eski esim tekrar evlenmek istiyor

ne yapmaliyim?

• unut gitsin

OY: 172 94,5%
  • tekrar dene

OY: 10 5,5%

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
diyorum ya aynı cümlelerin tıpatıpını duydum ben 22 yaşındayım evlilik düşünüyordum ama artık tahamülüm kalmamıştı affetmekten fedakarlık etmekten sürekli ağlamalar yalvarmalar yeminler seviyorum demeler, biraz alttan al kızdırma beni , sus dimle uzatma demeler neler neler. ben hepsini yinede denemedim ama bende bir bireyim benim bir fikrim olmayacaksa köle olacaksam öleyim daha iyi. sonunda ayrıldım şiddet ve hakaretten ve sanırım sizinde yaş küçük, evli olup ayrılmış olmanız birşeyi değiştirmez , başkaasıyla hayal kurun , ama öncelikle bu şahısla irtibatınızı kesin yoksa başkası olsa bile önünüze çıkar. umut vermeyin konuşmayın bittmiş olduğunu anlasın gitsin kendisine başka kum torbası bulsun . siz onun sinirine tahmmül edip kendinizden mi olacaksınız. dünyaya bir kere geliyorsunuz, koysunlar böyle aşka sevgiye. düşünmeyin bile. bu cümlelerin sonu gelmez, teoride çok laf var ama pratikte iş olmadıktan sonra napayım ben o teoriyi.. Kadınlar duygusaldır nabza göre şerbet yedinizmide tamamdır ama buna musama göstermeyin.Ben unutamıyorum hala ama iyikide bitmiş diyorum heleki şu yazdığınızdan sonra iyi ki dememek elde değil.... Allah yardımcınız olsun ki bence sizi koruyor aklınızı kullanın.

dogru soyluyorsun, aynen bu sekilde dusunup evden cikip gittim. evet bunu unutmam gerekiyor. ders cikarip unutmam gerekiyor. herseyi kapatip, silip ve engeleyp kafami baska seylerle meskul etmem gerekior. karsima biri de cikarsa, bakariz artik. simdi evde oturup kos kos hergun hayal de kurmak istemiorum. o zaman iyi ce arayisa dusuorum yok yere.
eh 21 yasinda evlenip ayrildim zaten, ne cabuk gecti anlamadim bile. o kadar bunalima girmistim ki o donemler yarisini hatirlamiyorum bile. simdi 24 yasindayim.

Yaşınızda bir şey yok, insanların okullarını bitirip yavaş yavaş kendi hayatlarını kurmaya başladıkları bir yaş. Ki siz başınızdan bir evlilik ve boşanma geçtiği halde şu aşamadasınız, bunu takdir etmek lazım. Hayata veya evliliğe geç kalmış gibi görmeyin asla kendinizi. Önce güçlü bir kadın olup kendi ayaklarınızın üstünde durun, kendinize bir hayat kurun, o hayatı başkasıyla paylaşmaya başlamak sonra gelsin ki ikinci kez yanlış bir seçim yapmayın. O kadar emek verdiğiniz hayatınızı niçin bir erkek çarçur etsin ki, buna izin vermeyin.

daha yaşınız çok genç , ve hiç birşey için geç değil zaten o yaşlardasınızç evdeyseniz gidip kafa dağıtacağınız şeyler yapın, ücretsiz kurslar çok belediyenin kursları araştırın spora yazılın başka kurslara yazılın ortamlarda olmuş olursunuz kafanızı dağıtın. aklınıza giriyor girmeye devam edecek gibi izin vermeyin hali hazırda çok sürmeden paçayı sıyırmışsınız ondan birdaha kaptırmayın derim. ben öyle yaptım . spora başladım kurslara kayıt oldum, sosyal ortamlarda bulundum. evde bi köşede oturarak ne bi başkası sizinle ilgilenir nede kafanızı dağıttırsınız.. 24 yaşında genç bir bayansınız kendinize bakın , kendinize sosyal çevre edinin geliştirin. Hayalleriniz daha taptaze ve bence bi başkasıyla yaşayacaksınız o hayalleri , onu engelleyin size ulaşamasın, numaranızıda değiştirin ciddi birşey bu cünkü başkasıyla mutlu olmaya niyetiniz olur ileride bu çıkar karşsınızda herşeyi bombok eder.. Hakkınızda hayırlısı olsun.

