Canım hatasını anladımı bir daha yapar mı onu bilmem ama pişman olduğuna çok sevindim burnu sürtsün ailesi biliyor mu şimdi sana yalvar yakar olduğunu onlarda bilsin bence
eski eşiniz bu iyiliği hakeedıyormu kaybetmek için elinden gelenı yapmış şimdide birleşelim sonra yıne aynı davranışlar vs..vs.. ınsanın karakterı değişmez eski eşinizde değişmedi osadece eskı düzenini özlemiş
bence de kurulu duzenini ozledi.cunku su an rezil durumda.elin memleketinde abisi ve abisinin bir arkadasi ile yasiyor.siginti anlayacagin...benim ona sundugum,yasattigim hayati kimse veremez ona.
canim "aileme de soyleyecegim gerekirsae rest cekecegim yeter ki birleselim" diyor.
annesi bilse seker,tansiyon firlar kesin :) herhalde inme iner kadina donsem :)
Evliliğiniz boyunca yaşadıklarınızı hiçbir detayı atlamadan hatırlayın, gülümsetiyor mu hüzünlendiriyor mu?
Sonra gördüğünüz şiddet ve aşağılamalarla hatta belki aldatmayla kırılan kalbiniz tekrar aynı adam için çarpar mı, o kırılan kalp geçmişi af eder mi ölçüp tartın, çıkan sonuç sizin kararınız
Dönme canım.
Şimdi pişman olur, yeniden evlenirsiniz ,
aradan 1 ay geçmeden aynı şeyler yaşanır...
ne guzel boyle bir adamdan kurtulmussunuz.darisi basima. asla asla aslaaaaaaaaaaaaaaaa donme. donersen hata yaparsin. kafani taslara vurursun ne yaptim diye.sakin sakin tekrar birlesme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?