Merhaba şiddetli geçimsizlikmerhaba boşanma sebebiniz neydi
Boşansak da insan birini sevmeye devam edemez mi?sevgi bu kadar basit mi?
İşte nasıl?ben de onu bilmek istiyorum,yardım istiyorum,beni eleştirmek yok destek olunmasını istiyorumB,r zahmet düşünün artık lütfen.
aşk varmıydı sevdiğiniz halde mi boşandınız.Merhaba şiddetli geçimsizlik
Evet,ben bir kişi ile konuştum ve evlendim.hayatımda ondan önce ve sonra kimse olmadı.ben kolay kolay sevdiklerimi silemem.bana ne kadar kötülükler yapsalar da.kin duygusu bende yokAma madem o kadar seviyordunuz neden bosandiniz? Hizli gelisti galiba. Bence siz yalniz oldugunuz icin bu adama takili kaldiniz. Sizde mutlu bir birliktelik icinde olsaniz dönüp bakmazdiniz bence
Her saatte konuşuyorum keyfi yerinde şükürHiç konuşabildiniz mi nasılmış
İyi bari İnşaAllah ikinizde alışırsınız bu durumaHer saatte konuşuyorum keyfi yerinde şükür
dünya hassas kalpler için bir cehennem ama, biliyorsun değil mi?ben kolay kolay sevdiklerimi silemem.bana ne kadar kötülükler yapsalar da.kin duygusu bende yok
Simdi size dünyadaki tek erkek kocanızmış gibi geliyor. Ama öyle değil. Ilerde belki çok mutlu bir evliliğiniz olacak. Kendinizi üzmeyinEvet,ben bir kişi ile konuştum ve evlendim.hayatımda ondan önce ve sonra kimse olmadı.ben kolay kolay sevdiklerimi silemem.bana ne kadar kötülükler yapsalar da.kin duygusu bende yok
Çok basit aslında düşünmeyin aklınıza her geldiğinde bana neler yaşattı bu adam diyip kışkışlayın hemen kafanızdan.İşte nasıl?ben de onu bilmek istiyorum,yardım istiyorum,beni eleştirmek yok destek olunmasını istiyorum
Çok teşekkür ederim,Allah sizden razı olsun.o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki.inşallah iyi olur her şeyNe güzel bir söz vardı bilir misin. Hayatım alt üst oldu üzülme nerden biliyorsun hayatının altinin üstünden daha iyi olmadığını. Çok daha güzel günler seni bekliyor. Boşanmış biri daha ne kadar eski hayatına bağlı kalabilirdi ki. Ayrıca erkek bu temel ihtiyaçlarını gidermesi için sürekli başka birine ihtiyaç duyarlar. Düzen onlar için daha önemli. Sen de özgür bir kadınsın kendini hemen topla ve hayata geri dön. İnan bana çok daha mutlu olacaksınız. Gözünüz sevmek için birini aramasin o zaten kendiliğinden karşınıza çıkacak ve siz oh ne diye rahatliyacaksiniz
6,5Cocugunuz kaç yaşında ?
Sanırım evetE ama siz boşanali dört yil olmus, neden hala umidiniz vardi ki? Adamin davranislarindan kendi kendinize mana cikarip gelin güvey mi oldunuz?
Beni anlayan insan.çok teşekkür ederim.ben yaşanmışlıkları unutamıyorum.inşallah iyi bir insan çıkarNeden boşanmıştınız.
Eğer gerçekten iyi olsaydı evliliğiniz boşanmazdınız ki.
Şimdi böyle hissetmeniz çok normal yaşanmışlıklar var onlarda geçecek.
İyi ki de evlenmiş daha umut beslemezsiniz artık kendi yolunuza bakarsınız.
Kim bilir ne güzel bir insan çıkacak karşınıza.
Önemli olan kızınız ona odaklanın.
Beni o kadar güzel anlamışsınız ki,çok tşk ederim gerçekten.Çok normal bu hisleriniz üzüleceksiniz ağlayacaksınız yine boşandığınız zaman gibi, ama geçecek. Ama hislerinizin mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Yıpranırsınız.
Bence insan böyle şeylerde bana yapmadığını ona yapar mı? Benim görmediğim rahatlığı o görür mü? Onu beni sevdiğinden daha mı fazla sever düşünceleri dolduruyor beynimizi bu his çok kötü ama ilerde sizde ondan daha iyisini bulduğunuzda iyi ki diyeceksiniz. Bu hisler de geçecek hep böyle gitmez. Üzülmeyin.
Tek derdim bu deyil ama düşünmek insani bir şey bence.evlenmeye de bilirim tabiievlenmeyin hanımefendi sevmeyin illa her kadının bir kocası olacak falan diye bişey yok bekleyin zaman geçsin belki seveceğiniz birisi çıkar hemen ben nasıl güvenirm nasıl severim falan derdine düşmüşsünüzz
Yalan söylemedim ki,iki konuya da üzüldüm,ikisinin ayrı bir üzüntüsü varSanki yeni boşanmış gibi yazmışsınız.
4 yıl olmuş bosanalı, eşinizin evlenmesi gayet normal.
Kızınıza önceden bahsetmeliydi o konuda haklısınız ama sizin asıl üzüldügünüz konu o değil gibi duruyor.
Bence insan severse 20 yıl da bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?