- 30 Nisan 2016
- 1.541
- 3.612
- 133
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Olm yapman ciddiye alıyo yemin ederim ama ispatlayamamVer parayı al adamı.Yoksa niye yapmadım gitti evlendi ooo çok dert olacak çok ver parayı al eski kocayı.Sonra pişmanlık kötü olur . Sonuçta işte piyasaya düşmüş fiyatı biçmiş az hasarlı biraz fazla defolu falan olsun bildiğiniz şey ondan iyisi can sağlığı demek gerek bu fiyata kaçmaz bence .Sonra geldi fırsat ayağıma kaçırdım ah ne yaptım olacak .
Tam altin olmaz diger yorumlari simdi gordum boyle en agir gramindan bir ajda bilezik yeni yengeye daha cok yakisirAdam size parayı vermezsen düğünümü görürsün mü dedi gerçekten? bence o borç yerine böyle tam altın falan alın onu takın düğününde
Kandırıyor daha ne olsun
Zaafınızı kullanıyor
Sen de "ev aldim, 3 milyon borcum var, parayi vermezsen dugun haberimi alirsin" de.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.
Yok artık eski konusuna bı dolu yazdım şimdide böyle yazıyorum nikah dairesinin önünde verse bu eski eş alır kaçar parayı sevgilisiyle sonrada konu sahibi fotoları takip eder genede vazgecmez ben eminim ikna oldum asla vazgeçmezOlm yapman ciddiye alıyo yemin ederim ama ispatlayamam
Acik arttirmaya koysun kendiniŞimdi 400000 vermezseniz başkasıyla evlenecek, 400000 verirseniz sizinle evlenecek öyle mi ben anlamadım?
Sevişmediğin adamla napıcaksın kardeş kardeş yatmaya devam mı edeceksin ver kız o parayı seni bi dolandırsınYa gerçekten bunu yasadim ve bu adama takmış durumdayım.sesini duymak bile beni mutlu ediyor.onsuz yapamıyorum
400 bin verirsen üç vakte kadar evlendireyim sizi.Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim
bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim
sesini duymak bile beni mutlu ediyor.onsuz yapamıyorum
defalarca para isteyince cok değersiz hissettim
Kesin evlen, bizi de nikah şahidi yaz. (Ne dense tersini yapıyorsunuz, belki böyle tutar.) O değil de geçen aylarda da ofisten biriyle "mesajlaştıktan" sonra 1 günde aşık olmuştunuz. Duygularınızı biraz uçlarda yaşadığınız bir dönemde olabilir misiniz?agzindan bir guzel söz duymadım
Cimri olduğu için tabi ödü kopuyor parası gidecek diye ama bana biri söyleyebilir mi hangi herif 4yüz bin ederAdam biliyo tabi senin ne kirli çıkı olduğunu.
Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim
Ama döver söver birde aldatır geri iade etmek yok ona göre400.000e koca mi aliniyor?
Aaannneee koş altin bozduruyoruzzzz
Kız etmez o kadar400.000e koca mi aliniyor?
Aaannneee koş altin bozduruyoruzzzz
Hiç bunu diyeceğimi düşünmezdim ama inşallahSizden parayı alıp kadına düğün yapacaktır
Ayy yok paramla rezillik olur o. Fiyat/performans urunu degilAma döver söver birde aldatır geri iade etmek yok ona görearada sevgili yapar gider gelir sonuçta koca o kadar da olur
Kredi çek taksit yaparız olmazmi 9 taksit yanında takip cihazı bedavaAyy yok paramla rezillik olur o. Fiyat/performans urunu degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?