- 28 Mayıs 2025
- 823
- 545
- 18
- 25
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Eski konuları okursanız anlarsınızİnsanlar ne kadar gurursuz ya birş sevgilisi olan adama yazar biri eski karısından para ister git o parayla araba al ev peşinatı yap tatile git evlenirse evlensin
Iyyy ya insan acıyor böylelerineEski konuları okursanız anlarsınızkonu sahibi elini çekmedi hiç eski eşinden niye istemesin hep verdiyse
Mazhar Osman diye bi isim geldi aklıma niyeysehhEski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim
O belli değil önce sözleşme yapmalı bence önce evlenip sonra parayı vermeli gerçi eski eş bana güvenmiyorsun der oda olmaz güven önemliŞimdi 400000 vermezseniz başkasıyla evlenecek, 400000 verirseniz sizinle evlenecek öyle mi ben anlamadım?
Şimdi alım satımlarda bloke çek oluyor, işlem sırasında yani imza atılır atılmaz bloke çek de karşı tarafa veriliyor. Veya çanta ile para nakit olarak bankadan çekiliyor, aynı şekilde veriliyor. Böyle bir şey olabilir.O belli değil önce sözleşme yapmalı bence önce evlenip sonra parayı vermeli gerçi eski eş bana güvenmiyorsun der oda olmaz güven önemli
Hayatına başka birini almaya dener misin?? Müge anlıda görmeyelim seni sonra…Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim
Aşık kadın aşık yapamiyor saygı duyuyorum ben bu devirde herşeye rağmen o kadar sevgilisi ile gezdi tozdu yapmadığı kalmadı evlilik icindede disindada genede aşık işte kadın aşkına sahip çıkıyor ben artık anlıyorum hak veriyorum aşka saygı duyuyorum efendim . Aşkın gözü kör kulağı sağır yani .En kötü adan evlenmez yada evlenir gene boşanır yada sevgilisi ile yer parayı .Olsun aşkta gurur olmazŞimdi alım satımlarda bloke çek oluyor, işlem sırasında yani imza atılır atılmaz bloke çek de karşı tarafa veriliyor. Veya çanta ile para nakit olarak bankadan çekiliyor, aynı şekilde veriliyor. Böyle bir şey olabilir.
Veya nikah yapılır vercem vercem der vermez o da olabilir. Veya verecekse şimdi şu da var adam o kadar paraya değer mi? O paraya daha iyi bir parça bulabilir mi araştırdı mı?
Bence de evlensin, versin maaşı her ay rahatlasın. Bazılarından ne yapsan olmuyor demek ki.Yani bunu herhangi bir üyeye yazacağımı düşünmezdim ama evet bence evlen. Parayi verme, evlenince maasimla da destek olurum dersin en fazla. Sen bu işi beceremedin yani olmadı hiç. Bi de böylesini dene.
Eski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Elimde çogzel köprü var ilgilenirsenEski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
O hata bir kere yapılır. Adam bunlara ömrü billah karışmaz artık, birbirlerini yer dururlar kimseye bulaşmadan.Parayı verip evlenin babanızı bir daha dövsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?