eski esim pisman yeniden evlenmek istiyor..!

Allaallah birden bire ne degisebilir ki?

su degisti;
cok kiymetli sevgili ailesi bosanma sonrasi bekledigi ilgiyi gostermedi.(ama evliligim suresince ve bosanma suresince nefes aldirmadilar,kendi halimize birakmadilar) duzeni bozuldu.baska sehirde abisinin yaninda bes parasiz siginti.uzerinde 35 bin liraya yakin borc var.(zamaninda abisinin ve yengesinin arabalari icin kredi cekmisti cunku abisi ve yengesi bankalarin kara listesinde)
manevi destegi yok.karsisina cikan kadinlar elden dusme.anlayacagin yalniz kaldi.benim cevremde cok arkadasim,dostum var hepsinden muhimi mukemmel bir ailem var sahiplenen...hepsinin haberini aliyor eminim.benim huzurum,mutlulugum onu hazimsizlastirdi.
 

canim sevgiyi yitirdigime inaniyorum ben.yoksa kendimi tanirim bunca zaman yapamazdim onsuz.yuzumu doker yine donerdim.donmeme konusunda kararliyim en basinda yazdigim gibi.sadece sizlere icimi dokmek istedim.
 
canim "aileme de soyleyecegim gerekirse rest cekecegim yeter ki birleselim" diyor.
annesi bilse seker,tansiyon firlar kesin :) herhalde inme iner kadina donsem :)

Anahtar cümle burada zaten ''gerekirse'' ...

Bunu söylüyorsa bilinki yine ailesinin etkisi altında kalacaktır..
 

canim bu benim 2. konum.bir oncekini bosandigim zaman acmistim.ama hic esim geri donmek istiyor diye bir konu acmadim daha once.bu ilk yani...
ailesi dusman basina bile demiyecegim canim.gercekten cok cektim.
 


zaten ben onun bana yasattiklarini unutur da hicbirsey olmamis gibi yeniden baslarsam;kendime saygim kalmaz.artik koca bir suphe ile yasamayi zaten gozum kesmez.
 

onunkisi sevgi degil zaten.bencillik...
bosanma sonrasi kendisi gibi bir duruma dusmedigim icin yapiyor bunlari.kadin olarak ben bosanmanin ustesinden gelip dosta dusmana karsi dik durdum ya bu onu kahretti.cunku o arkasinda bir enkaz birakacagini dusunuyordu.
bir zamanlar annesi "bosan,kiz oglan kiz buluruz " babasi da "onun adi dul olur,senin elinin kiri yikar gecersin" demisti.
sanirim hepsi cok fena yanildi :) İlahi adalet ogluslarini kapima getirdi...
 
Bir insan, iki olmaz.
Şuanda sdc boşlukta olduğundan dolayı, pişman görünüyor olabilir.
Yoksa eminimki değişen hiçbir şey olmamıştır.
Hem yaptıkları yenir yutulur şeyler değil.
Sakın dönme, iş elbette bulursun, kendi düzenini dilediğin gb kurabilirsin.
Ama önceden yaşadıklarını, tekrar yaşamayı kaldıramaya bilirsin.
 

bitmiş gitmiş bence dönülsede eskisi gibi olmaz ama tabiki karar senin
 

canim en onemlisi biricik aileme o insan icin asla sirtimi donmeyecegim.bunu bir kez yaptim yillar once.ilk yilimda esyalarimi alip cikmistim evimden.ailem bana bir ev tutmustu 1 yillik kirasini pesin vermislerdi.boyasindan temizligine dayadilar dosediler ama ben bir hafta gecmeden o adamin yalvarislarina dayanamayip donmustum.bu kez ayni hatayi yapmayacagim.o bana "ben ailemle evliyim" demisti zamaninda.
artik benim onceligimde ailem ve dostlarim bundan sonra...
 
dönmemekle en doğrusunu yapıyorsun canım hatta bir şekilde sana ulaşmasını da engelle tamamen hayatından çıkar
 
canim sevgiyi yitirdigime inaniyorum ben.yoksa kendimi tanirim bunca zaman yapamazdim onsuz.yuzumu doker yine donerdim.donmeme konusunda kararliyim en basinda yazdigim gibi.sadece sizlere icimi dokmek istedim.

hakkında herşeyin hayırlısı olsun.cok acı cekmişsin anladıgım kadarıyla inşallah bundan sonra aklına bile gelmeyecek derecede mutluluklar yaşarsın.bundan sonrası için herşey gönlünce olsun :)
 
dönmemekle en doğrusunu yapıyorsun canım hatta bir şekilde sana ulaşmasını da engelle tamamen hayatından çıkar

canim telefon numarami degistirdim zaten.ama ne yapip edip bir sekilde benden haber aliyor.
merakindan oluyor benim hayatimda biri var mi yok mu diye?bunun olmasini dusunmek bile adami kahrediyormus :) bosaninca kiymete bindim iyi mi :))) ben kendisine en basinda "tum bu dusunduklerine,merak ettiklerine hazirlikli ol,cunku gunun birinde mutlaka biri girecek hayatima,senin yasini tutarak omur gecirecek degilim" dedim.
 
hakkında herşeyin hayırlısı olsun.cok acı cekmişsin anladıgım kadarıyla inşallah bundan sonra aklına bile gelmeyecek derecede mutluluklar yaşarsın.bundan sonrası için herşey gönlünce olsun :)

iyi dileklerin icin tesekkurler canim.inan cok izdirapli bir evlilikti.bugunume sukur!!!insallah burada mutluluktan dort kose oldugum zamanlar icin konu acacagim :)
 
Eski eşten yeni eş olmaz
Boşanma nedenlerini bir kağıda yaz.
Ve buraya konu açtığın gibi o kağıttaki nedenleri dönüp dönüp oku.
Oku ki acaba sorusu buhar olup uçsun kafandan.
 
pişmanlık iyidir,hatasını anlayan pişmanlık duyar..ben bir şans daha ver derim,pişman olduysa eğer vardır bunda hayır .. tekrar hata yaparsa,ebediyete kadar bu sayfayı kapatır,yeni mutluluklara başvurursun..ciddiyetini anlar,vazgeçer,kafanı bulandırmaz ..:123:
 
Bence donmeyi dusunme cunku 1-2 ay sana iyi davranir sonra maske tekrar duser.Herseyden once siddet gosteren biri duzelmez!Hele birde cocuk yoska asla donme!Bi akrabam var oyle ikinci kez ayni adama evlenen ve iki cocugu var eskisinden cooook
kotu....cocuklar bile bosanmalarini istiyor suan
 

canim evlilikte cok sans verdim.2 ay gecmeden yine basliyordu ezmeye,sindirmeye.o zaten ne zaman ondan gitsem hep pisman ama ona her donusumde hatasini hata ile telafi ediyordu.benim en buyuk sorunum kendisinden ote ailesi.artik o insanlarla bir araya gelmek istemiyorum bu dunyada.
 

ben zaten ayni kisi ile 2. kez evlenip mutlu,mesut olani cok nadir duydum gordum.5 yillik evliligimde birkac kez siddet gordum.dediginiz gibi siddet gosteren insan duzelmiyor.cunku ofke kontrolu yok.bana vurmasa esyalari kirar dokerdi.sukur cocugum yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…