- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Özür dilerim amacım sizi üzmek değil ama, sizinki de yersiz bir söylem olmuş bence. Biriyle bir şey paylaşırken kim olursa olsun, o söylediğiniz şeyin her an başkasına iletilme ihtimalinin olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Yani o ablanız da biraz lüzumsuzluk yapmış.Arkadaşlar merhaba , ben boşandığım eşimle aynı kurumdayım ama farklı illerdeyiz. O bir birimin müdürü, çalışanlarından biri de benim abla dediğim samimi bir arkadaşım. Babam vefat etmişti temmuzda, ben boşandığım kişiden hiçbir beklentiye girmedim açıkçası, umrumda da değildi ama insanlar niye gelmedi cenazeye ne kadar ayıp falan diye laf etmişler, normalde sallamam millet ne demiş diye ama geçen gün yakın olmadığı birinin cenazesine koştur koştur gitmiş ( kurum içi olunca haberim oluyor malesef) bende abla dediğim insana demiştim babama gelmedi diye, anca millete gider işi gösteriş diye, bu gitmiş green çok üzülmüş cenazeye gitmemene falan demiş, o da aradım engellemiş beni falan demiş (engelli tüm telefonlarımdan ), abla da bunu bana anlattı durup dururken. Keşke söylemeseydin , şimdi laf gönderiyorum sanacak, kendini bişi sanacak dedim, düzelt bu olayı lütfen dedim, canım sıkıldı. Tanıyorum onu çünkü , beklentiye girdim falan sanır.
Pöf adama koz verdim gibi oldu, sinir oldum.
Bitmiş gitmiş mesele. Belli ki canınızı sıkmış ayrilmissinizz. Size ulasirsa ben öyle birşey demedim dersinizArkadaşlar merhaba , ben boşandığım eşimle aynı kurumdayım ama farklı illerdeyiz. O bir birimin müdürü, çalışanlarından biri de benim abla dediğim samimi bir arkadaşım. Babam vefat etmişti temmuzda, ben boşandığım kişiden hiçbir beklentiye girmedim açıkçası, umrumda da değildi ama insanlar niye gelmedi cenazeye ne kadar ayıp falan diye laf etmişler, normalde sallamam millet ne demiş diye ama geçen gün yakın olmadığı birinin cenazesine koştur koştur gitmiş ( kurum içi olunca haberim oluyor malesef) bende abla dediğim insana demiştim babama gelmedi diye, anca millete gider işi gösteriş diye, bu gitmiş green çok üzülmüş cenazeye gitmemene falan demiş, o da aradım engellemiş beni falan demiş (engelli tüm telefonlarımdan ), abla da bunu bana anlattı durup dururken. Keşke söylemeseydin , şimdi laf gönderiyorum sanacak, kendini bişi sanacak dedim, düzelt bu olayı lütfen dedim, canım sıkıldı. Tanıyorum onu çünkü , beklentiye girdim falan sanır.
Boşandığınız adam neden babanızın cenazesine gelsin yahu ne alaka.Arkadaşlar merhaba , ben boşandığım eşimle aynı kurumdayım ama farklı illerdeyiz. O bir birimin müdürü, çalışanlarından biri de benim abla dediğim samimi bir arkadaşım. Babam vefat etmişti temmuzda, ben boşandığım kişiden hiçbir beklentiye girmedim açıkçası, umrumda da değildi ama insanlar niye gelmedi cenazeye ne kadar ayıp falan diye laf etmişler, normalde sallamam millet ne demiş diye ama geçen gün yakın olmadığı birinin cenazesine koştur koştur gitmiş ( kurum içi olunca haberim oluyor malesef) bende abla dediğim insana demiştim babama gelmedi diye, anca millete gider işi gösteriş diye, bu gitmiş green çok üzülmüş cenazeye gitmemene falan demiş, o da aradım engellemiş beni falan demiş (engelli tüm telefonlarımdan ), abla da bunu bana anlattı durup dururken. Keşke söylemeseydin , şimdi laf gönderiyorum sanacak, kendini bişi sanacak dedim, düzelt bu olayı lütfen dedim, canım sıkıldı. Tanıyorum onu çünkü , beklentiye girdim falan sanır.
