Eski eşim

Kendine itiraf edemiyor ama seviyor. Bizim de seni unutamamis dememizi isterdi. Bosanmaktan vazgecmek için güç ariyordu belki de. Oyle olmayinca mutsuz oldu.
Adam 8 aydır aramıyor ya, bak bi daha söylüyorum yazı ile SEKİZ AY. Vazgeçecek de ne olacak, adam mı kalmış, yalvaran mı var dön diye, Allah 'ım çıvdıvıyovum.

Akrabaları da engelleyin.
Yani bitmis gitmis size bunları gelip anlatmaları hata.
Beter olsun der gecerim ben olsam:)

Adam 8 aydır aramıyor ya, bak bi daha söylüyorum yazı ile SEKİZ AY. Vazgeçecek de ne olacak, adam mı kalmış, yalvaran mı var dön diye, Allah 'ım çıvdıvıyovum.
Iste o sarki sözünü uzerine alıyor. Adamin yaklaşmaya cesareti yok, ben mi yaklaşsam demek istedi gibi hissettim. Kendi de unutamadigi icin yalvaran, özür dileyen olup olmamasi sorun degil. Valla burayi okudugunu biliyorum. Biraz gururu varsa uzak durur. Gururu yoksa gidip dava açtığı icin özür dilesin, barışsın 8 aydir bir alo bile demeyen adamin koynuna girsin, bana ne!

Kuvvetle .baska bir tanıdığımız 4 yildir evli cocuklari yok. 4 5 ay ayri kaldılar bosanmadan döndüler sebebini kimseye anlatmıyorlar hatta sosyal medyadan evliliklerini sildiler kiz kendi soyadini yazdi soruyoruz anlatmıyordu.simdi ingtgramda boy boy mutluyuz resimleri atiyorlar hayat garip gerçekten

Yok Zaten eşim bana şuan dönüş yapaa geri adım atmam. İşlemler başladı davamı açtım
pişman olan döner bence kafanı karıstırma bende cok yasadım ayrılalı 2 ay oldu hıc gormedık bırbırımızı 2 hafta once annemı aradı sevıyorum arayı kımse bulmadı vs oysa aılesıydı tek sıkıntı ve basardılarda onları tercıh ettı davayı acanda kendısı ogun aradıgında kafamı karıstırdı baya kötu hıssettım ama bırdaha buna ızın vermıcem seven ınsan gıtmezdı kımseyı terch etmezdı

Ay yazık ya adamı seviyor halen belli. Adam da öyle paylaşım yapınca umutlanmış işte. 9 Ay boyunca aramaması çok uzun bir süre ama. Pişman olmuş olsaydı çok daha önceden araması gerekirdi. Kalbinizi kırmak istemem ancak paylaşımın başka biri için yapılması yüksek ihtimal. 9 ay boyunca bir erkeğin yalnız kalabileceğine inanmıyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…