• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimden 6 haftalık hamileyim ama o imzayı tekrar atmayacağım

Ve inşallah sağ salim bebeğimi kucağıma alıp Bu sayfaya dönüp sizin gibi fikirlerini özverilikle benimle paylaşan güzel insanlara Güzel haberlerimizi ileteceğim..Gelecekten umutluyum!

Nice Single Parents lar var ..Ülkemizde evet zor günler bizi bekliyor Önyargılar Acıyan bakışlar ama o minicik ellerin bana dokunması hepsini göğüslemeye yetecek kadar Güçlü kılıyor beni

teşekkürler..

Bence de kanmayın tekrar. Amerikalıların lafı vardır "fool me once shame on you, fool me twice shame on me" diye. Keşke bizde de olsa benzer bir özdeyiş; ama düşündüm bulamadım maalesef. Beni bir kere kandırırsan kendinden utanmalısın, iki kere kandırırsan artık bu senin hatan olmaktan çıkar ikinci kez inandığım için benim hatam olur dolayısıyla bana lanet olsun gibi bir anlamı var.
Hamile olduğunuzdan haberi var mı eski eşinizin?
Ben olsam muhtemelen kimseye haber vermeden sessiz sedasız aldırırdım. Evet çok kötü birşey minicik bir nokta olsa dahi canı var onun da. Çok üzücü bir durum ama annenin psikolojisi çok daha önemli. Sonuçta onu siz büyüteceksiniz. Doğduğunda eski eşiniz görmek isteyecek zoraki de olsa çocuk için görüşeceksiniz. Sizin canınız her seferinde yeniden yeniden acıyacak. Kendinizi bu gelecekte duruş olarak nasıl görüyorsunuz? Güçlü mü yıkık mı? Kafanızda bulunan şu anki tasvir muhtemelen geleceğinizin aynısı. Fakat herşeye sıfırdan başlama şansınız da mevcut gençsiniz henüz.
Annenize söylediğinize göre doğurmayı düşünüyorsunuz belli ki. Doğumdan sonra o 45 yaşındaki adam değişmeyecek. Bir nebze olsun ilgilenmeyecek belki de sizinle. İyi düşünün.

Valla belki ban kızacaksın ama madem boşandın tekrar niye birlikte oldunuz
Madem birlikte oldunuz neden korunmadınız
Ve madem korunmadınız neden bu kadar eminsiniz o imzayı atmayacağınızdan
Ve madem bu kadar eminsiniz neden buraya konu açtınız dert anlatmak için mi
Yoksa destek olmamız için mi
Bence de hata 1 kez yapılır sizin bu yaptığınız hata değil
Hem doğacak olan bebeğinize,hem de kendinize haksızlık yapmışsınız
Allah hayırlısını versin

gelen hayırlı bir baba olmadıktan sonra eksik olsun !!

Allah yardımcın olsun çok zor..yıllarca hep düşündüm ayrılsam çocuklar ne olur diye..ayrıldım..ama huzursuz bir ortam ve mutsuz bir anneyle olmak çocukları daha çok etkiliyor inan
kızımın birini kendi başıma büyüktüm dua etki annen yanında benim annemde yok..
hala üzülüyorum bazen kızımın suçu neydi babasıyla bişeyler paylaşamadı diye
geçen akşam evden dışarı bakarken milletin kocaları işten geliyor sen evde kızınla yalnızsın öyle zoruma gittiki.. ama olmayınca olmuyor işte .. kusura bakma bende dertlenmişim senin babamız geldi lafına içerledim aynı şeyleri bende yaşıyorum

Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de öyle olur diye bir söz var ya çok doğru galiba.
Mesleğiniz var, Aileniz anneniz destekçiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Çocuğunuz var mı bilemiyorum Hiç alkolün pençesine aldığı aciz bir insanı yerlerde sürüklenirken ayakta duramazken çocuğunuzun izlemesine göz yumabilirmiydiniz isterse bu kişi babası olsun..

İşte eşimin başlıca problemi bu idi ..ve bu insan kamuda adalet dağıtmakla görevli birisi! önce en büyük adaletsizliği bana yaptı.Bir bebeğin onu daha sorumlu yapacağını ve değiştireceğini düşündüm evliliğim sürecince ama çocuğumuz olmadı bu kısa süreçte ve
Bu insan pişman bir şekilde karşıma gelip yeminler edip yaşam tarzının yanlışlığını kabul edip ben onu affedip bir şans verip tekrar nikah planları yaparken Alkole tekrar yenik düştü ve değil tekrar nikah yapmak ebediyen yolları ayırmayı düşünürken Hamile olduğumu öğrendim.