E bekledim deyiverin şurada biz bizeyiz yapmayın bunu işte. Beklemişsiniz basbaya, normal yani, belli ki aileler ile kötü olunmadan gerçekleşmiş bir boşanma, babanızın cenazesine de beklemişsiniz haliyle. Cenazeye beklediniz diye başka şeyler anlayacak adamı boşamış olmak zaten isabet.Arkadaşlar merhaba , ben boşandığım eşimle aynı kurumdayım ama farklı illerdeyiz. O bir birimin müdürü, çalışanlarından biri de benim abla dediğim samimi bir arkadaşım. Babam vefat etmişti temmuzda, ben boşandığım kişiden hiçbir beklentiye girmedim açıkçası, umrumda da değildi ama insanlar niye gelmedi cenazeye ne kadar ayıp falan diye laf etmişler, normalde sallamam millet ne demiş diye ama geçen gün yakın olmadığı birinin cenazesine koştur koştur gitmiş ( kurum içi olunca haberim oluyor malesef) bende abla dediğim insana demiştim babama gelmedi diye, anca millete gider işi gösteriş diye, bu gitmiş green çok üzülmüş cenazeye gitmemene falan demiş, o da aradım engellemiş beni falan demiş (engelli tüm telefonlarımdan ), abla da bunu bana anlattı durup dururken. Keşke söylemeseydin , şimdi laf gönderiyorum sanacak, kendini bişi sanacak dedim, düzelt bu olayı lütfen dedim, canım sıkıldı. Tanıyorum onu çünkü , beklentiye girdim falan sanır.
E bekledim deyiverin şurada biz bizeyiz yapmayın bunu işte. Beklemişsiniz basbaya, normal yani, belli ki aileler ile kötü olunmadan gerçekleşmiş bir boşanma, babanızın cenazesine de beklemişsiniz haliyle. Cenazeye beklediniz diye başka şeyler anlayacak adamı boşamış olmak zaten isabet.
O ablaya da herseyinizi anlatmayın, ağzı gevşek onun.
her yerden engelleyerek boşandığınız adamın neden cenazeye gelmesini beklediniz ki? sallamadım falan demişsiniz de belli ki sallamışsınız
ayyy bal gibi de beklemişsiniz gelmesini
düşünüyorum da eski eşim olacak babasının cenazesi olacak heryerden engellemiş eski eşin babasının cenazesine gitmem
bende kendini bişey sanar diye düşünürüm
hiç yoramam birde kendimi
Bir dahakine eski eşinizle ilgili beklentilerinizi başkalarıyla paylaşmayın. Beklentiye de girmeyin. Eski eşinizi engellediğinize göre kötü ayrılmışsınız. Cenazeye gelse de niye geldi diye tatsızlık çıkardı.
Hiçbir şekilde iletişim kurmadığınız adamın babanızın cenazesine gelmesini beklemişsiniz. Beklemedim demeyin beklemeyen insan bunu dillendirmez.
Babanızın cenazesine gelmedi diye hiç bir cenazeye gitmeyecek hali yok adamın. Tabi ki gidecek.
Koz verseniz ne olacak? İletişiminiz yok ki zaten.
Ne olduysa olmuş, boşanmışsınız sonuçta. Neden koz verdim, beklentiye girdiğimi düşündü gibi yorumluyorsunuz olayı. Bitip gitmedi mi, tekrar birleşme durumunuz falan mı var? Velev ki öyle düşündü, sizin için ne değişecek, boşverin gitsin.
Gelmemesi normal.siz benim süreci hatırlarsınız
bilmiyorum bu konuda gelmesi mi normal gelmemesi mi
mantıklı düşünemiyorum
tabiki gelmemesibilmiyorum gelmemesi mi normal gelmesi mi
Gelmemesi normal.
Siz evliliği tüm ipleri kopararak bitirdiniz, engellemeniz falan da bunun kanıtı. O yüzden gelmemesi normal olan.
Olur öyle arada, boşveer...milletin gazına gelmek deyimini yaşamış bulunuyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?