- 25 Nisan 2021
- 228
- 15
- 1
- 35
- Konu Sahibi asyaAsya187
-
Boşanma sebebiniz nedir?Merhabalar hanımlar hepinize iyi akşamlar. Ben şuan eşimle boşanma sürecindeyim. 8 aydır ayrıyız ve süreç içinde hiç görüşmedik. Birbirimizi her yerden engelledik. Davayı ben açtım. Eşim akrabam olur bu arada. Eşim dün instagramda paylasım yapmıs. Kendisi akrabam oldugu için, eşimde ekli olan akrabalarım durumu bana söyledi. Sabah beşe kadar canlı müzikteymis. Attığı şarkı ise , ellerin nerde ya benide götür yada gitme, bilirsin ben sensiz hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle…. Kısmını atmıs. Bunun dışında sosyal medyada ikizimin ismini kullanıyor. Amacı ne anlamıs değilim. Düşüncelerinizş alabilir miyim?
Şiddetli geçimsizlikBoşanma sebebiniz nedir?
Sizin için olsa 8 aydır duramazdıMerhabalar hanımlar hepinize iyi akşamlar. Ben şuan eşimle boşanma sürecindeyim. 8 aydır ayrıyız ve süreç içinde hiç görüşmedik. Birbirimizi her yerden engelledik. Davayı ben açtım. Eşim akrabam olur bu arada. Eşim dün instagramda paylasım yapmıs. Kendisi akrabam oldugu için, eşimde ekli olan akrabalarım durumu bana söyledi. Sabah beşe kadar canlı müzikteymis. Attığı şarkı ise , ellerin nerde ya benide götür yada gitme, bilirsin ben sensiz hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle…. Kısmını atmıs. Bunun dışında sosyal medyada ikizimin ismini kullanıyor. Amacı ne anlamıs değilim. Düşüncelerinizş alabilir miyim?
Hiç bi fikrim yok. Pişman oldu mu acaba merak ettiğim durum buSizin için olsa 8 aydır duramazdı
Bence başka birini bulmuş
Bi arks bosanmadan döndü suan cok ıyiyiz diyip duruyor acaba istinalar varmiBence akrabalarınıza söyleyin artık size eski eşinizden bahsetmesinler zira kafanız karışmış gibi duruyor.
Siz de çok iyi biliyorsunuz ki tekrar aynı çatı altında yaşamaya başladığınızda hiçbir şey değişmeyecek.
Hem o hikayeleri sizin için attığı bile meçhul. Unutun gitsin.
Ben 25 , eşim 30 çocuğumuz yok 10 ay sürdü evliliğimizNe kadar kötü geçmiş olsa da biten ilişki sonrası insanlar özlem duyup duygusallaşabilir. Bence akrabalarınıza söyleyin laf taşımasınlar. Her ikiniz için daha ağır geçer süreç. Bir telefonla aklınız karışmış hemen.
Elbette istisnalar her zaman vardır ama konu sahibi eski eşiyle 8 aydır görüşmüyor, üstelik şiddetli geçimsizlikten dolayı ayrılmışlar. Düzelebileceğine pek ihtimal vermiyorum açıkçası.Bi arks bosanmadan döndü suan cok ıyiyiz diyip duruyor acaba istinalar varmi
Aileler girdi araya. Öyle söyleyimYaşlar kac ne kdar evli kaldiniz cocuk varmi siddetli geçimsizlikten kastınız nedir biraz detay verseniz 8 ay boyunca hic mi aramadi
Yok Zaten eşim bana şuan dönüş yapaa geri adım atmam. İşlemler başladı davamı açtımElbette istisnalar her zaman vardır ama konu sahibi eski eşiyle 8 aydır görüşmüyor, üstelik şiddetli geçimsizlikten dolayı ayrılmışlar. Düzelebileceğine pek ihtimal vermiyorum açıkçası.
Bi fikrim yok. Tek bildiğim kadınlar yas sürecinin başlarda yaşayıp belli bir süre sonra unutuyor. Erkeklerse yas sürecine geç giriyor diye biliyorumYani sekiz aydır aramayan adamın sevgisine inanmam
Hasretinizden ölmemiş belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?