Aldıramam ama çocuğumun alkolün pençesinde ağzı bozuk dışı seni içi beni yakar bir babayla büyütemeyeceğimde aşikar.Ben gelecekten umutluyum.O gücü kendimde hissediyorum.

teşekkür ediyorum

Allah hayırlısını versin

ben de size farklı bi açıdan yardımcı olmak isterim.benim annem ve babam da ayrıydı.1 yaşımdayken ayrılmışlar ve babalı bir evin nasıl olduğunu hiç bilemedim.babamın da alkol problemi vardı aynı saygınlığa sahip olmasına rağmen.senede 20 gün görürdüm babamı yaz tatillerinde.orada eşinden olan bir kardeşim daha vardı.ben 20 gün gittiğimde bile içtiği zaman eve geldiğinde yaşananlardan nefret ederdim.oysa onlar alışmışlardı.kavga ederlerdi.karısına fiziksel şiddet uyguladığı olurdu.kardeşimi odasına kaç kere götürdüm,kaç kere ağlarken teselli ettim.o zamanlar ufaktım ama huzurlu bir evde büyümenin daha hayırlı olduğunu o ufak aklımla bile anladım.okulda veli toplantılarına hiçbi zaman babam gitmedi,yanımda hiç olamadı,annem çok zorlandı ama beni bu yaşa getirdi.etrafta her zaman konuşulur,tek ebeveynli çocukların sağlıksız oldukları;ama ben katılmıyorum.belki de yaşıtlarımdan daha olgunum ve daha güçlüyüm.sizi kararlı gördüm.kararınıza karışmak asla haddim olmaz ancak belki de doğmamış bebeğinizin ileride yaşayabileceklerinden bir kesit sundum size.umarım mutlu olursunuz.sevgiler

gerçekten üzüldüm..
siz hep bebeğiniz için umudunuzu, endişenizi paylaşmışsınız..
oysa çok gençsiniz, elbet siz de hamilelik, doğum, annelik süreçlerini eşinizle paylaşmak isterdiniz,
ne bileyim, nazlanmak, şımartılmak, ilgilenilmek..
ama madem hayat böyle geldi, siz de böylesini tüm gücünüzle yaşarsınız..
eşiniz sanıyorum hakim. ben de mesleğim gereği kendi iç dünyasında adil olabilmeyi başaramayan birçoğunu tanıdım..
malesef kariyer insanlık getirmiyor..
belki çok acı ama ben insanların çok büyük değişiklikler yaşayacağına pek inanmıyorum karakter bazında.
kendinizi yeniden başlamaya çalıştığınız için ve hamile kaldığınız için suçlamayın. o anın şartlarında içinizden öyle gelmiş, bu sizin hayatınız..
allah bebeğinize, size sağlık versin, aslanlar gibi bakarsınız..
hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Artik kulturlusude ayni hatayi yapiyor kultursuzude...yuvayi kurtarmak icin cocuk dusuncesi yanlisliga bakarmisin:19:32 yasinda ve ogretmen bu kisi...:53:

Allah hayırlısını versin

Dogru soze ne hacet...

aklıma melekler korusundaki esin karakteri geldi.o da sizin gibi bebeğini babasız doğurma ve büyütme kararı almıştı.üstelik işsiz ve ailesiz olarak çok az bir gelirle yapıyordu bunu.gerçekten zorlu bir mücadele ama bir melek için herşey yapılır.

öncelikle Allah'ın emanet olarak gönderdiği cana kıymayı düşünmediğiniz için teşekkür ediyorum size..evet, babası hak etmiyormuş böyle bir emaneti.. ama eminim siz çok iyi bakacak, yetiştireceksiniz yavrunuzu...
babası gibi kötü bir rol modelle yetişip psikolojisi derinden etkilenmiş bir birey olmasındansa, sevgi dolu bir yuvada annesi, ninesi, dedesi ile mutlu olur inşaAllah...
sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum diliyorum..
kendinize ve miniğinize çok iyi bakın olur mu :nazar: :69:

Bebeğin sağlıkla gelir inşallah.Yalnız ben pek babasız büyüyeceğini düşünmüyorum.
Babası 45 yaşında ve alkolik olduğuna göre,bu yaştan sonra kolay kolay çocuğu olmaz.
Eh tek çocuğuna da dört elle sarılır gibime geliyor.
Sorumsuz diye ilgilenmez sanıyorsan yanılıyor olabilirsin.

ilk evliliğinden lise ve ilkokula gidien 2 oğlu daha var ..asıl bütün bu duyguları tattığı için yuvasına dört elle sarılıp benim ilk heyecanlarımı anlayamadı ya

Bebeğin sağlıkla gelir inşallah.Yalnız ben pek babasız büyüyeceğini düşünmüyorum.
Babası 45 yaşında ve alkolik olduğuna göre,bu yaştan sonra kolay kolay çocuğu olmaz.
Eh tek çocuğuna da dört elle sarılır gibime geliyor.
Sorumsuz diye ilgilenmez sanıyorsan yanılıyor olabilirsin.

cümlelerinizin bana ne kadar büyük moral olduğunu anlatamam
çok teşekkürler

öncelikle Allah'ın emanet olarak gönderdiği cana kıymayı düşünmediğiniz için teşekkür ediyorum size..evet, babası hak etmiyormuş böyle bir emaneti.. ama eminim siz çok iyi bakacak, yetiştireceksiniz yavrunuzu...
babası gibi kötü bir rol modelle yetişip psikolojisi derinden etkilenmiş bir birey olmasındansa, sevgi dolu bir yuvada annesi, ninesi, dedesi ile mutlu olur inşaAllah...
sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum diliyorum..
kendinize ve miniğinize çok iyi bakın olur mu :nazar: :69:

haklısınız
teşekkürler

aklıma melekler korusundaki esin karakteri geldi.o da sizin gibi bebeğini babasız doğurma ve büyütme kararı almıştı.üstelik işsiz ve ailesiz olarak çok az bir gelirle yapıyordu bunu.gerçekten zorlu bir mücadele ama bir melek için herşey yapılır.

Back
X