eski esim pisman yeniden evlenmek istiyor..!

Canım hatasını anladımı bir daha yapar mı onu bilmem ama pişman olduğuna çok sevindim burnu sürtsün ailesi biliyor mu şimdi sana yalvar yakar olduğunu onlarda bilsin bence

canim "aileme de soyleyecegim gerekirse rest cekecegim yeter ki birleselim" diyor.
annesi bilse seker,tansiyon firlar kesin :) herhalde inme iner kadina donsem :)

bence de kurulu duzenini ozledi.cunku su an rezil durumda.elin memleketinde abisi ve abisinin bir arkadasi ile yasiyor.siginti anlayacagin...benim ona sundugum,yasattigim hayati kimse veremez ona.

erkekler nedense kaybedince anlıyor . ne tuhaf sana şiddet gösteren seni aldatan kendisi .şimdi ise seni geri istiyor . baktı eyvallah etmedin boşandın kıymetli oldun . ben olsam hiç dönmem ne hali varsa görsün derim . çünkü bu tipler kıymet bilmez nasılsa döndü der yine aynısını yapmaya başlar . böle tipler bunlar .

Dönme canım.
Şimdi pişman olur, yeniden evlenirsiniz ,
aradan 1 ay geçmeden aynı şeyler yaşanır...

ne guzel boyle bir adamdan kurtulmussunuz.darisi basima. asla asla aslaaaaaaaaaaaaaaaa donme. donersen hata yaparsin. kafani taslara vurursun ne yaptim diye.sakin sakin tekrar birlesme.

bence de kurulu duzenini ozledi.cunku su an rezil durumda.elin memleketinde abisi ve abisinin bir arkadasi ile yasiyor.siginti anlayacagin...benim ona sundugum,yasattigim hayati kimse veremez ona.

Evliliğiniz boyunca yaşadıklarınızı hiçbir detayı atlamadan hatırlayın, gülümsetiyor mu hüzünlendiriyor mu?
Sonra gördüğünüz şiddet ve aşağılamalarla hatta belki aldatmayla kırılan kalbiniz tekrar aynı adam için çarpar mı, o kırılan kalp geçmişi af eder mi ölçüp tartın, çıkan sonuç sizin kararınız

canim "aileme de soyleyecegim gerekirsae rest cekecegim yeter ki birleselim" diyor.
annesi bilse seker,tansiyon firlar kesin :) herhalde inme iner kadina donsem :)

Haaahaaa.. ustume ıyılık saglık..hıc gulecegım yoktu; keşke inse nerde o günler...kötuye bır sey olmuyor fanı dünyada mlsf..hep alacaklarımız otekı tarafa kalıyor...hayırdır sımdı ne olmuşta böyle bırdenbıre degısmıs senın cins???ne o eskı takıntısı da yuz vermemıs; demek kı otekı kadının atığı (defosu kanıtlanmış erkek) ona da cazıp ona da cazıp gelmemıs... halbukı beyımız daha hayatının baharındayken evlılık sorumluluğu agır gelmıstı; tıpık kulhanbeyı&kadına değer vermeyen erkek soylemı 'bosver agbı dışarıda sana gore bır dolu genç&hoş hatun dolu' dıye konuşup okkalayan, gaza getıren o cevresı nerede sımdı....erkekler yalnızlığa hıc gelmezlermıs kadınlar boşanma sonrası cok cabuk toparlanırken onlar gun gectıkce daha kotulesırlermıs(tabıı hayatlarında asık oldukları yenı 1 kadın yoksa...ancak oyle bır durumda hıc 1 acı cekmezlermıs nankör, guvenılmez yaratıklar..) o kendı sevıyesınde kadınlara layık, bırak kendı gıbılerle dusup kalksın, tek gecelik ılıskıler yasasın hatta, parasını yedırsın, az yesın daaz yesın de kendıne bır hızmetcı tutsun, hastalıklar kapsın hatta..o bu saatten sonra anlayacak hanyayı konyayı, dünyanın kac bucak olduğunu....sana yaptıklarına bakılırsa anlaşılan o ki; o hayatı tanıyamamış bırısı henüz... alacağı dersler yıyecegı kazıklar var daha...ama hayat kimseye acımaz ne yazık kı....ve mazlumun ahı da çıkar bır yerlerden..bosver cnm sen ya, olan olmuş gıden gıtmıs...son pısmanlık fayda etmıyor ne yazıkkı...her yer her sey yıkık dokuk, talan olmuş..ve sana dıyor kı; gel sıl bastan deneyelim'..gonul ıstese de hayat ne yazık kı hep mantık ve sağduyu ıle yuruyor..olamaz bence mumkun degıl böyle bır sey..

