• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esim para istedi

Bak sayın Pamuk, gördüğüm kadarıyla sağlıklı düşünme beceriniz size çoktan bay bay demiş. Kendi değerinizi neden bu kadar bilmiyorsunuz? Adam size çok bayılsaydı bir kere BOŞANMIŞ olmazdınız şu an. Adam gitmiş gününü gün ediyor sizin de ona olan zaafınız kabak gibi meydanda olduğu için sizi kullanıyor. Parayı vermezsem düğün haberimi alırsın dediği an okkalı bir küfürle cümlesini ona monte etmeliydiniz. Size bunları yapan birine karşı nasıl hala duygularınız olabilir? Çocuğunuzun ileride annesine saygı duymasını istiyorsanız kendinizi düzeltin. Bence siz de bir şeylerin yanlış olduğunun farkındasınız ki gelip buraya yazmışsınız.
Sağlıklı dusunme ile ilgili degil nu adamla olanlar.13 senelik yillanmis bisi

Boşanmışsınız, adamın sevgilisi var arayıp ağlıyorsunuz adam size kadına mesaj atma rahat bırak diyor sonra hala benimle evlenmek istiyorsan 400 bin ver yoksa düğün haberimi alırsın diyor siz de normalde verirdim ama bu sefer meblağ çok yüksek ne yapmalıyım bu adamı istiyorum diyorsunuz ve tüm bu olanlar sağlıklı düşünmeyle ilgili değil öyle mi?
Sağlıklı dusunme ile ilgili degil nu adamla olanlar.13 senelik yillanmis bisi

Neden dalga geçiyor.cunku o da olgunlaşmamış büyümemiş biri ve hala saçma sapan şeyler yapıyor ve bu benimle ilgili degil
Seninle ilgili. Neden seni bir tane bile seven yok Pamuk? İşyerinde, mahallede, aile içinde, herkes yaka silkiyo senden. Bak ben nursuzun tekiyim çok sevenim olmaz, ama birkaç sevenim var. Benden on nefret eden birinin bir kere beni sevdiği olur. Ama seni ailen bile görmek istemiyor. Yedi köy öte kaçıyo millet senden. Olduğun yeri çabuk eskitiyosun habire tayin alıyosun. Ha biz adama harika biri de demiyoruz, senin de evliliğinde ne yaşadığını nasıl boşandığını biliyoruz. Sen yüz veriyorsun, sen her dönüşüne cevap veriyorsun, dalga geçme konforunu sen ellerinle veriyorsun. Senle tabi ki ilgisi var, kimse sana durduk yerde bişey yapmıyor, o işleri geçicen.

Hey Allahim ya...hicbisiyin tam zamanı veya degil degil.bosverdim.olmasi gereken şeyler zaten olur.ayrica ilgilenmiyorum.bedensel ilişkiler itici geliyor.
Çünkü aseksüelsin, yıllarca yenmediğin bir vajin var. Bu herif deli mi çatır çutur seviştiği sevgilisi varken gelecek dizinin dibinde oturcak uslu uslu? Olacak şeylere niyet et artık.

Ben evlilik kurumunu seviyorum ve herkese tavsiye ettim diye demediğinizi bırakmadınız.ben evliliği destekliyorum hala
Sadece çok yalnızsın. Ne evlilik kurumu? Yokluğunda boşanma sebebi olacak bir şeyi onun dışında tutuyorsun. Kim böyle bir kadınla/erkekle evlenir?

Seninle ilgili. Neden seni bir tane bile seven yok Pamuk? İşyerinde, mahallede, aile içinde, herkes yaka silkiyo senden. Bak ben nursuzun tekiyim çok sevenim olmaz, ama birkaç sevenim var. Benden on nefret eden birinin bir kere beni sevdiği olur. Ama seni ailen bile görmek istemiyor. Yedi köy öte kaçıyo millet senden. Olduğun yeri çabuk eskitiyosun habire tayin alıyosun. Ha biz adama harika biri de demiyoruz, senin de evliliğinde ne yaşadığını nasıl boşandığını biliyoruz. Sen yüz veriyorsun, sen her dönüşüne cevap veriyorsun, dalga geçme konforunu sen ellerinle veriyorsun. Senle tabi ki ilgisi var, kimse sana durduk yerde bişey yapmıyor, o işleri geçicen.
Zaaflarimdan yalnızlığımı kullanan bir adam.bense bu durumdan beni biri çıkarsın diye hep sans veriyorum sonuc bana ayıp ediliyor

Yarabbi Allah'ım okuduğum şeyler doğru mu şoklar içerisindeyim ya ? Şimdi siz sizi aldatan türlü eziyetler yapan üstelik de babanızı döven ( elin doğurduğu babama el kaldirsa değil sevmek ona bu hayatı zindan ederim ismimi duyduğunda tiksinecek benimle karşılaşma halinde yaka silkecek duruma getiririm ) ve şimdi de size bana 400000 TL vermezeen başkasıyla evlenirim diye size şantaj yapıp başkalarına her türlü harcamayı yapan ama borcu sizden şantajla isteyen adamda hala sevdiginizi ve boşandiginiz için pişman olduğunuzu mu soyluyorsunuz ? Adam kendine başlık parası koymuş inanılmaz ya dbdmdmdndn hayır az buz parada değil yani . Abla sen o parayı ver bence ya valla bak sonra parayı vermeden herifi kaptırdım diye hastahanelik olursun sen 😅 insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse ona yapamaz neticede Yarabbi sakadir ins ya bu konu

Ya evi ucuz diye tutmadı ilçede sanırım is yeri orada sıkılırım diye tuttu. Hafta sonu hepi topu evde olacağı zamandı. Ama ucuz diye sobali evde zorlana zorlana oturdu.
Kızıyorum konu sahibine ama üzülmüyorum da hayatina eşinden başkası girmemiş ve başkası olmayacağını biliyor. Geçen Mayıs'ta evlenmek istedi kabul etmedim demişti yine para işleriyle kandırdı adam sanırım. Geçen Mayısta evlenmek istemiyordu şimdi ne değişti. Atak dönemleri mi yaşıyor anlayamıyorum.
Adam vermezsen parayı evlenirim bak diyor ,kadinin umrunda değil o cümlenin derinliği ,kandiriliyor .
Bu abla da ciddi psikolojik problemler var borderline olabilir ya da başka birşey psikolog değilim bilemiyorum ama bir psikolog yok mu sunsitede abla ya yardım etsin yazık hem sinirlendim hem acıdım ya vajinusmusu bile tedavi ettirmek istemiyor tuhaf

Back
X