Eski eşim evlendi

Ama madem o kadar seviyordunuz neden bosandiniz? Hizli gelisti galiba. Bence siz yalniz oldugunuz icin bu adama takili kaldiniz. Sizde mutlu bir birliktelik icinde olsaniz dönüp bakmazdiniz bence
Evet,ben bir kişi ile konuştum ve evlendim.hayatımda ondan önce ve sonra kimse olmadı.ben kolay kolay sevdiklerimi silemem.bana ne kadar kötülükler yapsalar da.kin duygusu bende yok

Evet,ben bir kişi ile konuştum ve evlendim.hayatımda ondan önce ve sonra kimse olmadı.ben kolay kolay sevdiklerimi silemem.bana ne kadar kötülükler yapsalar da.kin duygusu bende yok
Simdi size dünyadaki tek erkek kocanızmış gibi geliyor. Ama öyle değil. Ilerde belki çok mutlu bir evliliğiniz olacak. Kendinizi üzmeyin

İşte nasıl?ben de onu bilmek istiyorum,yardım istiyorum,beni eleştirmek yok destek olunmasını istiyorum
Çok basit aslında düşünmeyin aklınıza her geldiğinde bana neler yaşattı bu adam diyip kışkışlayın hemen kafanızdan.
Ben güçlü olmak zorundayım kadınım her zorluğu başarabilirim diyin kendinize ne olur.
4 sene olmuş ayrılalı,bir zahmet düşünmeyin artık bunları.

Çok teşekkür ederim,Allah sizden razı olsun.o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki.inşallah iyi olur her şey

Içinizde umut varsa boşanmasaydınız keşke çocukta varmış. Bir süre daha denenebilirdi. Olan olmuş artık kızınız için üzücü bir durum....

Tekrar barışılır umuduyla boşanılır mi hiç yazık değil mi size? Ama çok uzun süre geçmiş evlenmek en doğal hakkı bekar sonuçta. Siz de evlenebilirsiniz ayıp değil günah değil. Ama sizden saklaması, kızınızı pat diye yabancı bir kadınla ayni eve koyması çok düşündürücü. Boşanmış olmanıza rağmen duygusal ilişkiniz devam mı ediyordu? Evliliğini bu yüzden mi sakladı?

Beni anlayan insan.çok teşekkür ederim.ben yaşanmışlıkları unutamıyorum.inşallah iyi bir insan çıkar

Beni o kadar güzel anlamışsınız ki,çok tşk ederim gerçekten.

Tek derdim bu deyil ama düşünmek insani bir şey bence.evlenmeye de bilirim tabii

Yalan söylemedim ki,iki konuya da üzüldüm,ikisinin ayrı bir üzüntüsü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…