Zaten iki gundur cevap verdigim icin pismanim, icim icimi yiyor, salakmiyim ne diyorum.. o yuzden bu konuyu actim...ama bi tarafdan da konsuuyorum, inanmak geliyor icimden....
Aslanlar gibi çizmişsin yolunu üniversite kazanmışsın o psikolojiyle. Bir de son adımına gelmişsin. Güzelce okulunu bitir işini kur ya da işe başla.. Adı her neyse..
Ben duygusal ötesi bi insanım. Ve bu sebepten hayatta hiçbir yere gelemedim şu ana dek. Sen ayağa kalkmışsın okul hayatına odaklanmışsın. Benim yapamadığımı yapmışsın düzenini düşünmüşsün. Sakın bir daha gelme gaza. En azından kendi evini kur güzelce. Bişey olursa DEFOL EVİMDEN dersin giden o olsun.. Bir daha yaşamazsın aynı dertleri. İpler sende olur..
Farzedelim ki doğru söylüyor ne olacak geçmişte yaşadıklarınızı ödeyebilir mi? Tekrar yapmayacağının garantisi kapınızda yatması mı ?
Yinelemek istiyorum ; 40 yıl kapınızda köpek olsa attığı bir tokatın hakkını ödeyemez.
Madem şiddet affedilir şeydi neden kaçtınız ?
Madem gittiniz yeniden hayatınızı kurdunuz kendi adam sanan yüzünden karışmasın aklınız.
Başka erkek mi yok, mecbur musunuz bu adamcığa?
haklisiniz. o evden gitmem ve kurtulmam gercekten en dogru karardi..ama hani su sacma duygusalik yok mu. sanku bi arayis icindeyim. ben nasil kurtulucam bundan? ondan ayrildimdan beri kimseyi sokmadim hayatima..sogudum erkeklerden. ilk once is guc dedim. simdi su son aylar cok duygusal oldum ufff. guzel guzel seyler dior. niye o zaman yaptin, beynin nerdeydi o zaman diorum, cevap veremiormus, cahillikmis. ne yapim ben bu cevapla ya!
Ne cahilliği, yaptığı adilik şerefsizlik, canilik.
Duygusallık geldiği anda kapatın tlf.nuzu, bilgisayarı çıkın dışarı yuruyun. Geceyse kitap okuyun uyuyun.
O duygusallıkla yapacağınız hata hayatınızı çıkmaz bir yola sokabilir. Sizin elinizde herşey. Ondan uzak durmanız bir off düğmesine bakar.
Sormayın; neden bunu yaptın diye sormayın, vermeyın cevap fırsatı bu adama.
Ben olsam sınırlarımı çizmişken asla bozmazdım. Hele hele bana el kaldırmış bir adam bozuntusu için.
O aynaya bakarken ki hisleriniz ne çabuk söndü?
nede olsa onlar dayak yemeyecekler. tuzları kuruda ondan..Ankette tekrar dene yi işaretleyenler ciddi misiniz, are you serius ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?