- 5 Mart 2023
- 121
- -208
- 26
- Konu Sahibi alev gozlu kiz
Merhaba herkese. Eski eşimle 3 yıl önce boşandık. bir çocuğumuz var. ben hep onları görüştürmk için çabaladım o da görüşüyor alıyor çocuğu ama geçenlerde evleneceğini söyledi. Ben ona çocuğunun yaşadğı şehre taşınmasını söylerken, çocuk babasından uzakta büyümesin derken o gelmeyeceğini bir de evleneceğini söyledi. Şimdi görüşmeyi keserse ne olacak bu beni çok korkutuyor. Ayrıca bir başka kadının evine gitmesini de istemiyorum. kendi anne babasıyla bakıyordu her ay ama evlenirse kendi evine götürecek. Çocuk allak bullak olacak hem de ben bunu nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Nasıl baban evlenecek diyeceğim. Üstelik bir çocukları olursa nasıl bu senin kardeşin diyeceğim psikolojisi bozulacak, ben bunu açıklayamam başka bir kadının çocuğuna kardeş dedirtemem. Babası başka çocuğa her gün babalık yaparken ona yarım yamalak yapacak kadın belki kötü davranacak çocuğunu kayıracak. Bunlar beni çok korkutuyor.
Şu an belli bir tarihi yok galiba ya da bana söylemedi ama evleneceğim ben dedi. Evi yok bildiğim kadarıyla ama o kadınla alırlarsa çocuğumun hakkını alabilirim ilerde değil mi? Bir de nasıl bu süreçleri açıklayabilirim ona bilmiyorum daha küçük ilkokula başlamadı bile. Babasıyla görüşüyor ama ilerde tüm bunlar onu etkileyecek belki görüşmeyi istemeyecek, belki babası uzaklaşacak. Çocuğunu düşünmeden nasıl böyle kararlar alabiliyor kendi keyfini düşünüyor, kadın nasıl çocuğu olan adamla bu kadar rahat evleniyor anlamıyorum. Ne yapabilirim ben mesela pedagog ile mi söylemek lazım? Başına gelenler nasıl açıkladınız bu durumu? Kendimi günlerdir çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen saçma sapan yazdysam kusura bakmayın.
Şu an belli bir tarihi yok galiba ya da bana söylemedi ama evleneceğim ben dedi. Evi yok bildiğim kadarıyla ama o kadınla alırlarsa çocuğumun hakkını alabilirim ilerde değil mi? Bir de nasıl bu süreçleri açıklayabilirim ona bilmiyorum daha küçük ilkokula başlamadı bile. Babasıyla görüşüyor ama ilerde tüm bunlar onu etkileyecek belki görüşmeyi istemeyecek, belki babası uzaklaşacak. Çocuğunu düşünmeden nasıl böyle kararlar alabiliyor kendi keyfini düşünüyor, kadın nasıl çocuğu olan adamla bu kadar rahat evleniyor anlamıyorum. Ne yapabilirim ben mesela pedagog ile mi söylemek lazım? Başına gelenler nasıl açıkladınız bu durumu? Kendimi günlerdir çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen saçma sapan yazdysam kusura bakmayın.