Eski eşim evlendi

Zaten boşanmışsınız adam elbette evlenecek,sizineden bukadar rahatsız etti ki.
Boşansak da insan birini sevmeye devam edemez mi?sevgi bu kadar basit mi?

Hayır öyle bir şey söylemedim.ama her kes hata yapar bence,öyle deyil mi ?bir kere hata yapanı hemen silmeli mi?
Hanımefendi 4 yıl önce boşanmışsınız zaten, adam evlenmiş üstüne. Geçmiş gitmiş artık.
Dayak bir kerelik yapılan bir hata değildir ayrıca ama zaten sizin bir meseleniz kalmamış.

Çok teşekkür ederim bu kadar anlayışlı bir cevap için.keşke her kes böyle olsa.siz şuan boşandınız mı?

Şuan sizin şoktan daha önemli derdiniz kızınız olmalı o nasıl bir halde şuan başka bir kadınla yaşıyor

Hanımefendi 4 yıl önce boşanmışsınız zaten, adam evlenmiş üstüne. Geçmiş gitmiş artık.
Dayak bir kerelik yapılan bir hata değildir ayrıca ama zaten sizin bir meseleniz kalmamış.
Benim için mesele kalmıştı işte,o yüzden destek için bura yazdım.beni eleştiren zaten çok kişi var,eleştiri değil destek moral lazım bana.

merhaba boşanma sebebiniz neydi

Benim için mesele kalmıştı işte,o yüzden destek için bura yazdım.beni eleştiren zaten çok kişi var,eleştiri değil destek moral lazım bana.
Neyin moralini bekliyorsunuz burada,adam evlenmiş gitmiş siz hala sevgi bu kadar basitmi diyorsunuz.
Bir silkelenin kendinize gelin önce..
Önceliğiniz evladınız olsun,boşandığınız eşiniz olmasın.

Bu kadar ağır konuşmaya gerek yok,her kesin psikolojisi farklı
Psikolojik yardım alın. Kendisine eziyet eden birini 4 sene sonra hala sevmek normal değil. Şiddeti yok sayalım eyvallah yani dönüp bi önceki konunuza bakın. Ortada adamakıllı evlilik mi varmış? Nasıl bu kadar lâl oluyorsunuz anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…