• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esim para istedi

Valla masallah elinden de hic bir is gelmiyor pamuk 😂😂
Ne cocuguna ana olabilmissin
Ne dogru duzgun devlet adina calisan memur olabilmissin.
Ne evlat olabilmissin.
Bir insanin hic mi seveni olmaz ? :))
Burada bile yok.
O kadar antipatik bir insansin ve yorucusun ki.
Mesela kurumda senden hazzetmeyen mudurlerine ve is arkadaslarina cok buyuk hak verip saygi duyuyorum.
Gercekten nasil desem bu dunyada ise yaramayan ve anca sorundan ibaret olan uc insan say deseler birisi sen olursun.
Evladina da yazik mesela.
Akil ve muhakeme konusunda yetersiz bir annesi var.
Hatta eski esinin bile ara ara alay konusu haline getirdigi bir insan tipine donusmussun.
Adam iyi geyigini geciyor.
Sonra da sevgilisiyle tatile gidiyor 😁
Bu nasıl bir üslup karşında insan var daha ne kdr kırıcı olabilirsın acaba

Jameya epeydir buralarda yok ama sen ve Jameya eski eşlerinize dönmeniz lazım artık başlık parasıyla mı olur neyle olur bilmem siz hayata devam edemediniz

Yooo senle dalga geçiyor. Kendini avutma.
Geçsin onun ayıbı.43 yasinda hala sacma sapan ayak oyunları yapan bir adam(?) Zerre umrumda değil.ben akşam kaynayan tencereme, sağlığıma, cocuguma, dersleri lne bakıyorum.ben mutluyum ya.iyi ki bırakmışım diyorum.iyi ki.ben artik kendi hayatıma bakiyorum

Geçsin onun ayıbı.43 yasinda hala sacma sapan ayak oyunları yapan bir adam(?) Zerre umrumda değil.ben akşam kaynayan tencereme, sağlığıma, cocuguma, dersleri lne bakıyorum.ben mutluyum ya.iyi ki bırakmışım diyorum.iyi ki.ben artik kendi hayatıma bakiyorum
Hiç öyle demiyodun adam para diyene kadar.

Bu nasıl bir üslup karşında insan var daha ne kdr kırıcı olabilirsın acaba
Kırıcılık seviyesi subjektif bir durum, size göre kırıcıdır başkasına göre değildir ona bir şey diyemem. Ancak buradaki eleştirilerin çoğu maalesef ki doğru. Yani konu sahibine bir nevi 100 kişiden fazla insan aklın yolunu gösteriyor, benzer şeyleri söylüyor, yapması ya da yapmaması gerekenleri öğütlüyor. Terapi al diyor, kendini topla diyor vb. Bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa (kah kırıcı kah şaka yollu) insan biraz da kendine bakıp bir "Acaba?" demez mi? Biraz kendine çeki düzen vermez mi? Sadece kendi mutluluğu için bile yapabileceği çok fazla şeyi var.

.
Kırıcılık seviyesi subjektif bir durum, size göre kırıcıdır başkasına göre değildir ona bir şey diyemem. Ancak buradaki eleştirilerin çoğu maalesef ki doğru. Yani konu sahibine bir nevi 100 kişiden fazla insan aklın yolunu gösteriyor, benzer şeyleri söylüyor, yapması ya da yapmaması gerekenleri öğütlüyor. Terapi al diyor, kendini topla diyor vb. Bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa (kah kırıcı kah şaka yollu) insan biraz da kendine bakıp bir "Acaba?" demez mi? Biraz kendine çeki düzen vermez mi? Sadece kendi mutluluğu için bile yapabileceği çok fazla şeyi var.
Belki de terapi almıştır konu sahibi ve iyidir

Hiç öyle demiyodun adam para diyene kadar.
Evet seviyordum ama değişmemiş.hastaligimda yalniz bıraktı.ben elimden geleni yaptım.ayaktayim sağlıklıyım ya cok mutluyum.6 gun safra atağında parmağımı oynatamadım.wc ye bile zor gittim.bedenimin gücümün kıymetini anladim.ben bana lazımım ya.

Evet seviyordum ama değişmemiş.hastaligimda yalniz bıraktı.ben elimden geleni yaptım.ayaktayim sağlıklıyım ya cok mutluyum.6 gun safra atağında parmağımı oynatamadım.wc ye bile zor gittim.bedenimin gücümün kıymetini anladim.ben bana lazımım ya.
Birkaç ay sonra yine yoklarsa o zaman konuşalım yine.

Evliliğiniz yolunda gitseydi zaten boşanmazdınız ayrıca evliliğiniz de cinsellikte yoktu. Sağlıklı bir erkek ne zamana kadar sabredebilirdi ki bu duruma ayrılmanız ikiniz için de hayırlı olmuş aslında. Geçmişi bir kenara bırakıp önünüze bakma zamanı gelmedi mi?

Back
X