- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi greengirll
-
O da kendince sitem etmiş senin eski eşe..kötü niyetle söylememiştir ama gerçekten çok gereksiz olmuş.of zaten pişman oldum söylediğime
normalde kimseyle paylaşmıyorum
abla dediğim biriydi demek ki ona da söylememek lazım
O da kendince sitem etmiş senin eski eşe..kötü niyetle söylememiştir ama gerçekten çok gereksiz olmuş.
Ego sebebiyle ben de böyle düşünürdüm ama artık kafaya takmamaya, öff bana ne ya demeye başladım. Size de tavsiye ederim. Ne yıpratacağım kendimi? Ne halt düşünürse düşünsün.kendisi çok egoludur da, onun egosunu besleyecek bir şey bu tanıyorum onu, kendime kızdım o yüzden niye dillendirdim diye
Arkadaşlar merhaba , ben boşandığım eşimle aynı kurumdayım ama farklı illerdeyiz. O bir birimin müdürü, çalışanlarından biri de benim abla dediğim samimi bir arkadaşım. Babam vefat etmişti temmuzda, ben boşandığım kişiden hiçbir beklentiye girmedim açıkçası, umrumda da değildi ama insanlar niye gelmedi cenazeye ne kadar ayıp falan diye laf etmişler, normalde sallamam millet ne demiş diye ama geçen gün yakın olmadığı birinin cenazesine koştur koştur gitmiş ( kurum içi olunca haberim oluyor malesef) bende abla dediğim insana demiştim babama gelmedi diye, anca millete gider işi gösteriş diye, bu gitmiş green çok üzülmüş cenazeye gitmemene falan demiş, o da aradım engellemiş beni falan demiş (engelli tüm telefonlarımdan ), abla da bunu bana anlattı durup dururken. Keşke söylemeseydin , şimdi laf gönderiyorum sanacak, kendini bişi sanacak dedim, düzelt bu olayı lütfen dedim, canım sıkıldı. Tanıyorum onu çünkü , beklentiye girdim falan sanır.
Pöf adama koz verdim gibi oldu, sinir oldum.
O sıkıntılı zamanda aklınıza gelebilecek kaç kişi vardır ki? O zaman aklınıza gelmediyse çok da önemli değil .cenaze anında beklememiştim açıkcası, aklıma bile gelmedi, ama sonra insanlardan duyunca gelebilirdi diye düşündüm, benimle konuşması gerekmezdi sonuçta
Olay bence boşanma kriterleriyle alakalı. Çocuğunuz vardır hala iletişimdesinizdir, arkadaşsınızdır vs. o zaman evet gelmeliydi denebilir, ama görüşmüyorsunuz bir bağınız kalmadı, tüm aileniz de görüşmüyorsa gelmemesi daha uygun ve mantıklı olur.Arkadaşlar merhaba , ben boşandığım eşimle aynı kurumdayım ama farklı illerdeyiz. O bir birimin müdürü, çalışanlarından biri de benim abla dediğim samimi bir arkadaşım. Babam vefat etmişti temmuzda, ben boşandığım kişiden hiçbir beklentiye girmedim açıkçası, umrumda da değildi ama insanlar niye gelmedi cenazeye ne kadar ayıp falan diye laf etmişler, normalde sallamam millet ne demiş diye ama geçen gün yakın olmadığı birinin cenazesine koştur koştur gitmiş ( kurum içi olunca haberim oluyor malesef) bende abla dediğim insana demiştim babama gelmedi diye, anca millete gider işi gösteriş diye, bu gitmiş green çok üzülmüş cenazeye gitmemene falan demiş, o da aradım engellemiş beni falan demiş (engelli tüm telefonlarımdan ), abla da bunu bana anlattı durup dururken. Keşke söylemeseydin , şimdi laf gönderiyorum sanacak, kendini bişi sanacak dedim, düzelt bu olayı lütfen dedim, canım sıkıldı. Tanıyorum onu çünkü , beklentiye girdim falan sanır.
Anca millete gider işi gösteriş öyle mi?Arkadaşlar merhaba , ben boşandığım eşimle aynı kurumdayım ama farklı illerdeyiz. O bir birimin müdürü, çalışanlarından biri de benim abla dediğim samimi bir arkadaşım. Babam vefat etmişti temmuzda, ben boşandığım kişiden hiçbir beklentiye girmedim açıkçası, umrumda da değildi ama insanlar niye gelmedi cenazeye ne kadar ayıp falan diye laf etmişler, normalde sallamam millet ne demiş diye ama geçen gün yakın olmadığı birinin cenazesine koştur koştur gitmiş ( kurum içi olunca haberim oluyor malesef) bende abla dediğim insana demiştim babama gelmedi diye, anca millete gider işi gösteriş diye, bu gitmiş green çok üzülmüş cenazeye gitmemene falan demiş, o da aradım engellemiş beni falan demiş (engelli tüm telefonlarımdan ), abla da bunu bana anlattı durup dururken. Keşke söylemeseydin , şimdi laf gönderiyorum sanacak, kendini bişi sanacak dedim, düzelt bu olayı lütfen dedim, canım sıkıldı. Tanıyorum onu çünkü , beklentiye girdim falan sanır.
babamla araları cok iyiydi oğlum derdi ben sıkıntılarımı da babama yansitmamistimAnca millete gider işi gösteriş öyle mi?
Sizin babanız nesi oluyor yıllar önce boşandığınız adamın? Siz de o millet ten değil misiniz artık? Cenazeyle gösterişin ne ilgisi var? Değer verdiği biri ölmüş cenazesine gitmiş değer vermediği biri ölmüş gitmemiş
Çok fesatsınız
ama son cumleniz sizin fesatliginizi gösteriyorAnca millete gider işi gösteriş öyle mi?
Sizin babanız nesi oluyor yıllar önce boşandığınız adamın? Siz de o millet ten değil misiniz artık? Cenazeyle gösterişin ne ilgisi var? Değer verdiği biri ölmüş cenazesine gitmiş değer vermediği biri ölmüş gitmemiş
Çok fesatsınız
Personelin cenazesine gitmesi gösteriş olmaz iş arkadaşı sonuçta. 8-5 beraber çalışmışlarama son cumleniz sizin fesatliginizi gösteriyor
cenazesine gittigi insan personel
gelmediği insan ona oglum diyen babam
tamam ben fesatim oldu mu
Personelin cenazesine gitmesi gösteriş olmaz iş arkadaşı sonuçta. 8-5 beraber çalışmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?