Bence insan severse 20 yıl da beklerBen de yeni boşandınız sandım. Koskoca 4 sene geçmiş üzerinden. Bu kadar uzun süre nasıl hayatınıza odaklanamadınız? Ben 4 sene kimseyi bekleyemem açıkçası.
Çok iyi şeyler yasatsaydi bosamazdiniz herhalde adamı siz de geçmişte yaşamayı bırakıp önünüze bakın gerçekten birini sevince geçmiş umrunuzda olmuyor çocugn psikolijisi illaki etkilenir pedegog yardımı alabilirsiniz
Silah çekme yoksa dayak önemli değil tabi.Silah çekme gibi bir şey yok
Çok iyi şeyler yasatsaydi bosamazdiniz herhalde adamı siz de geçmişte yaşamayı bırakıp önünüze bakın gerçekten birini sevince geçmiş umrunuzda olmuyor çocugn psikolijisi illaki etkilenir pedegog yardımı alabilirsiniz
Boşansak da insan birini sevmeye devam edemez mi?sevgi bu kadar basit mi?Zaten boşanmışsınız adam elbette evlenecek,sizineden bukadar rahatsız etti ki.
Hayır öyle bir şey söylemedim.ama her kes hata yapar bence,öyle deyil mi ?bir kere hata yapanı hemen silmeli mi?Silah çekme yoksa dayak önemli değil tabi.
4 yıl uzun bir süre.Boşansak da insan birini sevmeye devam edemez mi?sevgi bu kadar basit mi?
Şiddet görmüşsünüz öyle okudum,ex sizi seviyormu acaba evlenmiş üstelik,çok hayal dünyasında yaşıyorsunuz.Boşansak da insan birini sevmeye devam edemez mi?sevgi bu kadar basit mi?
Hanımefendi 4 yıl önce boşanmışsınız zaten, adam evlenmiş üstüne. Geçmiş gitmiş artık.Hayır öyle bir şey söylemedim.ama her kes hata yapar bence,öyle deyil mi ?bir kere hata yapanı hemen silmeli mi?
Çok teşekkür ederim bu kadar anlayışlı bir cevap için.keşke her kes böyle olsa.siz şuan boşandınız mı?Ben sizi çok iyi anlıyorum, benimde eşimle sıkıntılı bir evliliğim var şiddet uyguladığı da oldu. Ama buna rağmen aileme geldiğimde herkes o kadar beni sucluyordu ki artık acaba bende mi hata demeye başlamıştım. Ama sonradan öğrendim ki şiddet uygulayan birinin değişmesi hemenhemen imkansız gibi birşeymis, üstelik ben bağırmiyordum ama bagirsam dahi yani bu bana vurmasını mi gerekir. Yani sonuç olarak ne olursa olsun eşin hatalı çünkü sana siddetbuygulamis, kirmis ve sende gelmiş burda diyosun ki acaba bende miydi hata. Hayır sende değil hata, asıl hata ailende ki sana vuran, kızlarınin mutsuz olduğu bir evlilikte hala onu sucladiklari için. Ben bunu öğrendim ve ailemden uzaklaştım eskisi gibi sevemiyorum. Sende kendine gel lütfen
Evet çok doğru,hayal dünyasında yaşıyorum malesefŞiddet görmüşsünüz öyle okudum,ex sizi seviyormu acaba evlenmiş üstelik,çok hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
Benim için mesele kalmıştı işte,o yüzden destek için bura yazdım.beni eleştiren zaten çok kişi var,eleştiri değil destek moral lazım bana.Hanımefendi 4 yıl önce boşanmışsınız zaten, adam evlenmiş üstüne. Geçmiş gitmiş artık.
Dayak bir kerelik yapılan bir hata değildir ayrıca ama zaten sizin bir meseleniz kalmamış.
Hayat devam ediyor çünkü.Evet çok doğru,hayal dünyasında yaşıyorum malesef
merhaba boşanma sebebiniz neydiMerhaba.1hafta önce kızımı babasına verdim 2haftalık kalması için,fakrlı ülkelerde yaşadığımız için bir birlerini uzun zamandır görmüyorlardı.ve iki gün önce eski eşim bana evlendiğini itiraf etti.kızımı hazırlamadan karısı ile tanıştırmış ve şuan ayni evdeler.ilk derdim kızımın psikolojisi(çocuk nasıl kötü etkilenmiştir şimdi)ikincisi de kendim.aklım almıyor,seven insan nasıl unutuyor,nasıl hiç bir şey yaşanmamış gibi evlene biliyor.kendimi çok değersiz hiss ediyorum.benim içimde belki barışırız belki düzelir gelirdi umudu varmış.şuan hayatımın altı üstüne gelmiş gibi,bir daha nasıl başkasını seveceğim?ben kolay kolay kimseye güvenemem ki.o kadar yaşanmışlık bir hiç mi oldu şimdi.lütfen bana yardım edin,kendimi toparlamam lazım
evet,şuan zaten kızım için çok gergin ve rahatsızım,kızım şuan yabancı bir kadının yanındaŞuan sizin şoktan daha önemli derdiniz kızınız olmalı o nasıl bir halde şuan başka bir kadınla yaşıyor
Hayat devam ediyor,benim de toparlanmam lazım.inşallah biran önce mantıklı düşünmeye başlarımHayat devam ediyor çünkü.
Neyin moralini bekliyorsunuz burada,adam evlenmiş gitmiş siz hala sevgi bu kadar basitmi diyorsunuz.Benim için mesele kalmıştı işte,o yüzden destek için bura yazdım.beni eleştiren zaten çok kişi var,eleştiri değil destek moral lazım bana.
Psikolojik yardım alın. Kendisine eziyet eden birini 4 sene sonra hala sevmek normal değil. Şiddeti yok sayalım eyvallah yani dönüp bi önceki konunuza bakın. Ortada adamakıllı evlilik mi varmış? Nasıl bu kadar lâl oluyorsunuz anlamıyorum.Bu kadar ağır konuşmaya gerek yok,her kesin psikolojisi farklı
Hiç konuşabildiniz mi nasılmışEvet,a
evet,şuan zaten kızım için çok gergin ve rahatsızım,kızım şuan yabancı bir kadının yanında
B,r zahmet düşünün artık lütfen.Hayat devam ediyor,benim de toparlanmam lazım.inşallah biran önce mantıklı düşünmeye başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?