dogru soyluyorsun canim. normalda cok yogun bi hayatim var, bu aralar tatil oldugum icin baya bi sacmaladim herhalde. gitip kafa dagiticam arkadaslarla
Hakkimizda hayirlisi olsun canim

dogru soyluyorsun canim. normalda cok yogun bi hayatim var, bu aralar tatil oldugum icin baya bi sacmaladim herhalde. gitip kafa dagiticam arkadaslarla
Hakkimizda hayirlisi olsun canim
O zaman yogun hayatiniza kapilip gidin,psikopatlara kapilmayin kafada yormayin.Allahin sopasi yok ,kendisiyle ugrassinlar. Kendinizi iyi hissedinki hayatinizdaki insanlarada o enerji gitsin.Cekim kuvveti diyoruz biz buna... :) pozitif insanlarin hayatinizda olmasi dilegiyle ..iyi gunler :)

eski esiniz sizi öldürmemis
ne sanslisiniz
Turkiyede ne cok oluyor bu vakalar
Allah korusun

bir arkadas demis ayni derede iki kere yikanilmaz
cok dogru
önünüze bakin
gecmis gecmiste kalsin

Bence tekrar başlamayın..
Üstünden de 3 yıl geçmiş..
İçin soğumustur umarım

Ayrı olduğunuz sürece hayatını olumlu yönde geliştirmiş düzenini kurmuş ve sağlam durmuşsun canım.
Bu durumda eski eşin bıraktığın yerde kalmış, kaybının acısıyla yıllarını geçirmiş.
Tekrar birlikte olmayı göze alırsan, senin yeni donanımını ve gücünü sindirebileceğini sanmıyorum.
İlk evliliğinizden daha zalim olabileceğini düşünüyorum.
Dilerim Yüce Allah en doğru kararı vermenize yardımcı olur.

Allah bi kapiyi kapatir, bir kapiyi acar. bunu gercekten yasadim. geri oraya gitmeyi kesinlikle istemiorum, acikcasi onla ilgili birsey gormek istemiorum, yani aslinda sevmiorum. sadice soyledigi ve hayalimdeki kurdugu sozler hosuma gitmisti. hepsi bu olduunu anladim. bir kac gun dusundum dusundum, o kadar cok sevseydi bana el kaldiramazdi, bana kiyamazdi. hepsi bos laflar

huylu huyundan vazgeçmez ilk bikaç ay aşıklar gıbı olursun 1. yılında yersın dayağı.Şimdi mutlu ve huzurlu gıden bır hayatın var eğitimini bitir yenı bır hayata yelken aç karşına çıkan fırsatları kaçırma .

zaten seviyorum diyemiyorum, yaptiklari ve soyledikleri kafami karistirdi..
bir insan gercekten degismez mi...?
Değişmez ablacım.Bu konuda değişmez.Ben 18 yaşındayım sinirlilik huyumu değiştiremiyorum mesela,yok olmuyorrr hem de daha bu kadar erken yaşta.Eski eşiniz benden kaç yaş büyük,karakteri iyi veya kötü oturdu ve bellidir.
He hadi bir ihtimal değişti ya ben böyle bir adama bakamazdım bile...

ben o nu tandigim kadariyla degismez. ama bu saaten sonra degisse bile ne fayda, benim gozumden coktan dusdu. rezil olmaya tekrar niyetim yok.
o zaman 23 yasindaydi, simdi ise 26..

Eski sevgiliye, eşe vs geri dönmek izlediğin bi filmi yeniden izlemek ,okuduğun kitabı tekrar okumak gibi.. sonunu biliyorsun çünkü. aynı şeyleri tekrar yaşamayı istemek ne kadar doğru sizce?

İkiniz de genç yaşta yani aklı selim kararlar alamayacağınız yaşta evlenmişsiniz, eski eşinizin o dönemlerde ailesinin gazına gelmesi kadar tabii bir şey yok ama içinizde hala bir sevgi kırıntısı varsa psikoloğa gidip kendini yenileme çabası ve aradan geçen 3 yılda kişiliğinin oturma olasılığı bence pozitif bir durum, inşallah aldığınız tüm kararlarda her şey lehinize olur ...

oyle, cok genctik, cahildik..dogru. ama o na guvenemiyorum. icimden guvenmek gelmiyor artik. nekadar kalbim o nu istese bile, hep bir yerlerimde yaralar var. hem ailemin rizasi olmadan evlenmek istemiorum. ve ailemin kesinlikle yuzde yuz karsi cikicani biliorum. ve ikinci sebebimde..biz ayrildiimizda o bunalimda herkes niye ayrildiini bilior. rezil olup tekrar kime donucem ki? gurur duya bildiim bi adam istiorum yanimda. bintane soruyla artik bi hayata tekrar baslamak istemiorum. buna artik gucum yetmez, o donem beni cok yordu ve yiprati.

Eski sevgiliye, eşe vs geri dönmek izlediğin bi filmi yeniden izlemek ,okuduğun kitabı tekrar okumak gibi.. sonunu biliyorsun çünkü. aynı şeyleri tekrar yaşamayı istemek ne kadar doğru sizce?

dogru olmadigini biliorum..o ilk askim oldugu icin ve hayatimin tokatini ondan yediim icin, hic unutamiorum. unutamasamda ve icten ice o nu hep dhsunsemde, mecburen unutmaliyim. zor olsada...tekrar dayak yemeye hic niyetim yok. sinirlenip tekrar gozu kararip dovme ihtimali yuksek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…