eski esim tekrar evlenmek istiyor

ne yapmaliyim?

• unut gitsin

OY: 172 94,5%
  • tekrar dene

OY: 10 5,5%

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Ne gerek var bu evliliğe..Bi kere denenmiş başarısız olmuş..Dünyada başka kadın mı yok..Gitsin onla evlensin..
Ben unut gitsin diyorum..Nedense içime doğan ilk şey mutsuz olacağın oldu..

degistigini kanitlasin! psikologa mi gitmis? raporlarini göstersin! doktoruyla görüs.. olumlu yönde sonuçlar alirsan; yeniden biraz vakit geçirin.. biraz gözlemle... daha dikkatli gözlemle hatta..
okulunun bitmesine 3 ay kaldigindan bahsettin, bu önerilerimi simdi degil, mezun olduktan sonra dikkate al.. kafani su an onunla degilde egitiminle mesgul et... sonra beyfendinin icabina o vakit ruh halinde bir degisiklik olmazsa gerekirse bakarsin...
yorumda sevip sevmediginden bahsetmedin sanirim, ettiysende yorgunluktan farketmedim... içerige odaklanip yaziyorum su an...

beni hiiic birakmadi uc yil. hep birseyler yazdi ve karsima cikti. olaylar cikardim. rahat birakti bi ara ve dimdi tekrar deniyor. benimde kafami karistiriyor..ve dediim gibi ilk o na kor asik olmustum...

mantik olarak hareket edip zaten hic konusmadim.o kadar zor bosanmana ragmen. ama iste hep ayni seyi dior, bak goruceksin cok degistim...ama inandirici gelmior gercekten..o kaldigim evi dusununce tekrar soguyorum resmen..

Evlenmeden önce, nişanlı iken de kör kütük aşıktınız. Parmağınız kesilse yanınıza koşup kıyamıyordu. Peki daha sonra bu kadarcık şeye kıyamayan aşık insan size neler yaptı? Her şey amacına ulaşana kadarmış demek ki. Gerçek yüzünü apaçık ve acı bir şekilde gördünüz.

Şimdi yine sizi bir sanrının içine sokuyor, bir kez aymış ve o tatlı sandığınız rüyanın gerçek bir kabusa dönüştüğünün acısını sadece ruhunuzla değil, etinize, kemiğinize varana kadar hissederek yaşamış biri olarak yeniden yatıp, o rüyaya kanar mıydınız??? Size yaşatılan birinci rüyayı, izlenen yolu-yöntemi ve uyandığınızda yaşadıklarınızı asla unutmayın! Tarih tekerrürden ibaret olmasın hayatınızda, aldığınız derslerin farkındalığı ile güçlenin, bir adım daha yukarı çıkın...

Bundan sonrası için de hakkınızda hayırlısı olsun...

Keske yardım edebilirsin

Bir insan değişmez ,hele böyle bir kötü huyunu DEĞİŞTİRMEZ.
Sakın inanmayın ilk birkaç ay güzel davranır ,sonra gene dayaklar başlar.
Kendinize ne güzel bir düzen kurmuşsunuz,sakın bozmayın.Ayrıca sizi döven birine nasıl sevgiyle bakacağınızı düşünüyorsunuz ki ?

Kafanızın karışmaması için daha ne yaşamanız gerekiyor, şiddet görmüşsünüz.
Ne kadar güzel ki güçlü davranmış, kendinize yeni bir yol çizmişsiniz. O yoldan sapmayın derim.
Eski eşiniz sizin için değil, kendi için değişsin öncelikle, bundan sonra hayatına girecek insanlara da insan gibi davransın.
Sizse hazır kendinize temiz bir sayfa açmışken, o sayfadan vazgeçmeyin. Uzun vadede bu size çok daha fazla mutluluk ve huzur getirir.

Basini okudum bi tek zamanim oktu hpsini okumaya bir kac bisi sorcam

Bosandinizmi esinizle dini yönden ?[/QUOTE]

hocalara danistim, siddeten dolayi bosanmak istedigimi ama esim bosanmak istemedigini sordum. bosunma hukmu tabi ki sende var dediler. iyice dusun eminsen bu adimi atmami istediler. ve tabi ki emindim..su an tek sorunum, o nu unutamamak

tuhaf gelende bu..aslinda hersey cok net ve acik gozukuyor. ama tatli dilerle ve beni simartarak beni zaten hep kandirdi. nelerden hoslandigimi ve hayalerimi cok iyi bilior. bazen intikam pesinde oldugunu dusunuorum. sonucta ben birakip gittim herseyi...

aynen eski esimde ailesine yada arkadaslarina bi yorum yaptiimda delirmis gibi davranirdi. haftanin 5 gunu ailesinde gecirmek istiordu.tabi ben buna karsi cikmistim cunku yani sklmaya basladim. her gun her gun bunalmistim, o na da sinirlenmeye baslamisti, zorla goturuyordu. hata guzel buyuk bir ev alip ailesiyle komsu olmak istiyordu. ben annesiyle fln komsu olmak istemiyordum kesinlikle. senin konusma hakkin yok boyle bir ev bulduuna sukret derdi...simdi boyle yaptin, niye yaptin diye sorduumda, cahillik. oyle sey birdaha olmaz. aileden uzak, senin istediin yerden olucak dior...yani gonlumden gecenleri cok iyi bilior

sevdigimi soyliyemicem..zaten uzaklasmistim ondan, birdaha da gormedim o nu. yani karsima cikmadi surede.
kafam sadice karisti. onca yil yalvarmasi ve vazgecmemesi beni dusundurdu. bi insan niye bukadar yalvarsin. bir insan gercekten degisir mi...

zaten seviyorum diyemiyorum, yaptiklari ve soyledikleri kafami karistirdi..
bir insan gercekten degismez mi...?

zaten seviyorum diyemiyorum, yaptiklari ve soyledikleri kafami karistirdi..
bir insan gercekten degismez mi...?
hadi değişti. o dayakları unutacakmısınız. canınızı yakmasını. bir değil 2 değil üstelik.
şahsen ben unutamazdım. her an o korkuyla yaşayamazdım.. şunu dedim eyvah dövermi ,,şimdi,diye korkuyla yaşanak kolay olmazdı çünkü..
ve o yaşattıklarınıda asla unutamazdım.

kafam sadice karisti. onca yil yalvarmasi ve vazgecmemesi beni dusundurdu. bi insan niye bukadar yalvarsin. bir insan gercekten degisir mi...

Bir insan ya gerçekten seviyordur, pisman olmustur, yeniden denemek istiyordur...
Yada saplantili bir psikopattir...
Su an onu degil okulunu düsünmelisin zaten...

sevdigimi soyliyemicem..zaten uzaklasmistim ondan, birdaha da gormedim o nu. yani karsima cikmadi surede.
emin ol degismemistir,tekrar deneme
Birak ne hali varsa gorsun
Tabi sen onu biraktin ,hayatina devam ettin,okulunada devam ediyorsun ,onsuz yasadigini gordu ya bence agirina gidiyor .
Bidaha denersen kisa bir sure sonra ayni seyleri yasarsin gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…