- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sizi kesin silmiş gibi.. Ama karşısına çıksanız dayanamaz belki ne bilim ya yine de herşeyin hayırlısı.. Çocuğunuz yok dimiadam o kadar mal ki bu konuda kesinlikle gelmedi.heryerden engelledi telefonda bile konuşmadı öle diyim size .))
nasıl güzel bir söz helal olsun işte tamda ben bunu yaşadım ve suçlu olan yine ben oldum ne diyelim..
allhtan çocuk yok ama olmuyordu zaten sağlık sorunları vardı. kesinlikle öle bende artık anladım insan bu kadar kolay silinebiliyormuşO sizi kesin silmiş gibi.. Ama karşısına çıksanız dayanamaz belki ne bilim ya yine de herşeyin hayırlısı.. Çocuğunuz yok dimi
O halde kalkın ve toparlanin.Kimse sizden değerli değil.nasıl güzel bir söz helal olsun işte tamda ben bunu yaşadım ve suçlu olan yine ben oldum ne diyelim..
gerçekten öle karşı taraf için bu kadar kolaysa herşey kalkıp kendime değer vermem geekiyor çok teşekkür ederim yorumlarınız için çok iyi geldi bana :)O halde kalkın ve toparlanin.Kimse sizden değerli değil.
gerçekten öle karşı taraf için bu kadar kolaysa herşey kalkıp kendime değer vermem geekiyor çok teşekkür ederim yorumlarınız için çok iyi geldi bana :)
o kadar yorumdan sonra sanırım dönmez.)) birde ben dönmesi için abartılı mesajlar konuşmalar yapınca kendini birşey sandı şuan hiç dönmez.)Adamı çileden çıkarmışsın, dönmez bence. Keşke konusmayi deneseydn bağırıp çağırmak uzatmak yerine
Okumadım neler olduuuuu bekle okuyomo kadar yorumdan sonra sanırım dönmez.)) birde ben dönmesi için abartılı mesajlar konuşmalar yapınca kendini birşey sandı şuan hiç dönmez.)
Benim eşimde bi ara öyleydi ben bu sefer susmayı seçtim artık o konusmaya başladı, belkide fırsat vermiyoruzdur? O yüzden sessiz kalıyorlardırherkes aynı şeyi söylüyo ama oda çok sesssiz kalıyordu her konuda bende anlamadım
Yaptığım şeyleri kesinlikle onaylamıyorum ama ben böyle bir insanın üzerinden dozer çekmiş gibi bırakmazdım en azından herşeyi geçin aynı ekmeği paylaştığım insana böyle yapmazdım.sürekli kovsa evet bende giderdim ama boşanmazdımAdam sizi kaç kere kovsa evden geri gelir miydiniz?
kesinlikle onlarda bilerek yapıyorlarBenim eşimde bi ara öyleydi ben bu sefer susmayı seçtim artık o konusmaya başladı, belkide fırsat vermiyoruzdur? O yüzden sessiz kalıyorlardır
Konusunu tekrar okudum,ottan boktan kavga ederdik ortalığı kırar dökerdim ben abartırdım diyor...Adamı evden kovardım diyor.. e ottan bktan kavga edip adamı evden kovdum diyen ve kocasının geri dönmesini bekleyen kadına bir de teselli mi verseydik anlamadım ki? Hep söylerim erkeğide bir ana doğurdu,illa burada karalayıp gömmek zorunda değiliz erkek diye. E hadi diyelim konu sahibi siz haklıydınız kavgalarda peki o zaman neden adamın geri dönmesini bekliyorsunuz? Kendinizle yeterince çelişmediniz mi? Benim yazılarıma olan tepkiniz yine kızmak.. Sizde kolay kızma ve öfke kontrol problemi görünüyor. Eleştiriden nefret ediyorsunuz..İşte bu yüzden evlilik sizin için zor zanaat diye düşünüyorum konu sahibi.Savaşa meyliniz çok yüksek..Bakın biz bu konuda size gerçeği göstermezsek sevdiklerinizi bu şekilde kolay kaybedersiniz,biz dış kapının mandalıyız,önemli değil bizi sevmeyin ama ortada bir problem var ve bunu çözmezseniz kaybettikleriniz artacaktır..İlişkiler savaşla yürümüyor ne yazık ki.. Sabır ve akıl ile yürüyor. Anlık gereksiz tepkiler yerine sabırla akıllı tepkilerle yürütebilirsiniz..Yaşınızı bilmem ama yeterince hatta fazlaca hayat tecrübem mevcut inanın buna.Yaşım 40,boşanmış çocuğu olan ve hayatın altından girip üstünden çıkmak zorunda kalmış tonla ortam görmüş insan tanımış biriyim..Amacım sizi kırmak üzmek değil aslında, gerçeği göstermek..Gerçeği anlamazsanız çözümü sağlayamazsınız.. Umarım yinede gönlünüzce olur hayat..sevgilerHanfendi ordan müneccim gibi mi görünüyoruz? Durduk yere kırıp dökmediniz, peki neden kırıp döktünüz? Herşeyi anlatmıyorsunuz, büyük ihtimal belki biri görür tanır diye konuyu da silmiştiniz, eee insanlar sizin hakkınızda birşeyler bilmeden fikir koyamaz ki.
