Ve inşallah sağ salim bebeğimi kucağıma alıp Bu sayfaya dönüp sizin gibi fikirlerini özverilikle benimle paylaşan güzel insanlara Güzel haberlerimizi ileteceğim..Gelecekten umutluyum!
Nice Single Parents lar var ..Ülkemizde evet zor günler bizi bekliyor Önyargılar Acıyan bakışlar ama o minicik ellerin bana dokunması hepsini göğüslemeye yetecek kadar Güçlü kılıyor beni
teşekkürler..
Nice Single Parents lar var ..Ülkemizde evet zor günler bizi bekliyor Önyargılar Acıyan bakışlar ama o minicik ellerin bana dokunması hepsini göğüslemeye yetecek kadar Güçlü kılıyor beni
teşekkürler..
Bence de kanmayın tekrar. Amerikalıların lafı vardır "fool me once shame on you, fool me twice shame on me" diye. Keşke bizde de olsa benzer bir özdeyiş; ama düşündüm bulamadım maalesef. Beni bir kere kandırırsan kendinden utanmalısın, iki kere kandırırsan artık bu senin hatan olmaktan çıkar ikinci kez inandığım için benim hatam olur dolayısıyla bana lanet olsun gibi bir anlamı var.
Hamile olduğunuzdan haberi var mı eski eşinizin?
Ben olsam muhtemelen kimseye haber vermeden sessiz sedasız aldırırdım. Evet çok kötü birşey minicik bir nokta olsa dahi canı var onun da. Çok üzücü bir durum ama annenin psikolojisi çok daha önemli. Sonuçta onu siz büyüteceksiniz. Doğduğunda eski eşiniz görmek isteyecek zoraki de olsa çocuk için görüşeceksiniz. Sizin canınız her seferinde yeniden yeniden acıyacak. Kendinizi bu gelecekte duruş olarak nasıl görüyorsunuz? Güçlü mü yıkık mı? Kafanızda bulunan şu anki tasvir muhtemelen geleceğinizin aynısı. Fakat herşeye sıfırdan başlama şansınız da mevcut gençsiniz henüz.
Annenize söylediğinize göre doğurmayı düşünüyorsunuz belli ki. Doğumdan sonra o 45 yaşındaki adam değişmeyecek. Bir nebze olsun ilgilenmeyecek belki de sizinle. İyi düşünün.