eski esim tekrar evlenmek istiyor

ne yapmaliyim?

• unut gitsin

OY: 172 94,5%
  • tekrar dene

OY: 10 5,5%

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
kafamin karismasinin nedeleri:
parfumlerim, eldivenlerim esyalarim vs vs hic birini atmamis. hala duruyor, bunlar seni hatirlatiyor diyor.
buyuk bi ev alicaz senin istedigin gibi olucak diyor. beraber yemek yapip, eylenicez, gezicez.
ben bu arada evlendiimde ailemden uzakda yasamistim, mesafeden dolayi.
simdi oyle olmicak, senin yaninda yasarim dior.
surekli beni sevdiini, ozlediini, istediini dile getirior. sevmiyorsam, niye bukadar ugrasiyim ki dior.
ailemin rizasi olmadan olmaz diorum, ellimden geleni yapicam, cocugumuz olsun, bak gor nasil mutlu olucaz dior. istedigin herseyi alicam, hic yanindan ayrilmicam dior. seni mutlu etmek neymis goruceksin, ben hic sinirli degilm artik dior. herseyi kendim yapiorum artik dior. sen gitiinden beri kendimi okula ve ise verdim dior, su an master okuormus, yakinda bitiormus...bu sebeblerden dolayi kafam karisti

Kısa süren evliliğinize dair anlattıklarınız içinde saygı ve sevgi olan bir ilişki yaşayan insanı dehşete düşürebilir cinsten şeyler. Ve siz bu anlattıklarınızın kaç katını yaşadınız kim bilir...

İki yılda zaten zor boşanabilmişsiniz, ve üstünden bir yıl geçmiş kafanız karışabiliyor, gerçekten enteresan. Benim tahminimce siz bu adama dönersiniz, bir süre sonra da eski ve yeni enişte kafanızı bir daha karışamayacak hale getirir. Geçen sefer demiş miydiniz bilmiyorum, ama bu kez aynaya bakarken "ben bunu hak etmedim" de diyemezsiniz.

yani onca soylemeler, yalvaramalar sadice geri kandirip, intikam almak diyorsunuz...

Gerçekten pişman olduysa bile, kendine bir söz vermişsin ve hayatında verdiğin en doğru karar bu olmuş bence evlilik konusunda. O karardan da dönmeye hazır mısın?
Bu arada onun bu yalvarmaları pişmanlıkları hiç de seyrek karşılaşılan bir durum değil. Sen güçlü davrandın ve onu terkettin. O bunu kaldıramamış bence. Seni geri bir kazansın, bu zaferinin üstüne nasıl da eski haline hızla dönüyor görürsün.

Ya bak demekki ben onunla evlensem eski erkek ark..aynisi olacakmis yemin ederim suan kendimi gordum evlensem ne olur diye hep bunlari dsundum. Degismemistir ama pismandir seni kaybettigine..tekarar ayni seyin olmayacagini garantisi kesinlikle yok.suan pismnanliktan bu cumleleri soyluyor inan bana..bu sefer olursa ayriilmak istersin allah korusun birakamaz istemez daha buyuk bir zarar verebilir.Bilmiyorum ama iyi dusun.oonu en iyi sen tanirsin, evliyken kizdiginda kustugunde ozur diledimi? Dilediyse ardindan yine ayni tas ayni hamam mi? Bunlari dusun iyi analiz et.ama benim kanimca, evlenirsiniz ilk 1 hafta sorunsuz gider sabrini ofkesini kontrol eder ama snra yine ayni vaziyetle karsilasabilirsin. Vallahi kendimden biliyorum ben.ayni sizin mevzuyu yasadim bide sevgiliyken dusunun yani,ayni cumleleri duydum annesi ailesine arkadasina yorum yapsan hakaret duyuyirdum yada siddet..sen kimsin ki? Ve dahasi kollarimi mosmor ederdi el kaldirirdi. Yani onun hakki var yoruma kufure benim yoktu..saygi bittikten sonra tekrar kazanmak dile kolay.

sonuc olarak engeledim...kapatim butun sosyal hesaplarimi..ama telefon numarami buldu bu sefer...her gun msjlar her gun sarkilar...kafami karisitiyor...kalbim inanmak isityor ama mantigim sakin deneme diyor
Telefondan da engelleyebilirsin. Olmazsa git savcılığa ver.