Teşekkür ederim yorumlarınız için evet üstü kapalı yazınca doğru eşim haklı ama herşeyi yazmadığom için geri dönmesine odaklandığım için herşeyi yazmadım.bu adamın işi yoktu sağlık sorunları vardı çocuğu yoktu.herşeye sessiz kalırdı ilgiszdi her konuda durduk yere tabiki bardaklar havada uçuşmuyofu bir konu konuşurken adam kendini kitliyo sessiz kalıyodu o kadar sevgisizdi ki erkek arkadaşlarınla niye görüşmeyen bir adamdı o kadar umursamazdı ben evlenmeden önce böle biri değildim ki yaptıklarımı onaylamıyorum ama gün geçtikçede herşey bu kadar basit bitmemeliyfi diyorum.yani gelmez ama olurda birgün dönerse sanırm bu sefer ben istemiycemKonusunu tekrar okudum,ottan boktan kavga ederdik ortalığı kırar dökerdim ben abartırdım diyor...Adamı evden kovardım diyor.. e ottan bktan kavga edip adamı evden kovdum diyen ve kocasının geri dönmesini bekleyen kadına bir de teselli mi verseydik anlamadım ki? Hep söylerim erkeğide bir ana doğurdu,illa burada karalayıp gömmek zorunda değiliz erkek diye. E hadi diyelim konu sahibi siz haklıydınız kavgalarda peki o zaman neden adamın geri dönmesini bekliyorsunuz? Kendinizle yeterince çelişmediniz mi? Benim yazılarıma olan tepkiniz yine kızmak.. Sizde kolay kızma ve öfke kontrol problemi görünüyor. Eleştiriden nefret ediyorsunuz..İşte bu yüzden evlilik sizin için zor zanaat diye düşünüyorum konu sahibi.Savaşa meyliniz çok yüksek..Bakın biz bu konuda size gerçeği göstermezsek sevdiklerinizi bu şekilde kolay kaybedersiniz,biz dış kapının mandalıyız,önemli değil bizi sevmeyin ama ortada bir problem var ve bunu çözmezseniz kaybettikleriniz artacaktır..İlişkiler savaşla yürümüyor ne yazık ki.. Sabır ve akıl ile yürüyor. Anlık gereksiz tepkiler yerine sabırla akıllı tepkilerle yürütebilirsiniz..Yaşınızı bilmem ama yeterince hatta fazlaca hayat tecrübem mevcut inanın buna.Yaşım 40,boşanmış çocuğu olan ve hayatın altından girip üstünden çıkmak zorunda kalmış tonla ortam görmüş insan tanımış biriyim..Amacım sizi kırmak üzmek değil aslında, gerçeği göstermek..Gerçeği anlamazsanız çözümü sağlayamazsınız.. Umarım yinede gönlünüzce olur hayat..sevgiler
Geri dönmesini istediğiniz adam dan niye bosandinizçok doğru fakat beni heryerden engelledi.yani nerde bulucam ve nerde konuşacam onu bilmiyorumn kaldığımız evde kalıyor ama güvenlik görevlisi olduğu için gece vardiyalarında hadi takip ettim diyelim nasıl olcak onu bilmiyorum.dediğiniz gibi ailesinden dolayıda korkuyor şimdi babası yok annesi ve ablası var ee onlarda istemiyorum diyosa geri dönmez dediğiniz gibi ama o kadar aldım ki dersimi anlatamam inş düzelir düzelirse size yazıcam tekrar inş ama
Sabir tasi çatlamış. Neden akrabaların mi ben mi diye böyle garip bir seçime zorladınız adamıEŞİMLE ÇOK SEVEREK EVLENDİK.İKİ YIL KADARDA TABİ EVLİ KALDIK. AMA BU SÜRE ZARFINDA OTTAN BOKTAN SEBEPLERDEN KAVGA EDERDİK EŞİM ÇOK SAKİN ÖRNEĞİN KAVGA ETTİĞİMİZDE O HEP SESSİZ KALIRDI.BEN OLAYLARI ABARTIRDIM VE SÜREKLİ BAĞIRIRDIM O SUSTIKÇA DAHA ÇOK KAVGA EDERDİM ELBİSELERİNİ ORTAYA ATARDIM SİNİRDEN BARDAKLAR ÇANKALAR HAVADA UÇUŞURDUK VE EVDEN KOVARDIM.NEYSE BU İKİ SENE KAVGALARIMIZ HEP BÖYLE DEVAM ETTİ.TABİ BÖYLE KENDİMİ SUÇLUYORUM AMA ODA BANA SAHİP ÇIKMAZDI YANİ HEP ANNEM,AKRABALARIM DERDİ.KAVGALARIMIZDA HEP BUNUN YÜZÜNDENDİ AKRABALARIN MI BEN Mİ SORUSUNA BİLE CEVAP VEREMEYEN BİR ADAMDI.ÇOK FAZLA UZATMAYIM SON OLARAK ALIŞVERİŞ YÜZÜNDEN KAVGA ETTİK EVDEN KOVDUM.TABİ GERİ GELDİ.SONRA YİNE FARKLI ŞEYLERDEN KAVGA ETTİK BEN YİNE KOVDUM AMA ADAM ANNESİNİN EVİNDEN GELMEDİ.BOŞANMA DAVASI AÇTI BİR AY SONRASINDA HERYERDEN ENGELLEDİ.KONUŞMADI BİLE VE BOŞANDIK.ARKADAŞLAR NASIL BİR YORUM YAPARSINIZ BU DURUMA
Çünkü bütün özelimizi akrabaların dilinde olduğu için herşeyi herkese anlatırdı ondanSabir tasi çatlamış. Neden akrabaların mi ben mi diye böyle garip bir seçime zorladınız adamı