmuş mudur?
2. Çocuğum orada ne yiyor ne içiyor?
3. Onu çok özledim, aklım onda
4. Acaba babası kötü davranır mı?
5. Acaba 1 haftanın sonunda teslim eder mi? Yoksa kaçırır mı?

Gibi gibi kaygılar içeren bir yorum yaptı mı? Ben son yorumlarını okudum. Tek endişesi babanın internetten bulduğu kadınla yaşıyor olması
Keşke o kadınla yaşasa çocuğumu daha almasa

Benim vicdanım ne alaka ki, adam diyorum adam, çocuğu atmış yengesine gitmiş. Olayın evveliyatını biliyorum, adam çocuk için benden değil diyordu, kız gibi diyordu itip kakıyordu. Baba olduğu şimdi aklına gelmiş. Hayırdır derler adama.
Tamam hayırdır de kardes ee ne oldu? Görmek isteyen kisi babası ve siz tek basınuza yapmadınız cocugu, zaten sizin söylediğiniz gibi itip kakma durumu sabit ise hakkınızı pekala arayabilirsiniz. Haricinde de görmek istediğinde evladını görsün

Tamam hayırdır de kardes ee ne oldu? Görmek isteyen kisi babası ve siz tek basınuza yapmadınız cocugu, zaten sizin söylediğiniz gibi itip kakma durumu sabit ise hakkınızı pekala arayabilirsiniz. Haricinde de görmek istediğinde evladını görsün
Ay anlatamıyorum. Neyse daha alıntılamayın siz beni.

Görmek isteyen adam çocuğunu yengesine atıp ben 5 gün sonra almaya geleceğim deyip gider mi:)

Görmek isteyen adam çocuğunu yengesine atıp ben 5 gün sonra almaya geleceğim deyip gider mi:)
Der demez bunun doğruluğunu tartışmıyoruz. Cocugun icra memurları ile alınıp verildiğinde neler yasadıgını güven duygusunun nasıl yıkıldığını da düsünelim olur mu?

İcra ile alıp vermenin çocuğun psikolojisinde nasıl bir darbe uyandırdıgını gecmistr yasamıs bir kadın olarak yazıyorum bunları size yapmayın.!
Konu sahibi lutfedip cevap vermedi ki, sadece avukatının dava açsak adli tatilden dolayı bir yıl sürer dediğini biliyorum. Ne davası açacak onu da anlamadım. Son kez söylüyorum, bu adamın derdi babalık değil, hiç olmayacak. Böyle baba da lazım değil. Böylesi ömrü billah uğramasa keşke, izi tozu kaybolsa, çocuk için en hayırlısı.

Konu sahibi lutfedip cevap vermedi ki, sadece avukatının dava açsak adli tatilden dolayı bir yıl sürer dediğini biliyorum. Ne davası açacak onu da anlamadım. Son kez söylüyorum, bu adamın derdi babalık değil, hiç olmayacak. Böyle baba da lazım değil. Böylesi ömrü billah uğramasa keşke, izi tozu kaybolsa, çocuk için en hayırlısı.
Yanlıs okumadıysam ben 1 haftalık alınma süresi icin demis avukat icra ile alınma olayına gerek var mıyı soruyorum bu adam her halükarda alacaksa cocuk odaklı olmalıyız cünkü bende yasadım bunu hic bizim oturduğumuz yerden konusmamız gibi olmuyor yaşarken cok gözyası döktüm o noktada baba ciddi bir sorun yasatmamıssa icra memurlar ile alıp vermek cook sorun yaşatıyor o cocugun ic dünyasında hemde çok.

Sizin davranislariniz da ondan dengeli degil gibi ama eski konulara bakarsak. Dedigim gibi: ikinizde o cocugua ne kadar zarar verdiginizi ilerde anlayacaksiniz, ama cok gec olacak. Benim bir kuzenim böyle ego savaslari yüzünden ne annesi nede babasi ile görüsüyor. Kardesi ile bile görüsmeyi kesti artik. Kardesinin bir günahi yok, ama anne baba konusunda son derece hakli
Çok haklısınız. Olan hep çocuğa oluyor. Büyüyünce aileden soğuyor

Son düzenleme:
Back
X