- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
- Konu Sahibi seninlesensiz1
-
Teşekkürler haklısınız
13 yildir ayni kitap...baska kitaplar oku artik mutlu edecek sakinlestirecek.Yorumlarınız için teşekkür ederim dışardan farklı bakış açıları bana yardımcı oluyor söylediklerinizi dikkate alıcam 13 yıllık bir evlilikti alışkanlıklar kolay değişmiyor
Benzer şeyler yaşamışız. Tek fark evliyken aldatmadı ve çocuğumuz var. 1,5 yıl önce boşandık. Bir iyi bir kötüydük. Çeşitli bahanelerle eve girip çıkıyordu, işim olursa yardımcı oluyordu. Ama gelecekle ilgili hiç konuşmuyordu. Ben de sıkıldım bu durumdan, kendisini unutmamı engelliyordu ve hayatıma müdahale etmeye başlıyordu çünkü. Ama bir yandan o hayatını yaşıyordu. Artık iletişimi kesip eve almamaya başladım. Hayatıma onsuz devam edebildiğimi görünce de düşman oldu bana. Şimdi kanlı bıçaklıyız adeta. Tavsiyem iletişimi kesin ve onsuz bir hayata kendinizi alıştırın. Çünkü çok benciller. Sırf egoları için onları unutmamızı istemiyorlar. Sevgi falan kalmamış artık.Merhaba arkadaşlar ben bir yıl önce eşimden ayrıldım.Ayrılma sebebim eşimin son bir yılda karakterinin değişmesiydi.Kendisi bir devlet kurumunda kademe olarak yükseldi, ben öğretmenim o şube müdürü oldu, davranışları bundan sonra değişti.Daha önceleri her kavgada alttan alan özürler dileyen adam gitti yerine ben geri adım atmam ben böyleyim kapı orda gibi sözler etmeye başladı.Telefonlarını sürekli saklıyordu yatarken yastığının altına koyuyordu , geç saatlere kadar whatsapp da yazışıyordu.Yatağını ayırmıştı salonda yatıyordu, erkenden uyuyacağım diyor ama geç saatlere kadar çevrimiçi oluyordu.Ben meme kanserini atlatmış bir insanım kendisi tedavi sürecimde bana çok iyi bakmıştı, tedavim bittikten 2 yıl sonra falan bir gün ağlayarak ben seni aldattım dedi, ben çok üzülrüm zaten kendimi çirkin hissediyordum bu olaydan sonra ayrılmak istedim o ağladı yalvardı özür diledi ben de psikolojik olarak kötüydüm affettim ama o olaydan bir yıl sonra falan davranışları değişti.Çocuğumuz kanser olmadan önce e olmamıştı, yıllarca aşılama tüp bebek tedavisi gördüm.Eski eşim zocuk istediğini yaşlanınca bize kim bakacak diyordu.Ben bundan sonra çocuğum olmayacağını tedavi gördüğümü sağlıklıyken bile olmadığını söyledim o gün çok ağladım.Daha sonra tartışmalardan bıkıp anlaşmalı olarak ayrıldık.Kötü ayrılmadık kendisi bir işim olduğunda yardımcı oluyor bazen evime geliyor oturuyoruz ama tekrar evlenmek ister gibi değil ben iki defa doğrudan söyledim sessiz kaldı bir çabası olmadı.Boşanma sürecinde de zabası olmamıştı.Şimdi bana sürekli whatapp'tan yazıyor bazen hediyeler alıyor beni gezdiriyor yemek yediriyor, şu an telefon alıcam bir kısmını ödemeyi teklif etti.Kesinlikle cinsel olarak bir şey yaşamıyoruz ben iletişimimi kesmek istiyorum ama bir işim düşüyor ona çünkü bana yardım edecek başka kimsem yok, ailem ve kardeşlerim ilgili değiller.Ben bu gelgitlerden çok yıpranıyorum eski iyi günlerimizi düşünüp üzülüyorum onu özlüyorum bu durumumdan kurtulmak istiyorum bana fikir vermenizi istiyorum ve sizce bu adam ne yapmaya çalışıyor?Ayrılalı bir buçuk yıl oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?