Valla o saygi gedi gelmez huylu huyndan vazgecmez. İkinci bi hata yapma derim çockta olursa çıkamazsn kolay kolay.. hele kıskançlık o bitmez...

Basini okudum bi tek zamanim oktu hpsini okumaya bir kac bisi sorcam

Bosandinizmi esinizle dini yönden ?

hocalara danistim, siddeten dolayi bosanmak istedigimi ama esim bosanmak istemedigini sordum. bosunma hukmu tabi ki sende var dediler. iyice dusun eminsen bu adimi atmami istediler. ve tabi ki emindim..su an tek sorunum, o nu unutamamak[/QUOTE]

Bunun farkında san guzel birsey canim tekrar evlenmek istiosa senle once baskasi ile evlenip sonra onunla evlenmeni kabul edicek mi ?

bende oyle dusunuyorum, bencede kaldiramadi. onsuz hayatin normal devam ettigini ve okadar da gozumde o nu buyutmedimi fark etti. ve o yuzden bukadar ustume dusdu. ve ben evime bagli, normal standart iyi bir es oldumu da bilior...tabi ki bunu da kacirmak istemez..
zaten dile de getirdi, nasil beni hic ozlemezsin, insallah ruyalarina girerim diye bagirdi

yani onca soylemeler, yalvaramalar sadice geri kandirip, intikam almak diyorsunuz...

Daha önce de demiştim, illa ki gerçekten pişman olduğu hataları olmuştur, belki gerçekten onları tekrarlamamak için çaba sarf edecektir.

Ama kendisi özünde şiddete meyilli bir insan. Şu an belki kendisi de potansiyelinin farkında olmayabilir, ancak yeri geldiğinde yine şiddet gösterecektir emin olun. Belki daha iyi, daha olgun bir insan olabilmiştir, ama kişiliğinin ve zihniyetinin ana karakteri değişmez. O kadar okumuşsunuz, ama belki gereksiz kıskançlıkları yüzünden çalışamayacaksınız bile mesela, sosyal hayatınızı kısıtlayacak. Bunlar en iyi niyetli örnekler.

Ama saplantılı da bir insanmış, sizin ondan ayrılıp kendinize mutlu ve şahane bir hayat kurmaya başlamanızı kaldıramamış olabilir, psikopata bağlayıp sırf sizi de çukura çekmek için üç yıldır ısrar ediyor da olabilir. Bunlar ve çok daha beterleri daha önce sayısız kadın tarafından maalesef yaşlandı, o kadınlardan bazıları eski eşleri tarafından öldürüldü hatta.

Ben cidden anlamıyorum, değer mi bu adam için?

vallah canim, benimde kolum az morarmadi, morarti geciyordu, birdaha yumruk tekrar morariyordu, bunlari dusununce zaten o kadar sinir oluyorum ki. Ya sen kimsin bana bunu yapiyorsun?
ooohh kac kez ozur diledi, ayaklarimi bile optu, gecicek birdaha olmicak diye. ama sinirlenip tekrar el kalkiyordu, sonuc olarak da benim sucum tabi ki, ben o nu o sinir hale getiriormusum...fln filan..
saygi gitti mi birdaha donmuyor zaten...bende donmeyi dusunmuyorum..sadice kafamda biraz tartim dusundum. Hani bazen bi arayisda olursun. oyle birsey benimkisi...

aynen, bunlari bende dusunuyorum. o evden cesetimiz cikabilirdi diyorum. cunku canimi acitiginda bende karsilik veriyordum ilaki. yanlis bi yere vurup, basimin bi kosesine dusup olebilirdim. bunlar olmicak seyler degill. bunu o na da acikladigimda hayir sus oyle konusma diye yalvariyor. ama gozumun onune getirince ve normal dusununce normal bi piskolojide oldugunu dusunmuyorum. onu hic unutmicamdan eminim, cunku cok buyuk bi ders aldim. ama mantigimi kesinlikle artik kulanicam. duygusalik bi yere kadar.
o duygusaligin yuzunden belki canimdan olabilirim...

