• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esim para istedi

Saygi diye de bisi yok, emek onemli degil, geliyor yirmi yaşında daha hayatını kazanmamış hayatını bilmeyen tanımayan biri bana yukarıdan konuşuyor.gercekten cok sinir bozucu.Hayati ezberledim ben.
Hayatı ezberlemiş haliniz eski kocayı geri alabilmek için 400 bin hibe etme düşüncesi,anladık peki

Saygi diye de bisi yok, emek onemli degil, geliyor yirmi yaşında daha hayatını kazanmamış hayatını bilmeyen tanımayan biri bana yukarıdan konuşuyor.gercekten cok sinir bozucu.Hayati ezberledim ben.
Yirmi degil onbes yasinda biri bile kendisiyle tekrar evlenmek icin para isteyen eski kocasinin teklifini ciddi ciddi dusunen birine yukaridan konuşur.

Bence bunu "ben nasil sacmaliyorum ki 20lik kiz bile garipsiyor" diye öz eleştiri firsati olarak alın.

Yirmi degil onbes yasinda biri bile kendisiyle tekrar evlenmek icin para isteyen eski kocasinin teklifini ciddi ciddi dusunen birine yukaridan konuşur.

Bence bunu "ben nasil sacmaliyorum ki 20lik kiz bile garipsiyor" diye öz eleştiri firsati olarak alın.
O biri değil, 12 senedir tanıdığım cocugumun babasi bana yardımcı olmus

Ben bu konunun ve konu sahibinin yaşadıklarının gerçek olduğuna inanmak istemiyorum ya ...

O biri değil, 12 senedir tanıdığım cocugumun babasi bana yardımcı olmus
Artık boşandınız Pamuk, çocuğun için değil ama senin için o adam ''biri". Para yedirsen de gelmeyecek olan biri. Adam senle geçiyor dalgasını sen hala hayatında bi yere koyma derdindesin. Kimseye yaşından dem vurma lüksün yok, yirmi yaşındaki kız senden akıllı.

Artık boşandınız Pamuk, çocuğun için değil ama senin için o adam ''biri". Para yedirsen de gelmeyecek olan biri. Adam senle geçiyor dalgasını sen hala hayatında bi yere koyma derdindesin. Kimseye yaşından dem vurma lüksün yok, yirmi yaşındaki kız senden akıllı.
Neden dalga geçiyor.cunku o da olgunlaşmamış büyümemiş biri ve hala saçma sapan şeyler yapıyor ve bu benimle ilgili degil

Neden dalga geçiyor.cunku o da olgunlaşmamış büyümemiş biri ve hala saçma sapan şeyler yapıyor ve bu benimle ilgili degil
Yoo sizinle ilgili cunku insanlar size, sizin izin verdiginiz şekilde davranabilir. Eski esiniz onunla evlenmek icin uste para verebileceginizi dusunmese size bu sekilde yaklasamaz. Siz de sacma sapan seyler yaptığınız için tencere kapaksiniz aslında.

Normal bir insan bu teklife bir taraflariyla guler, siz ciddi ciddi ustunde dusundunuz.

Yoo sizinle ilgili cunku insanlar size, sizin izin verdiginiz şekilde davranabilir. Eski esiniz onunla evlenmek icin uste para verebileceginizi dusunmese size bu sekilde yaklasamaz. Siz de sacma sapan seyler yaptığınız için tencere kapaksiniz aslında.

Normal bir insan bu teklife bir taraflariyla guler, siz ciddi ciddi ustunde dusundunuz.
Ciddi adam düzgün adam yoluna bakar oyun oynamaz.duzgun biri değil
Bana gelince onu seviyordum ama güvenmedim parayi da vermedim.artik kendi hayatıma bakıyorum.ne kimseyle dalga geçecek ne de oyuna gelecek bir dönemindeyim.kendi kulvarimdayim.herkesin ayıbı kendine.bu sitede bile böyle.benim istediğim artık huzur guven sevgi iyilik

Haaa cok yaşlıyım.herkes her yasi gorecek.nelere cevap veriyorum yaa.Allah herkesin kalbine göre versin.
Keşkül titretmesini sex anlamında söyledim kız
yani yaşlısın anlamında değil bunların tam zamanı anlamında :KK53:
Hem şeyimin kılları beyazladı diyen sendin, biz yaş iması yapsak suçlu biz oluyoruz

Ben evlilik kurumunu seviyorum ve herkese tavsiye ettim diye demediğinizi bırakmadınız.ben evliliği destekliyorum hala

Bak sayın Pamuk, gördüğüm kadarıyla sağlıklı düşünme beceriniz size çoktan bay bay demiş. Kendi değerinizi neden bu kadar bilmiyorsunuz? Adam size çok bayılsaydı bir kere BOŞANMIŞ olmazdınız şu an. Adam gitmiş gününü gün ediyor sizin de ona olan zaafınız kabak gibi meydanda olduğu için sizi kullanıyor. Parayı vermezsem düğün haberimi alırsın dediği an okkalı bir küfürle cümlesini ona monte etmeliydiniz. Size bunları yapan birine karşı nasıl hala duygularınız olabilir? Çocuğunuzun ileride annesine saygı duymasını istiyorsanız kendinizi düzeltin. Bence siz de bir şeylerin yanlış olduğunun farkındasınız ki gelip buraya yazmışsınız.

Keşkül titretmesini sex anlamında söyledim kız
yani yaşlısın anlamında değil bunların tam zamanı anlamında :KK53:
Hem şeyimin kılları beyazladı diyen sendin, biz yaş iması yapsak suçlu biz oluyoruz
Benim kendimi yaşlı hissetmem ve bunu ifade etmem farkli bisi
Başka birisinin bana yasli demesi bambaşka bir olay
Aradaki farki anladıktan sonra yazarsın anladim diye

Back
X