eski esim tekrar evlenmek istiyor

ne yapmaliyim?

• unut gitsin

OY: 172 94,5%
  • tekrar dene

OY: 10 5,5%

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
3 yilda hayatiniza baska birileri girmedi mi?
Yada eski esiniz baska birisi ile iliskisi filan ilmadi mi?

Ben kesinlikle dönme derim, baska adam mi yok

3 yilda hayatiniza baska birileri girmedi mi?
Yada eski esiniz baska birisi ile iliskisi filan ilmadi mi?

Ben kesinlikle dönme derim, baska adam mi yok

3 yil okadar hizli gecti ki. birinci yil zaten kendimle tek ilgilendim. ikinci yil okula ve ise basladim. tabi bu uc sene karsima cikanlar oldu. ama hic biriyle anlasamadim...o da duymak istediklerimi soyleyince, kafam karisti iste...

evet cok kucuk olduumuzdab, aceba bi sans versem mi diyorum..ama sans versem bile ailem inanilmaz karsi cikar..

Ben de 24 yasindayim... Evlenecek aday adayim dahi yok.... daha yeni bir ilişkiyi bitirdim. Ve evlenmek aklimin ucunda yok... Evde de kalirsam kalayim... cocuklari yasina basan arkadaslarim var görünce bazen imreniyorum daha sonra kendime gelip "herkes gibi olmak zorunda değilsin Senin bu hayattaki tek amacin evlenmek ve cocuk yapmak değil hedefine odaklan ve sürü psikolojisine kapilma" diyerek kalemimi elime geri alıyorum...

Bu arada iliskimi bana kavga ederken hakaret ettiği için bitirdim. Geri dönmek ise çok uzaaakk bir seçenek. Bu yüzden dayak yiyip 3 yıl sonra bu adama karsi yumusamıs olman bana çok tuhaf geliyor.

Sadece konunun başını okuyarak oy verdim, şiddetin, aldatmanın affı olmaz, affetmek gel tekrar yap demektir. Ben inanmıyorum değiştiğine, zerre insani duygusu olsa baştan böyle şeyler yapmazdı.

beni hiiic birakmadi uc yil. hep birseyler yazdi ve karsima cikti. olaylar cikardim. rahat birakti bi ara ve dimdi tekrar deniyor. benimde kafami karistiriyor..ve dediim gibi ilk o na kor asik olmustum...

İlk aşkın son askın olacak dıye bır kural yok..Bir kere empatı yap o yenı duzen kurmus gıtmıs olsaydı ve sen bana dön deseydın gelır mıydı?Hayır...İkincisi 3 yılını çöpe atıp tekrar bosanmaya hazır mısın??
Bak ben bu hatayı cocugum ıcın yaptım tam boşanacakken dönen kocam ıcın tum duzenımı degıstırıp tekrar denedım ne oldu?Bır kere eskısı gıbı asla olmuyorsun,bı yabancıyla bırlıkteymıs gıbı oluyorsun,her hareketıne dıkkat edıyorsun vsvs toplamında 10 ay sonra ayrıldık işimden evımden esyalarımdan bu kez herseyımı kaybetmıs olarak babaevıme döndum..Bence bu buyuk bı hata ve yapmamalısın...Cunkı 3 koca yıl gecmıs herşey bıtmıs zaten kucuksun daha kımler karsına cıkacak...Tekrar ayrılırsan gıden 3+baska yıllar olacak uzuleceksın keske dıyeceksın sıfır noktasına gerı döneceksın boşver yapma..
Bir ropörtajda okumustum erkeklerın aylar yıllar sonra gerı donmeyı ıstemesının tek nedenı: guvenlı tanıdık bırıyle cınsellık oluyormus sen hayır dıyınce telefondakı dıger eskılerı arıyorlarmıs..Onlar ıcın sadece boşlukla ılgılıymıs bu gerı dön olayı..Şimdi yalvarıyor ya bı evlen eve gır bak bı daha bu yalvaran adamı görebılecek mısın?

Kaçan balık büyük olur deseydiniz. Kendi düzeninizi kurmuşken neden tekrar o kaosa dönecekmişsiniz. Bir yazı vardı:
seni bir kere yüzüstü bırakan bir kere daha bırakacaktır.
''seni bir kere satan yine satacaktır..
seni bir kere aldatan bir kere daha aldatır..
bir kere seni kıran, seni defalarca kıracaktır..
affetme...'' diye.
Üç yıldır o yoktu ne kaybettiniz??? Bundan sonra gelse size ne kazandıracak ki. Boşverin düşünmeye bile değmez.
Daha sağlam bir evlilik yapın hatalarınızdan ders almış olarak. Şunu düşünün yarın bir gün sizi başka bir şekilde pişman ederse kendinizi nasıl affedeceksiniz o zaman.

iste uc yil sonra tekrar denemek istemior. ayrildiim ilk gunden beri yalvarior. o yuzden zaten iki sene bosanamadim. hep birseyler cikardi bosanmamak icin. en sonunda bosandik...ama halaaa duzelmesini istiyor

acikcasi birsey kaybetmedim...sadice insanlarin bana bakip "aaa bu evlendi bosandi " bakislari beni sinir ediyor!

Daha dun psikolog yardimi almasina rağmen eşini, iki çocuğunu ve kendisini öldüren adamin haberi cikti haberlere. Kocaniz şiddete başvuracak kadar dengesiz ve onursuzsa bunu mutlaka tekrar yapar. Bazi şeyler psikoloji değil fitrat meselesidir. Siz birlikte yapabilen iki insan olsaydiniz zaten şuan bosanmamis olurdunuz. 1 sene bile sürememiş kadar olmayacak bir evliliği yeniden gündeme getirmek size ancak zarar verir. Bence mantikli düşünün, olmayacagini sizde göreceksiniz.

Lütfen kendinizi yeniden bu acılara gömmeyin. Sizi evinizden, yuvanızdan koparacak kadar yıpratmış sizi. Hem de çok kısa bir zamanda. Hiçbir insan değişmez. İlk iki ay normal davranır üçüncü ay aynı tas aynı hamam. Tüylerim diken diken oldu yeniden evlendiğinizi düşününce. Hayatınızı çok güzelleştirmişsiniz, böyle de devam edin. Okuduğunuz kitabı yeniden okumayın. Umarım çok mutlu olursunuz bundan sonra.

tabii tabii değişmiştir, yalanlardan seçmeler.... denenmişi denemenin anlamı yok, yeni aşklara yelken açmanın zamanı gelmişte geçiyo, bence her yerden blokla seninle iletişim kurup daha fazla kafanı bulandırmasın

mantik olarak hareket edip zaten hic konusmadim.o kadar zor bosanmana ragmen. ama iste hep ayni seyi dior, bak goruceksin cok degistim...ama inandirici gelmior gercekten..o kaldigim evi dusununce tekrar soguyorum resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…