hocalara danistim, siddeten dolayi bosanmak istedigimi ama esim bosanmak istemedigini sordum. bosunma hukmu tabi ki sende var dediler. iyice dusun eminsen bu adimi atmami istediler. ve tabi ki emindim..su an tek sorunum, o nu unutamamak

Bunun farkında san guzel birsey canim tekrar evlenmek istiosa senle once baskasi ile evlenip sonra onunla evlenmeni kabul edicek mi ?[/QUOTE]

benim bildigim bu ikinci kes esinden ayrildiginda olmuyor mu? ilk ayrilikta olmuyor. zaten su an donmeyi dusunmuyorumda..sadice kafamdaki karisikligi sizle paylasmak istedim.

Bence sizin şu aralar yaşadığınız şey kafa karışıklığı falan değil, arayış. Duygusal bir şeyler yaşamak istiyorsunuz, ama elinizde karşı cins olarak sadece eski eşiniz var, sağduyulu tarafınız bunu reddetse de içten içe denemek isteyen bir tarafınız da var.

Umarım o tarafınıza yenilip hata yapmazsınız. Daha hayatınızın çok başındasınız, yarın mezun olup bi işe girdiğinizde yeni arkadaşlarınız, yeni bir sosyal çevreniz olacak. Mutlaka sevebileceğiniz ve size de saygı duyan biri çıkacaktır karşınıza acele etmenize gerek yok. Başarısız olmuş bir ilişkiye tekrar teşebbüs etmenin hiç anlamı da yok, hem de şu şartlarda. Eski eşinize evet demeniz kendinize değer vermediğinizin en birinci göstergesi olacaktır, ki bu durumda onun da size değer vermesini beklemeniz bile hata olur. O adamla ilgili atacağınız her adım zaten hata olur.

Bunun farkında san guzel birsey canim tekrar evlenmek istiosa senle once baskasi ile evlenip sonra onunla evlenmeni kabul edicek mi ?

benim bildigim bu ikinci kes esinden ayrildiginda olmuyor mu? ilk ayrilikta olmuyor. zaten su an donmeyi dusunmuyorumda..sadice kafamdaki karisikligi sizle paylasmak istedim.[/QUOTE]

Yok cabim biri ikisi olmaz bunun bosanma gerceklestiyse sen baskadi ile evlenip öyle onunla tekrar evlenebilirsin

evet cok dogru soyluyorsunuz, onceden bahsetigim gibi, aile kurma hayalim var. ama onunla bu hayali kurmayi kesmem gerekiyor. belki de cok acele ediyorum. ilk once okulu bitirmem lazim, gerisi gelir ins'Allah.
24 yasinda syndromu yasiyorum herhalde...

Ya abla bak aklını başına al samimi söylüyorum , ya vallahi billahi aynısını duydum bende, "ben sinirli biriyim sen beni kışkırtıyorsun biraz beni dinle sus " diyordu resmen kölelik yapmamı istiyordu. iyikide olmamış diyorum senin yazdıklarını okuyunca sakın abla ama sakın bak muhattap bile olma. bırak düşünme bile , bu sefer bırakmaz seni eve bile kitler herşeyi yapar bu.. bende bu sebeple çok yazdım insanlara napsam diye... demekki evlensem şuan bu yazdığını ben yazıcaktım. Allah korumuş beni.. senide koruyor bence kaşınma düşünme bile konuşma ona umut vaad etme.

aayyy..aynisini bana da diyordu. sus dinle, benim dedigimi bi yap fln. ayni tip insanlardan bahsedioruz desene. sildim zaten herseyi, engeledim. eger aramaya devam ederse baska numarayla, numarayi degisitiricem. o kurdugum hayaleri de artik bunla kurmicam. duygusalik bi yere kadar. hayirlisi herseyin...

aynen kafamda ve icimde dolasan dusunceleri soyledin. sacma bir duygusalik ve arayis benimkisi. karsi cins olarak tek buna bukadar yakinlik gosterdigim ve herseyi paylastigim icin aklima tek o geliyor. demek ki baska insanlara sans vermenin vakti geldi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…