Allaallah birden bire ne degisebilir ki?
herşeyi yasayıp sonra birden geri dönüş yapan bir dahada asla hata yapmayan cok insan var aslında ama sen şiddet aldatma süphesinden bahsediyosun aldatmaya yemin etmiş diye yazmıssın belkide gerçekten öyledir ama şiddet olayı seven şiddet yapamazki.sonradan senin değerini anladıgı kesinki tekrar evlenmek istiyo seninle.seviyosun sen bence bu adamı sevmesen buraya fikir almak için yazmazdın bile.hayat senin hayatın buna kimse olumlu yada olumsuz yorum yapamaz biz sana söyle yap desek bile bunun kararını sen vericeksin kalbin ve mantıgınla çok iyi düşün .bence acele etme zaman ver ona bigün bulus mesela aniden telefonunu karıstır bi bakalım.ne bilim kızdır bigün yoktan bi sebepten bakalım hakaret şiddete yönelme olucakmı eger olursa bırak kalsın öylece bence.
canim "aileme de soyleyecegim gerekirse rest cekecegim yeter ki birleselim" diyor.
annesi bilse seker,tansiyon firlar kesin :) herhalde inme iner kadina donsem :)
açıkçası korkuyorum senin için çünkü bu benim bildiğim ikinci oluyo eşim dönmek istiyo diye bizimle paylaştığın,sen de içten içe dönmek mi istiyosun bilemedim ama denemişsin yanılmışsın bi daha mı denemek istiyosun hayat bunun için çok kısa,ailesinden çok çekmişsin hadi kocan değişti ailesi nolucak
Kendi ağzınla söylüyorsun kadının biriyle yüzlerce mesaj, sabahtan akşama kadar aramalar falan filan.
Peki mutlu günlerin şimdi aklına geliyor. Öyleyse git barış.
O zamanda sana bu yaptıklarını tek tek hatırlayacaksın.
Ben barışma diyorum. Pişmanlık falan hikaye.
Bir seyin tadina bir kez bakilir. Bir evlilikte yapilmamasi gereken herseyi yapmis ve eminim aranizda saygi ve sevgi de epeyce zedelenmistir. Her insan ikinci bir sansi hak eder ama esin de sana az sey yasatmamis ki.
Yine de sen daha iyi bilirsin. Tekrar denesen bile eskiden yaptiklarini aklindan cikarabilir misin?
O zor günleri yaşadın,
üzüntüyü,mutsuzluğu,yalnızlığı yaşadın,
aldatılmayı yaşadın,
boşanmayı ve sonuçlarını yaşadın
Ve geri dönmeyi mi düşünüyorsun?
Şimdi güçlenmek üzeresin , belki bir hafta sonra iş bulacaksın ayağa kalkmak üzeresin.
Onun seni tekrar yıkmasına izin verme
arkadaslar eski konumdan ve yorumlarindan bilen arkadaslar vardir.bilmeyenler icin kisaca ozetleyeyim;
oncelikli esimin ailesine asiri duskunlugu,birkac kez siddet,asagilama,hor gorme,saygisizlik vb nedenler ile bosanmis biriyim.belki de aldatilma bile oldu (cunku ekim ayinda sehir disina calismaya gitmisti 6 gun sonra telefonda bir kadin ile gece-gunduz gunde 5-6 kez aramalari kadinin yuzlerce mesajini gordum telefon kayitlarindan,sadece iceriklerini hicbir zaman bilememedim,telefonun depolama kismindan gormustum tum bunlari.zaten cok iyi giden bir evliligim yoktu.defalarca bosanmalardan donmustum.son kadinla telefon gorusmeleri meselesi ustune tuz-biber oldu.kadinla cinsel bir iliskisi olmadigina dair yeminler etti ve tasini taragini toplayip yanima dondu.ama benim icin artik bitmisti ve kesin kararliydim.kasim 26'da dilekcemi verdim ve aralik 4'te tek celsede bosandik.eski esim tekrar calistigi o sehre abisinin eteklerine gitti.aradan tam bir ay gectikten sonra bende isimden cikarildim
eski esim 2 ay once de birlesmek istedigini soylemek icin karsima cikti ama issizlik bunaliminda yanlis karar vermemek adina kabul etmedim.
su gunlerde daha cok baski yapiyor.bin pisman olmus durumda.yeniden evlenmek istiyor benimle.aslina bakarsaniz donmeye niyetim yok.yani bir kararsizlik icinde degilim.sadece sizlerle paylasip icimi dokmek istedim.lutfen benim icinde birseyler yazin.hepinize sevgi ve selamlar...
Sanırım kararını verdin.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Sonunu bildiğin bir yola girmediğine sevindim doğrusu.
Aynı hata tekrarlanınca, bile bile lades yapılınca çevrendeki insanlarında desteği azalacaktır mutlaka.
Enerjini mayası tutmamış bir evliliğe harcıyacağına , yeni bir düzen kurmaya , sadece kendin için birşeyler yapmaya
Yönlendirmek daha umut verici.
Umarım bundan sonra mutluluğu yakalarsın canım.
canim sevgiyi yitirdigime inaniyorum ben.yoksa kendimi tanirim bunca zaman yapamazdim onsuz.yuzumu doker yine donerdim.donmeme konusunda kararliyim en basinda yazdigim gibi.sadece sizlere icimi dokmek istedim.
dönmemekle en doğrusunu yapıyorsun canım hatta bir şekilde sana ulaşmasını da engelle tamamen hayatından çıkar
hakkında herşeyin hayırlısı olsun.cok acı cekmişsin anladıgım kadarıyla inşallah bundan sonra aklına bile gelmeyecek derecede mutluluklar yaşarsın.bundan sonrası için herşey gönlünce olsun :)
pişmanlık iyidir,hatasını anlayan pişmanlık duyar..ben bir şans daha ver derim,pişman olduysa eğer vardır bunda hayır .. tekrar hata yaparsa,ebediyete kadar bu sayfayı kapatır,yeni mutluluklara başvurursun..ciddiyetini anlar,vazgeçer,kafanı bulandırmaz ..:123:
Bence donmeyi dusunme cunku 1-2 ay sana iyi davranir sonra maske tekrar duser.Herseyden once siddet gosteren biri duzelmez!Hele birde cocuk yoska asla donme!Bi akrabam var oyle ikinci kez ayni adama evlenen ve iki cocugu var eskisinden cooook
kotu....cocuklar bile bosanmalarini istiyor suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?