Eski eşim

Hayır öyle bir düşüncem yok. Barışma gibi niyetim yok

Pişman olsa affedip barışacak gibi bi haliniz var. Yoksa da hiç kurcalamayın. Belki de başkası için paylaştı 8 ay sonra

Dürtme . Yeme . Deniyor olma ihtimali çok fazla. Kızgınlıkla cevap vermeniz bile onda olduğunuzu hala gösterir. Bence hiç üstünüze alınmayın. Sosyal medyadan hiçbir cevap niteliği ima da atmayın. Size arkadaş akrabadan ulaşan bunu söyleyenlerede. Ben böyle huzurlu ve mutluyum deyin. Yani herşeyden önce bitmiş artık zaten. YouTube da bununla ilgili karşı cins ile ilgili çok iyi kişisel gelişim veya etkili yöntemler var.

Ne kadar zamandır çok iyilermis acaba
İlk başta çok iyi olup sonra anlaşmalı boşanan var
Vala suan 1 yılları dolacak .ama denenmisi denemek olmaz diyordu muge anli bence hakli sevgiliyken bile barışıyorsun yine eskisi gibi olmuyor evliyken hic olmaz bence

Vala suan 1 yılları dolacak .ama denenmisi denemek olmaz diyordu muge anli bence hakli sevgiliyken bile barışıyorsun yine eskisi gibi olmuyor evliyken hic olmaz bence
Belki boşanma sebepleri çok ciddi değildir.Bazi şeyler unutulmuyor affedilmiyor,unutabilene ne mutlu

Reactions: Cac
Belki boşanma sebepleri çok ciddi değildir.Bazi şeyler unutulmuyor affedilmiyor,unutabilene ne mutlu
Katılıyorum. Bazen etten püften ayrılıklar oluyor. Zaten bir evliliğin tam zemine oturması 2 sene sürüyor. Evlilikle beraber insaların düzenleri yüzde yüz değişiyor , sorumlulukları artıyor ve bu yeni düzene alışmak hayli zaman alabiliyor. Cok rahat yetişmiş insanlar evlilikten sonra afallıyor ve daha sonra yok bizim evliliğimizde şiddetli geçimsizlik var diyor. Bunun bir çok örneği var çevremde.

Ciddiydi aslinda .yalan ve aldatma .para ile korkuttu kizin isi yoktu yeni dogum yapmışti nafaka vs vermem kenarda parasi yoktu.suan ara ara para at kenara diyorum .ailesi destek olmadi. Erkk milleti guven olmaz birikim yap diyorum.

Ciddiydi aslinda .yalan ve aldatma .para ile korkuttu kizin isi yoktu yeni dogum yapmışti nafaka vs vermem kenarda parasi yoktu.suan ara ara para at kenara diyorum .ailesi destek olmadi. Erkk milleti guven olmaz birikim yap diyorum.
Aldatma,yalan ve tehditlere rağmen çok iyiyiz diyorsa kendini de çevresini de kandırıyor.

Reactions: Cac
Bosanma asamasindaki erkekler, kendilerine yeni av bakarken tercih edilebilir olduklarini, onlari da seven kisi bulundugunu gostermek icin boyle paylasimlar yapiyor benim gozlemledigim. Bu sekilde daha cok egolari kabariyor. Evli erkekler de nedense cok tercih edilir oluyor son yillarda.

Aynen.Sonra dava açılınca kaybetme korkusunu tadiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…