Son düzenleme:
herşeyi yasayıp sonra birden geri dönüş yapan bir dahada asla hata yapmayan cok insan var aslında ama sen şiddet aldatma süphesinden bahsediyosun aldatmaya yemin etmiş diye yazmıssın belkide gerçekten öyledir ama şiddet olayı seven şiddet yapamazki.sonradan senin değerini anladıgı kesinki tekrar evlenmek istiyo seninle.seviyosun sen bence bu adamı sevmesen buraya fikir almak için yazmazdın bile.hayat senin hayatın buna kimse olumlu yada olumsuz yorum yapamaz biz sana söyle yap desek bile bunun kararını sen vericeksin kalbin ve mantıgınla çok iyi düşün .bence acele etme zaman ver ona bigün bulus mesela aniden telefonunu karıstır bi bakalım.ne bilim kızdır bigün yoktan bi sebepten bakalım hakaret şiddete yönelme olucakmı eger olursa bırak kalsın öylece bence.

Kendi ağzınla söylüyorsun kadının biriyle yüzlerce mesaj, sabahtan akşama kadar aramalar falan filan.
Peki mutlu günlerin şimdi aklına geliyor. Öyleyse git barış.
O zamanda sana bu yaptıklarını tek tek hatırlayacaksın.
Ben barışma diyorum. Pişmanlık falan hikaye.

zaten dönmek niyetinde degilsin bencede dönme,
1-2 ay duzelse bile sonra yine hersey eskiye doner hic birsey degismez,
huylu huyundan vazgecmiyor malesef,
ALLAH hayirlisini versin hakkinda...

Bir seyin tadina bir kez bakilir. Bir evlilikte yapilmamasi gereken herseyi yapmis ve eminim aranizda saygi ve sevgi de epeyce zedelenmistir. Her insan ikinci bir sansi hak eder ama esin de sana az sey yasatmamis ki.
Yine de sen daha iyi bilirsin. Tekrar denesen bile eskiden yaptiklarini aklindan cikarabilir misin?

açıkçası korkuyorum senin için çünkü bu benim bildiğim ikinci oluyo eşim dönmek istiyo diye bizimle paylaştığın,sen de içten içe dönmek mi istiyosun bilemedim ama denemişsin yanılmışsın bi daha mı denemek istiyosun hayat bunun için çok kısa,ailesinden çok çekmişsin hadi kocan değişti ailesi nolucak

O zor günleri yaşadın,
üzüntüyü,mutsuzluğu,yalnızlığı yaşadın,
aldatılmayı yaşadın,
boşanmayı ve sonuçlarını yaşadın
Ve geri dönmeyi mi düşünüyorsun?
Şimdi güçlenmek üzeresin , belki bir hafta sonra iş bulacaksın ayağa kalkmak üzeresin.
Onun seni tekrar yıkmasına izin verme

Sayin Mune;
yasadiklarim bugun gibi aklimda.kavga edip birbirimizi suclamak disinda,yalniz ne zaman keyifli birseyler yaptik hatirlayamiyorum bile.simdi dusunuyorum da;biz sadece vakit gecirmisiz,beraber yasamayi unutmusuz,hayati paylasmayi da...yani "SEVGİ" hamuru tutmamis "ALİSKANLİK" hamuru olusmus onun yerine...
zaten bundan sonra ne ben eski O'nu,ne de o eski BEN'i yerine koyabiliriz!hayal kirikliklarim ve kalp kirginliklarim o kadar fazla ki...bu yuzden hayatimin geri kalaninda kendim icin yasamayi yegledim,onun varligi ile yalniz ilerlemektense gercekten yalniz ilerlemeye karar verdim.
Rabbim utandirmasin!!!

Dönme canım.
Şimdi pişman olur, yeniden evlenirsiniz ,
aradan 1 ay geçmeden aynı şeyler yaşanır...

cudana canim donmeyecegim.
dedigin gibi birkac ay sonrasi yasayacaklarim digerlerinden farksiz olmayacak.cunku evlilik birligi icerisindeki gel-git zamanlarimda her donusumun sonrasi katlanarak buyudu ayni sorunlar.yani hep AYNİ NAKARAT!!!

ne guzel boyle bir adamdan kurtulmussunuz.darisi basima. asla asla aslaaaaaaaaaaaaaaaa donme. donersen hata yaparsin. kafani taslara vurursun ne yaptim diye.sakin sakin tekrar birlesme.

sanirim benimle ayni sorunlari yasadiginiz bir evliliginiz var.umarim en kisa zamanda siz de feraha kavusursunuz.hakkinizda hayirlisi olsun.

Sanırım kararını verdin.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Sonunu bildiğin bir yola girmediğine sevindim doğrusu.
Aynı hata tekrarlanınca, bile bile lades yapılınca çevrendeki insanlarında desteği azalacaktır mutlaka.
Enerjini mayası tutmamış bir evliliğe harcıyacağına , yeni bir düzen kurmaya , sadece kendin için birşeyler yapmaya
Yönlendirmek daha umut verici.
Umarım bundan sonra mutluluğu yakalarsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…