Eski eşim ne yapmaya çalışıyor

seninlesensiz1

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
47
2
298
49
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar ben bir yıl önce eşimden ayrıldım.Ayrılma sebebim eşimin son bir yılda karakterinin değişmesiydi.Kendisi bir devlet kurumunda kademe olarak yükseldi, ben öğretmenim o şube müdürü oldu, davranışları bundan sonra değişti.Daha önceleri her kavgada alttan alan özürler dileyen adam gitti yerine ben geri adım atmam ben böyleyim kapı orda gibi sözler etmeye başladı.Telefonlarını sürekli saklıyordu yatarken yastığının altına koyuyordu , geç saatlere kadar whatsapp da yazışıyordu.Yatağını ayırmıştı salonda yatıyordu, erkenden uyuyacağım diyor ama geç saatlere kadar çevrimiçi oluyordu.Ben meme kanserini atlatmış bir insanım kendisi tedavi sürecimde bana çok iyi bakmıştı, tedavim bittikten 2 yıl sonra falan bir gün ağlayarak ben seni aldattım dedi, ben çok üzülrüm zaten kendimi çirkin hissediyordum bu olaydan sonra ayrılmak istedim o ağladı yalvardı özür diledi ben de psikolojik olarak kötüydüm affettim ama o olaydan bir yıl sonra falan davranışları değişti.Çocuğumuz kanser olmadan önce e olmamıştı, yıllarca aşılama tüp bebek tedavisi gördüm.Eski eşim zocuk istediğini yaşlanınca bize kim bakacak diyordu.Ben bundan sonra çocuğum olmayacağını tedavi gördüğümü sağlıklıyken bile olmadığını söyledim o gün çok ağladım.Daha sonra tartışmalardan bıkıp anlaşmalı olarak ayrıldık.Kötü ayrılmadık kendisi bir işim olduğunda yardımcı oluyor bazen evime geliyor oturuyoruz ama tekrar evlenmek ister gibi değil ben iki defa doğrudan söyledim sessiz kaldı bir çabası olmadı.Boşanma sürecinde de zabası olmamıştı.Şimdi bana sürekli whatapp'tan yazıyor bazen hediyeler alıyor beni gezdiriyor yemek yediriyor, şu an telefon alıcam bir kısmını ödemeyi teklif etti.Kesinlikle cinsel olarak bir şey yaşamıyoruz ben iletişimimi kesmek istiyorum ama bir işim düşüyor ona çünkü bana yardım edecek başka kimsem yok, ailem ve kardeşlerim ilgili değiller.Ben bu gelgitlerden çok yıpranıyorum eski iyi günlerimizi düşünüp üzülüyorum onu özlüyorum bu durumumdan kurtulmak istiyorum bana fikir vermenizi istiyorum ve sizce bu adam ne yapmaya çalışıyor?Ayrılalı bir buçuk yıl oldu.

Yorumlarınız için teşekkür ederim dışardan farklı bakış açıları bana yardımcı oluyor söylediklerinizi dikkate alıcam 13 yıllık bir evlilikti alışkanlıklar kolay değişmiyor

Sonuçta senelerinizi paylaşmışsınız, o da özlüyor, tamamen hayatından çıkarmak istemiyor, dost kalmak istiyor olabilir. Bana insani bi durum gibi geldi. Bu durumu kötü yapabilecek tek şey bir tarafın tekrar evlenmek isteyip umuda kapılması ve hayalkırıklığına uğraması. Yaşadığınız şey buysa, beklentileriniz karşılık bulmuyor ve bu sizi üzüyorsa hayatınızdan tamamen çıkarmanız ve unutmanız gerek.

o kademe atlama ile değil hayatına başkasını alınca değişmiş.
başka biri girmişse o iş bir daha düzelmiyor.
bence prim vermeyin böyle bir adama.
bi eli yağda öteki balda takılıyor sanırım.
aklınızı karıştırmasına izin verirseniz önünüzü göremezsiniz. uzak durmak lazım.
işim düşüyor diyorsunuz da o olmasa nasıl halledeceksiniz işlerinizi? başka adam mı yok?
bu sadece bahane.
duygusal anlamda bitmemiş sizin hisleriniz. o yüzden bence kendinizi boş yere yormayın bu adamla.

Ben de hayatında başka biri olduğunu ama size minnet duygusu olduğu için ve gerçekten değer verdiği için görüştüğünü düşünüyorum. Olur da cinsellik yaşarsanız onun keyfine diyecek olmaz. Ama evli değilsiniz ilişkiniz yok size hesap vermek zorunda değil. Hem sizinle vakit geçirir hem de sevgili edinir.

Yerinizde olsam kendimi istismar ettirmeden ve bağlanmadan beklentiye girmeden görüşmeye devam ederdim. Ne yapabiliyorsa yapsın benim için. Sonuçta zamanında ona yillarimi vermişim. Tabi niyeti iyiyse işlerimi halletmesine izin veririm

Bu ağlayıp yalvarma, sadece show
İlerde aklına gelirse, en azından ağladım diyecek kendine.
Asla pişmanlık değil,
Güvenmek kolay değil, bir kere kırılırsa da telafisi mümkün değil, sadakatsizliğin

VivaLaJuicy birbaşkası vardır belki hayatında öyle olduğunu düşündüm ama ispatlayamadım olmadığını söyledi hep birisi varsa hayatında benimle neden görüşüyor, beni yedekte tutmak mı istiyor

Sevgili Lorentz bendesizin gibi düşünüyorum belki vicdanını rahatlatıyor ama bana bu kadarını borçlu diyorum ben de onun yanında oldum her sorununda yıllarca ayrıca hastalık durumum var hasta olduğum yıllarda bana çok iyi baktı bunun da minnettarlığı var bende.Bakmak zorundaydı belki ama ben o hastalık halinde boşanan çok erkek olduğunu biliyorum.

Hasta yatagimdayken bana ihanet eden adamla degil oturup yemek yemek, tek basima yemek yerken yüzü aklima geldiginde kusardim.
Isim dusuyor demeyin ne olur, meslek sahibi koskoca kadinsiniz, basinizin caresine bakamadiginiz yerde ekonomik gucunuzu kullanip yaptirirsiniz her isinizi. Yok ille bir erkek lazımsa birini bulup evlenin, en kotusu bundan iyidir.

Oncelikle gecmis olsun ikinizde de ne onla ne onsuz durumu var sanki bu durum sizi uzuyorsa irtibatinizi koparin kendi isinizi zor da olsa kendiniz halletmeye calisin baska bir sosyal cevre edinin ve ondan uzaklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…