Bence de dönme artık...
Boşandığın sebepler belli
Düşünme bile..
İnşallah daha mutlu olursun bundan sonra
Simdiye kadar akli nerdeymis acaba? Aslinda senin kararin ama ya ayni seyleri tekrar yasarsan. Bir de sevgin bitmis olabilir. Simdi sana ilgi gostermesi hosuna gidebilir ama ayni evde ona katlanamayabilirsin
adam aldatmış dövmüş öküzün tekiymiş daha nolsun
hazır başından defolup gitmişken tekrar dert alma
''Denenmişi deneme'' demişler.Huy değişmez sizi çok üzmüş kurtulmuşsunuz.
Tekrar üzmeyeceğinin garantisi yok.Bence uzak durun.
can çıkar huy çıkmaz...alsa dönme derim...denenmişin denenmişi olmaz canım...ben de bosandım...ve ayrıldıktan 1.5 yıl sonra tekrar evlendim...ve şimdi şükürler olsun cooook mutluyum...kendine yeni bir hayat kur...ve seni anlayan değer veren sahip cıkan birisiyle evlen.....
Tabi milletin eline kaldı ütü yapanı,açmısın diye soranı yok.
Napsın oda sana dönmeye karar vermiş.
Zaten barışmayı düşünmüyorsun.
Bir adam nasılsa aynı devam eder bence.
Eniştemden biliyorum.
Sokaklarda kaldı ağlaya sızlaya ablamı ikna etti barıştılar.
Eskisinden daha kötü aldatma dayak ne ararsan var.
Erkaklerin pişmanın düzelicem sözlerine asla inanmıyorum.
kizlar hepiniz denenmisin denemesi olmaz demissiniz.cok haklisiniz.ben zaten yillarca denenmisi denedim.her yalvaris yakarisina geri dondum.simdi onsuz bunca zaman yapabilmis olmam onu rahatsiz etti.Denenmişin denemesi olmaz bence yaşanan onca şeyden sonra..En ufak bir tartışmada bile geçmişe dönülür mutlaka diye düşünüyorum.
kizlar hepiniz denenmisin denemesi olmaz demissiniz.cok haklisiniz.ben zaten yillarca denenmisi denedim.her yalvaris yakarisina geri dondum.simdi onsuz bunca zaman yapabilmis olmam onu rahatsiz etti.
"senin gunun birinde bir baskasi ile olacagin dusuncesi beni kahrediyor" diyor.ben daha evli iken paylasmisim onu baskasi ile((
Özetle; 'aynı derede 2 kere yıkanılmaz' hadisesi bu....Ama şu var; en azından sızınkı başkasıyla olabılecegınız fıkrınden rahatsız; kendıne gore degısık 1 anlayışla (anladığım kadarıyla maço erkek) sızı sevıyor hala hıslerını kaybetmemıs.. benımkı zamanında da hıc sahıplenmedı&kıskanmadı şu anda da ben '1 gun karsıma duzgun bırı çıkarsa tekrar evlenebılırım' dedıgımde bıle zerre umursamıyor....bu kdr yavurluk&genıslık&domuzluk olmaz yanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?