Eski eşim evlendi

Lütfen kimsenin seni o karanlık çukura çekmesine izin verme.
Demiştim sana bir önceki konunda. Fakat görüyorum ki o karanlık çukuru yaratan sensin.
Senin adına sevinmiştim öyle bir adamdan kurtulabildiğin için.
Şimdi sen kalkmış üzülüyorsun bir de ben hep bekliyordum diyorsun.
Bu mudur yani bu hayatta kendine seçtiğin rol.
Neden kendine sürekli dram yaratıyorsun.
Adam evlendi diye bu kadar üzülmen çol saçma. Sen artık toparlanıp kendi hayatına baksana.

Madem bosandiniz barisma umudu neden?
Zaten cok matah bir sey olsa bosanmazdiniz.

Esinizin yaptığı evet dogru degil. Önden cocuk bilgilendirilmeliydi tabi ki.
Bosanali ne kadar oldu bilmiyorum ama bosanan birinin tekrar evlenmesi tuhaf karsilanacak bir sey degil.

.o kadar yaşanmışlık bir hiç mi oldu şimdi.
evet.

soruna gelince de , bunlar da geçecek
şu anki hisleriniz de azalarak bitecek
sizin gibi hala sevmiyormuş ve barışma isteği yokmuş demek ki gidip evlenmiş adam

Hayırlı uğurlu olsun.
Boşanmışsınız ne yapacaktı adam.
Sizde hayatınıza bakın artık.
Diğer taraftan çocuğu bu duygusallığınıza alet etmeyin.
Siz anneyseniz o da baba çocuğunun psikolojik durumunu düşünmüştür.
Bak bu senin yeni annen dememiştir yani.
Bu süreçte çocuğunuzu gözlemleyin hareketlerinde farklılık olursa destek olun.
Ama bunu çocuğunuz için yapın kendi egonuz hırslarınız için degil

Boşanan kadınlar boşanmayı zaten zor sindiriyor. Üzerine de bu şekilde bir şey sizi daha güçlü yapacaktır.. Hayatta sizden daha değerli kimse yok deyip kendi hayatınıza bakmalısınız.
Kimin nerede yolu ayrılıp kimlerle karşılaşacak bunu hayatın göstereceği bir sürü yol var önünüzde.

bir insan nasil kendini döven silah çeken baska bir insan için böyle şeyler düsünebiliyor ben hiç anlamayacağim sanirim.
ben mi yanlış düşunuyorum bilmiyorum ama insan anlasamadigi insandan dahi boşansa bir oh be der sanki.
boşandıktan sonra eski eşim bir gun bana donecekmi acaba diye oturup efkar yapan insanlari anlayamiyorum ben.
olaylara birde başka açıdan bakin, bu adam sizi öldürebilirdi çocuğunuz hayati boyunca başka bir kadınla anlaşamayarak annesiz yaşayabilirdi mesela.
lokma döküp hayir dagitacaginiza dizlerinizi dövuyorsunuz bu kadar romantizm bana fazla geliyor.

Stockholm sendromu gibi birsey belki de

Ben sizi çok iyi anlıyorum, benimde eşimle sıkıntılı bir evliliğim var şiddet uyguladığı da oldu. Ama buna rağmen aileme geldiğimde herkes o kadar beni sucluyordu ki artık acaba bende mi hata demeye başlamıştım. Ama sonradan öğrendim ki şiddet uygulayan birinin değişmesi hemenhemen imkansız gibi birşeymis, üstelik ben bağırmiyordum ama bagirsam dahi yani bu bana vurmasını mi gerekir. Yani sonuç olarak ne olursa olsun eşin hatalı çünkü sana siddetbuygulamis, kirmis ve sende gelmiş burda diyosun ki acaba bende miydi hata. Hayır sende değil hata, asıl hata ailende ki sana vuran, kızlarınin mutsuz olduğu bir evlilikte hala onu sucladiklari için. Ben bunu öğrendim ve ailemden uzaklaştım eskisi gibi sevemiyorum. Sende kendine gel lütfen

Zaten boşanmışsınız adam elbette evlenecek,sizineden bukadar rahatsız etti ki.

Çok iyi şeyler yasatsaydi bosamazdiniz herhalde adamı siz de geçmişte yaşamayı bırakıp önünüze bakın gerçekten birini sevince geçmiş umrunuzda olmuyor çocugn psikolijisi illaki etkilenir pedegog yardımı alabilirsiniz

Drama quenn. 4 sene önce kendisine şiddet uygulayan adamdan boşanıp nasıl başkasını severim şimdi diyecek kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…