Eski esim para istedi

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.531
-335
68
42
Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim

Bile bile lincleyin beni diyorsun, yapma..

Verceksin zaten ne diyelim

Ya gerçekten bunu yasadim ve bu adama takmış durumdayım.sesini duymak bile beni mutlu ediyor.onsuz yapamıyorum
Ay vallahi ben cok üzülüyorum kadınları böyle görünce ya. Adam açık açık seni kullanmak istiyor. Özlüyorsan seviyorsan bile bari adama belli etme icinde yasa. Adam nasil olsa pamuk ne yapsam gelir modunda

Paranı kaptırma, zamanını da boşa harcama, eski eşle irtibat kurmak zorunda olduğun ortak çocuğunuz yoksa her yerden engelle .

inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.
"Evlenirsen evlen ne yapıyorsan yap umrumda değilsin " imajını çizsen hiç para isteme ve tehdit etme cüretini bulamazdı senden.
yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim
Acilen psikolojik destek almalısın maddi manevi dolandırılmamak ve mantıklı, sağlıklı düşünebilmek için .

Parayı verir hiç vermemezlik yapmadi konu o da degil parayi ısrarla istemesi.agzindan bir guzel söz duymadım

Cocuk var.olay para da degil.onu seviyorum.ama defalarca para isteyince cok değersiz hissettim
Seni aldatan ve senden para isteyen eski eşini mi özlüyorsun gerçekten? Boşandığınıza göre mutlu değilmişsin. Neden aynı yolu tekrar yürümek istiyorsun?

Kafayı taktın da sanki doğru düzgün bir ilişki yaşayacaksın sohbet yok seks yok düzgün iletişim yok. Sürekli dert dert dert.
Amaaan kocan da manyak şiddet eğilimli bir tipti gerçi.
Evlenin tabii.
Biraz da çocuğun psikolojisini ikiniz bir evde bozun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…